па...да ти кажам искрено...слабо... Косата нијанса посветла ми е...а и устата поинаква форма... Инаку еве како те замислувам:
па...да ти кажам искрено...слабо... Косата нијанса посветла ми е...а и устата поинаква форма... Инаку еве како те замислувам:
Па тука некаде си, очите не ми се такви и косата ми е пократка.. ајде јас уште овај пат да пробам дали ке те погодам..нешто вака
Уфф...предалеку отиде..хех...немам толку темен тен....а и косата не ми е ваква, мислам формата на косата... Ај и јас уште еднаш да пробам:
Да да само малку малку ми е пократка косата иначе таа боја ми е...а и лицето има некој сличности само јас што имам пеги
Имам сличности мила фала , косата ми е малку посветла, и немам толку широко лице. Јас мислам дека ти си плавуша, и вака те замислувам
^ Скај Ејнџл ја замислувам како прекрасна природна девојка, со светликави очички, плава долга коса. Хм нешто вака..
blueberry93 ја замислувам како девојка со потемна кафеава коса, со малку пократка коса од таа на сликата.
Косата дааа, а другото спореди со аватарот и види колку "сличности имаме". Инаку Phyramide некако вака..
напрво да ти се заблагодарам затоа што си ме замислила како неа .. одн. фала што воопшто си ме замислила ... инаку косата ми е малку потемно кафеава (ама може да се признае ) .. прво косата ми беше подолга, ама сега бидејќи имам нов фриз ми е само малку подолга (под рамињата) .. очињата и устата ни се слични .. таа има дупчиња, ама јас не