Не си личиме ,единствено во бојата на очите и тоа што и ја сум плава ама не баш таква плава Фала на обидот Багуф4е:
^^ преубава девојка Аннии ама сепак не си личиме ... јас имам долга смеѓо-плава виткана коса , сино-зелени очи (ама сепак повеќе одат на зелено), но устата и носот си ги погодила , и веѓите ми се такви само бојата е друга ..исто и очите обликот на лицето е тој јас тебе така те замислувам ___________________________ инаку багуфче не си личиме со девојкАта од твојот пост Не ми е толку плава косата , сепак должината е таа само мојава е малце подолга, очите и веѓите не се погодени ..можеби устата и носот се тука негде фала за обидите тебе те замислувам вака некако
Епа тогаш еве нешто вака .. а сликата која е за мене не ја отвара. Ии еве една слика може некоја ќе пронајде некои заеднички црти со неа..
хммм..подолга ми е косата и ептен малце потемна , и очите не ми се толку крупни ама бојата таа е ,устата е погодена а и носот и така и така, обликот на лицето е прилично тој, веѓите ми се друга форма и посветли во целина некои 60 проценти си погодила леле баш ми е криво што не ја отвара сликата а мислев дека погодив барем нешто ај види сега дали отвара
Да,очите ми се малку потемни ми се мешаат со сино од далеку се сини од блиску зелени ,устата е таа,носот и тој е тука негде,и косата ми е светла. Сепак фала што се потруди .
бојата на очите е таа .. може малку мојте да одат на по сино .. должината на косата е таа но бојата е различна .. ајде јас па да се обидааам аннии