Па и блиску си искрено. Само без очила, шишки и не сум емо А тетоважите си ги погодила, не дека имам ама ми се допаѓа тој дел Носот не ми е толку голем, а очите ми се сини.
ова кога сум со пеглана коса?????? дас има сличности само што немам шишки такви туку моите се долгички на страна..... и не ставам розов кармин..... не не!!!!!
Анни и за мене слика? Е па немам многу сличности освен обликот на лицето негде тоа е,бојата на коса за нијанса посветла и телото е може да се каже приближно исто.Фала срцка за трудот
Тука негде. Само што јас немам виткана коса... И не сум толку згодна, поголема градба имам а во градите сум тука негде а тебе те замислувам.. вака нешто
Спичлес , убаво ме замислуваш на 149 страна ама плава сум . Тенот тој е , градбата таа ќе е . Едино веѓите ми се понекогаш такви ChocoladeGirl
Aу ништо немаш погодено, всушност малку носот е погоден, инаку имам потемна коса, пократка, повиткана, зелени очи,помали, подебели веги. Ани вака нешто?!
Аннни косата ми е малку пократка , и не ми е ич права , па ни со пегла не можам да ја исправам Како брановидна ми е мислам . Очите меѓу зелени и плави ми се , устата таа е Веѓите сепак малку потемни
УУУ штубава ме замислуваш.. Не личиме многу,освен во носот и бојата на косата. А очите ми се плаво-сиви,веѓите потенки,устата малце потенка и шишките подолги. Јас тебе те замисувам како Линдзи Лохан,заради аватарот и и да сакам да те замислам Линдзи ми доаѓа на памет....
јес јес и јас добив слика од марли фала ти марли убаво кажа лилит, фантастичен си и секогаш не погодуваш косата ми е иста (само што сега ми е црна ), очите, освен усните, имам полни уснички, сепак thanks
Бона, малку си погодила, има сличности во некои во држењето, косата не, посветла ми е и скрос права...штознам... Анннни, не си ме погодила, немам такво лице, нит нос, ни косата. Фала ви и на двете Јас уште чекам Марли да ме слика вака ко уметник, а не да ми ги става моите слики, не е фер