косата си ми ја погодила , баш таква ми е бојата само што виткана ми е ..ама кога ја пеглам бАш таква ми иде Инаку во цртите на лицето не личиме еве моја претпоставка за тебе
Бојата на косата, носот и устата се тие. Иако имам виткана коса само на врвовите и не ми е толку долга. Имам зелени очи и помладешки лик.
Должината и формата на косата е таа, бојата и формата на очите-погодена, носот не баш, устата не, но подобро е од претходниот пат.
Бојата на косата и очите е погодена...Долната усна е океј,а горната ми е помала.Обликот на лицето и веѓите се тука негде.Немам шишки,а тенот ми е 100 пати потемен хахаха Се на се околу 50 % си ме погодила.Фала на обидот. За мис индипендент ... баш сакам да личам на Линдзи Лохан. Немаме никакви сличности со неа,освен бојата на косата
Со оваа имам некои сличности а тоа се очите и устата до негде. А иначе Тенкаи носот ми е до негде погоден. Фала и на двете Багуфче нешто вака
Најдобра замисла до сега. Само што немам права и плава коса, туку темно кафена и виткана на врвовите и малку подебело носе. Но најдобро до сега. Вака те замислувам тебе. Starfish
јас и девојкава сме планина и рид .. немаме ништо слично освен бојата на косата и тоа мојата е малку посветла иначе фала на обидот
Браво за Марли.Секогаш успева да ми го разубави денот со креативноста и сликите.Оваа за иреннче беше врв Еве јас како те замислувам тебе...
е ова е веке нешто вегите се тие .. ушите исто така .. устата ни е скоро иста е сеа носот не ми е толку остар .. бојата на очите ми е по зелена .. исто така и челото ми е слично такво .. а бохата на косата ми е малку посветла .. иначе аннннинајдобра замисла до сега
Дали некој ке се обиде да погоди како излгедам јас?? нова сум па малку ке ви помогнам имам црна коса виткана црни очи ситни,шишки на страна,дебелки обравчиња... и секако сакам и јас еден портрет од марлиии ...