Е Marley првпат да згрешиш не сум плавуша туку имам црна коса малу брановидна до половината долга и густа и очите ми се темно кафеави ама од сликата во обликот потсекаат на моите,најдобро кажано слична сум многу на мојот аватар...сепак фала на обидот да ме дешифрираш. Позз
...sekako...od kaj da znam dali spagjam vo ostanatite 10%... ...da si fatam jas protekcija so vreme...sto e sigurno sigurno e... ...i humano da e...rano mi e...
spagas sekako,ne se sekiraj,obezbedeno ti e mesto vo tie 10%,siguren si a za humano,sekako mora da bide,bezbolno,pod dejstvo na opijat
Marley,да не имас некои видовити спосбности Личам на таа на сликата,и баш така ми се шишките,и најчесто сум со слушалки на глава! Пааааааа,досега ти најмногу ги испогоди луѓето.Тоа ти е изгледа добра особина,знаеш да ги прецениш без да ги видиш.Макар и визуелно само
...za nenormalen zanam mi kazale... ...a mozebi sum paranormalen a za toa da ne sum ni svesen... ...sesto setilo...
А јас на што ви личам? Без гајле,немам крила,опашки и рогови(освен ако ми ги набиле без да знам)или пак зашилени уши Ај чекам одговор