femina90 така некако, само во покрупна варијанта. Јас тебе вака те замислувам: Смајли тотална утка. Ниту приближно. Јас тебе вака: Kарина8
^^ па имаме сличности со девојката ...устата, носот и очите се ептен слични , само обликот на лицето е поразличен и косата ми е повиткана , а бојата е скоро иста
Мислев за сликата од постот на Wild.Child а за girl12 ..па косата ми е подолга , повиткана и потемна нијанса од оваа , а инаку устата и носот тука негде..очите малку потемни
Анннни за сликата на 132 да ти кажам Од доле почнувам . Задникот тој го имам , градите исто, тенот тој ми е ( не се сончав многу годинава ) Косата не е , имам плава коса и малку пократка . Усните .. долната ми е помала . Веѓите ми се подебели . Очи имам такви слични , можда малку посветли и не знам ни јас која боја ми се . Плава , зелена .. не знам Карина , да те расположиме .. вака нешто ?
па ја погоди ептен бојата на косата само немам шишки и ми е подолга , носот тука негде и устата исто, очите повеќе ми се зеленкасти одошто плави и обликот на лицето и така и така ____________________________________________ Miss-Independent за втората слика ,би рекла не си личиме баш ...обликот на лицето ми е ептен поразличем Како и да е фала за обидите
Леле Аннни немам ништо слично се девојката имам долга коса Вајлд не сум плавуша и немам ништо слично Фала на трудот
па телото мила ми е вакво само со поголеми гради, а лицето и косата не си ми ги погодила wild.child ми ги има погодено а ти телото
О срце ова за мене?? Вака косата чисто кафена и со шишки..порано бев шатирана ..а цртите на лице не баш..може обликот на очи слично..и телото па може слично мааалку послабичко а и вратот ми е потенок..Сепак еве ти еден
Чест ми е што ме спореди со оваа прекрасна личност! сега откако си ја сменив фризурата многу личам на неа во косата, но како што кажав и претходно, сеуште имам младо лице, а ова е веќе жена во секоја смисла на зборот! Фала ти за споредбата, ми се допадна!
Упс грешка мислев дека Аннни ја постирала сликата Наместо ани за Грл12,инаку аннни погодив јас нешто?
^Леле Анни неможам да поверувам колку сличносити имам со девојката Само очите ми се сини Косата таа,веѓите може не се толку закосени ама слични се ,устата,носето Инаку еве како те замислувам тебе