Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми личи на...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 3 февруари 2010.

1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :clap: хахахха не грешиш баш така :D сакам да се забавувам и да се журкам до бесвест :lol: и освен што сакам се да пробам и да видам и да знам....сум и гооолем инат :mrgreen: за физичкиов изглед црнка сум и имам ситни очи и тенки усни ;) фала на опис :up:

2. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    Go-Girl...za nekoj mashki se e sranje osven mochanje...
    za mene i mochanje e sranje...ako mochash uz vetar... :)

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    хахаххахахха ме изнасмеа бе Марли....а иначе само честитки и пофалби за тоа колку добро ги разбираш жените ;)

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.292
    Марли ме асоцира на некој супер згоден господин кој во реалноста делува сериозно,принципиелно и авторитативно (нека не ви текнува одма на елегантен господин,има и кул авангардни господа),но штом пристигне во светов на магијата те сајбер просторот се трансформира во Марли,баш Марли.Опуштен,духовит и релаксиран,но на моменти ја заборава јасната граница помеѓу реалноста и виртуелноста па малце прелично ги сфаќа работите,но сосема малку.

Хипика ми е многу кул девојка.За своите години изненадува со својата бистрина и зрелост која претпоставувам во вистинскиот живот премалку ја покажува заради желбата да биде дете уште хммм долго,како и сите ние,не?! :D Претпоставувам дека таа е главниот мускетар во бандата на откачени девојчиња.Ја замислувам многу шарено облечена со оној интересен накит од онаа чудна,шарена глина.Само не флуоросцентно шарена,ејсид стил,туку баш хипи во весели бои!

Бејбикејти делува како грижлива мајка!Позитивна,љубопитна и разиграна!Сака секогаш да е во тек со се,сака да направи милион работи,страшно добар стратег е,ама знае да забушава со тактиките,ама вака-така на крај ќе си го истера по свое и уште ќе ти се насмее широко за инает на душманите!Така и треба!Физички не можам да ја замислам. :(

Тања6,амбициозна,но по малце мрзелива,сепак непоправлив оптимист и либерал во однос на се во животот.Секогаш си држи до себе и не дозволува премногу да влезе во филмот за да може да ги држи конците цврсто и да има целосна контрола над ситуацијата сеее до моментот кога ќе и се спојат плус и минус.Емотивна и приврзана,непоколебливо верува во својата љубов :D

Веројатно не ми се лутите на пишаново,малце и ми се спие,имам уште нешто да додадам,ама утре.Позитивни сте ми сите бе,стварно!

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    :lol: :lol: Е ова уште никој ми го нема погодено :clap:

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    aaaa mene marley izgleda me zeznaaa :( pa go nema nikade so moeto slikceee ;( marleyyyyy kade siiii me zaboraviiiii? :roll:

7. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    Marley prostuva...;)
    ama ne zaborava...

Прикачени фајлови:

• 2__8.JPG
      2__8.JPG
      Големина на фајлот:
      8,7 KB
      Прегледи:
      105
  8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    :lol: :lol: :clap: :clap: tuka negde sum, ne sum 100 % ama da vo osnova toa sum jas :D blagodaram marleyyy :* imas kaaafe od mene :up:

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    mi falat samo uste poveke kosa taka dolgicka i shishki :D :D

10. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    ...kje dadesh i Balantajn...pa kje gi sredime i shishkite... :)

11. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    :lol: :lol: no problemo :up: ama ako vednas gi sredime ke gi iskrivime malku posle alkoloceto a? ajde itreto moze? :lol:

12. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    ...vednash ne biva neka zasushi bojata...
    ...vo takva tehnika e izrabotena...
    ...a i na suvo nishto ne biva,..ponataka zdravje...;)

13. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    UTRE SUM JAS NA RED i NEMOJ nekoj da me preredil...glavi ke letaat :lol: :lol: :lol:
    Ajde da probam i jas da ve zamislam...ako zgresam ili ako ispustam nekoj neka mi se javi,ke se popravam...pa vaka:

ARIEL e edna mnogu nezna dama.Dobra majka i super sopruga...Zongler pomedju domasnite obvrski,rabotata,prijatelite...Covek so OGROMNO srce ,koe nesebicno go podaruva na site...
    Mnogu mi ostavi vpecatok gestot sto go napravila...od zastedenite pari ne otisla na odmor i na apsolventska tuku im gi dala na svoite roditeli d ago renoviraat domot...ova mnogu zboruva za nekoj..nemora veke nisto da se kaze....

