Ангелче па и не баш....косата ми е мноооОогу бујна што одвај се справувам и устата ми е помала а должината на лицето тука некаде..сепак фала..
wolf4e, па личи малку на мене само што косата ми е подолга и посветла, и имам побел тен другото може да се рече дека е ок. Ти благодарам
лицето по облик е погодено, како и носот, устата и очите (само малку покрупни) .... прстите на раката исто така, затоа што и јас како и девојката на сликата имам долги прсти ... косата ми е мн малку посветла, а должината ми е таква, со што може да се каже дека е погодена, само што не ми е права туку кадрава (со големи локни, опуштени ) инаку помалечка сум к.и.м фала цртите на лицето се отприлика тие, само да беше помалечка девојката
А мене како ме замислувате? Само 1 девојка има пратено слика како што ме замислила, сакам мислења и од другите девојки позз
епа имаме некои сличности во лицето .. нормално дека сите си имат свои црти а лицето, ама сепак имаме нешто заедничко .. само што таа е постара од мене јас сум младичка
Темава ми се допаѓа мноооогу. Јас не можам да прашам на кој ви личам, зошто сум нова Ама читав доста од форумов, и еве неколку слики на што ме потсекаат некои девојки. Аннни Офспринг GoGirl Hipica се надевам пододив некого Lilit Wild.Child