Пa мила коа ја видов на спот ми заличе на тебе па ја ставив Иначе поише си личам на сликата на сексилејди Еве како ја замислиувам Сексилејди
Малце нарцисоиден ќе биде постов ама морам да кажам не! Поубава сум едно 100 пати од неа Како и да ее Фаала СкајЕјнџллл
Леле. Ваква ме замислуваш ? Немаме ни една слична точка со неа. Добро така се смеам само кога ќе побудалам Веѓите никако такви Аннии а оваа ми заличи на бројче
Ти имаш одвај 4 мислења, и никаде го немаш спомнато својот физички изглед, како би можеле да те замислиме? Барем јас, не можам да те замислам. Краток опис, please. [/quote] paaa.bash poradi toa..probajte da me zamislite...nova sum na forumov, nemam mnogu komentirano.... plava kosa, sino zeleni oci....ne mi teknuva shto drugo da ti spomnam...))
heehhe...paaa....bash poradi toa..probajte da me zamislite...nova sum na forumov, nemam mnogu komentirano....mala pomosh... plava kosa, sino zeleni oci....ne mi teknuva shto drugo da ti spomnam...))
сакам и јас да видам мене како ме замислуватееее сеа идам да прошетам малце али коа ке се вратам сакам да видааааааааааааааааааам ај ве иначе skyAngel ја замислувам е овака