LA FILLE edna vesela,zabavna,duhovita i intelegentna licnost...nejzinite zborovi,vedar duh i nasmevka ,nikoj ne go ostavaat ramnogusen,golem i dobar covek....i ne bi bila prorok kakov sto sum ,ako ne kazam deka vo zivotot ima da ima mnoooogu sreca!

HIPICA mlada,bistra i ostroumna zenska.....mnogu otvorena i liberalna....Samo edno ne mi se svidja...sto "visi "so nas na forumov ,a en si fati nekoj decko ,pa skroz da ne zaboravi ,a kompjuterot da i fati pajazina :lol: :lol:

MARLY covek ,na koj mu se smacilo mediokritetskoto sekojdnevie...koj e opkruzen so ludje koi ocekuvaat klise ,a toj bi d a poleta vo nekoi drugi horizonti.....interesno drustvo i vesel sogovornik...

LILIT....specificna devojka ,vo pozitivnata smisla na zborot...medjutoa tolku obicna vo potrebite ,kako sto se ljubov,toplina,razbiranje,guskanje....edno samo ne mi e jasno...zosto se druzi ,kako sto veli so ludje koi ne i odgovaraat,inspiriraat,smiruvaat.....??????
    Pa mozebi treba da pogledne okolu sebe...zivotot e poln,za nas ne znacajni ludje....koi ni odgovaraat kako rakavica..
    RAINBOW....umna,vredna i pozitivna devojka....mnogu uspesna vo se sto go raboti.....koga taa ke si postavi cel...e togas e se zavrseno ,duri ne si ni pomislil deka pocnala,a taa zavrsila....mnogu golem profesionalec..

Eve od mene ,kogo ispustiv neka sew javi! :)

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    јас се јавувам :D

15. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    GO-GIRL ,kako sto i samoiot nik kazuva...zenska od akcija...moderna,mlada ,sofisticirana...saka inspirativni ludje i muabeti....simpaticna i meta na maskite pogledi...site i se voshituvaat na nejzinata gracioznost!

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.292
    БејбиКети :clap:

Марли викаат бил добар,сакам да го пробам,инаку не инсистирам за анализи,само доброволно,ама овој пат дури и ќе напнам ако треба. :lol:

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    mene me ispustiiii :roll: :(

18. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    БејбиКети :clap:

Drago mi e sto ti se dopadna mojata analiza.....LILIT...ti posakuvam da si najdes "druska" sproti sebe,ama da e zensko i da se iznapiete kafinja za site pari.. :lol: :lol:

19. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    бејби Кети, веднаш ќе уплатам лото штом ќе почнат да го продаваат..леле ако не добијам...мисли му ја...ти доаѓам во БТ и ти станувам дел од фамилија...па ти мисли му ја :lol:

бејби Кети е супер девојка и знам дека нејзе ќе ја барам кога ќе се разведувам ;)

Евенстар, ma belle mademoiselle е девојка која едвај чекам да ја видам и да пиеме кафе, а може и по некое пиво во Пјаца ;) може успат и сограѓанинот да го донесе ;)

20. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    2468 ne te ispustiv namerno...koga ke pisuvas ,stanuvajki miljon pati od kompjuter ,koncentracijata ti e uzasna......
    Mnogu ubava devojka...so specificna ubavina (fizicka ) ...nemozes da se prasas :"Sto taa misli?"
    Kako licnost,mnogu pozitivna ,druzeljubiva,interesen sogovornik ...i da...ic ne e skrzava...se sto ima ke podeli so prijatelite ,pa za nea i da ne ostane... :) :)