Смеѓа сум со „печурка“ фризура со светло плави очи Очите ми ги погоди и устата таква нешто ми е ,ност ми е малце напрчен Еве јас тебе како
Големо благодарам до Марли ...а баш се чудев на претходниот пост кај што не ја отвараше сликата...кој би можело да биде Слатка сликата ...особено позата со раката преку уста кај што се смешка девојката...таму се пронаоѓам ептен
Go-Girl...нема зашто благодарам,.. јас тоа од....., не не кажувам... нека биде брјче у мисла уште... Него и мене сликата со раката преку уста... ми беше некако нај...ама никако неможев... да ја укомпонирам у гро план...
Оваа личи на мене и крај!!! Еднаш си реков. ете, кои ме знаат нека потврдат. Само повеќе накај кафено ми маваат очите отколку на зелено. Иначе јас личам на оваа
извинете за офф топик, ама нели е подобро тие што се поновите најпрво да се опишат во ептен кратки црти, само да кажат отприлика каква им е косата, устата, очите и толку ајде пробај со 2-3 збора па одма ќе те опишам секси лејди оффи: погодив нешто?
BU, на прв поглед личам, но посебно по делови ако загледувам не сум многу... Имам некои црти И пократка коса, т.е. косата ми е до половина, ама затоа што ми е виткана ми иде некаде под раменици Во целина 70% е погодено