Докторке, може очите ми се такви.. Косата ми е потемна малце,образите ми се по-буцкасти, има сличности
Јас не се качив никому на глава,тој што се качил нека му ја мисли.Знам што сакаше да каже човекот... Темава и онака престана да има поента кога едни исти почнаа да бараат сто пати да им се кажува како ги замислуваат,па потоа,еј,не личам,ова ми личи,тоа не,ај друга слика.Затоа што не е финтата да те погодат...
Епа и јас тоа го велам, не именував никого, ама се претера. Најмногу е претерано тоа што сите го нападнаа марли да им прави портрети во последно време како да си нема човекот друга работа. Па уште му се лутат. (без навреди ама така е). Почнавме офтопик...
Анннни Е па вака, лицето, обликот, точно, косата пократка, устата малку таква..паааа, речиси си тука некаде Ама ти да не ме виде некаде? а јас сега не можам да те „замислам„ оти брат ми ме брка од пред ПЦ Утре тогаш. А уствари мислам дека личиш на Адријана Лима
мисс си ги погодила само очите и косата тука некаде... а другото и не баш....немам толку дебели веќ-ѓи...моите се поубави и немам толкаво големо муце....позз а ти:
^Не си личам муцее Малце само во формата на очите и формата на лицето може Смајлии те знам нема потреба да те замислувам лепото ,ама ај да те откријам на другите
косата и веѓите да другото не...немамм таков широк нос и не ми толку истакнат долниот дел од главата мила.....
неее баш ништо...имам потемна коса миличка,и помалу муце и по бел тен...јас тебе те замислив во дискрипции види се