marley,da ne ne snimas od nekade so skrieni kameri ili si infiltriran nekako vo mrezniov sistem?ili ke da e nekoja paranormalna darba so rekovte
jas eve cekam da se visam pa i mene ako me pogodi aaa togas zasluzuva nagrada i definitivno ne snima od nekade
babyketi...ti beshe prva na spisokot...jas pogreshiv... ops: prdenos im dadov na pomladive...zatoa ne edna kje dobiesh dve...
O.k FALA MARLY ..... Cekam da me pogodis ,kako sto znaes samo ti.... Eve da ti pomognam..plavusa so ostri crti,krupni oci i okruglo lice
...snima ne...nemojte taka nekoj stvarno kje pomisli... ...nego Braveheart otvori edna tema...ona e kriva...
babyketi...kaj chekashe tolku kje chekash do petok... za deneska tolku...utre i vetiv na 2468...zadutre si ti na red... malku se cheka...ama ne kolku za lichna karta...
дај направи и на бејбикети една сликичка, барем да си стави нешто, по секако вака никаква сликичка нема
...jaaaa pa da me fatat... hock: ...takov praven sovet mi davash ti... ...plakjanje nema ziralno...samo solarno... ...kesh da vidam...ubavo vikat kumanovci... ...pare na sunce...
Ааааа,хмммхм,види ти овде :roll: Ти стварно нешто си...Девојки а да си се консултираме насамо човеков стварно има талент,можеме да го вработиме во МВР,може да ги нацрта сите криминалци само што ќе му спомнат што дело направиле Marley,се зафркавам браво за досега,натаму,ќе се докажеш
Prvo :Kumanovci vikaat : Pare na sl`nce! Slucajno sam kumanovka ,pa znam kako vikav kumanovci ,a od kude znaes ti? Inace sto se facanje tice.....ziro racun se dava samo privatno ,moze i na lp,nema koj da te fati....ic ne se sekiraj.... Za praven sovet..pa ne ti treba sega,koga ke te fatat togas baraj !
ааааааааааа овој марли мене почнува сомнителен да ми станува.... hock: нешто не ми штима мора да се испита оваа работа и + чудно како не спобудале со толку жени на форумов, секое машко би се откажало....до сега сите припадници од машки род што ја видоа странава ми прокоментираа АЈ БЕ СРАЊЕ
Вие две подобро молчете си,ќе го почудите човекот Нема после слики,е нема!Си ја знае тој работата А сега дојде на ред да ја прокоментирам Go-Girl:Симпатична црнка,потсетува малку на некоја кукличка,доминантна,можеби сака луди забави,сака промени,Доста е темпераментна,сака се да проба.Ако грешам поправи ме