марама ми личи на: мојата прва марама се шегувам ми личиш на - не знам дали имаш нешто слично, ама ми лишиш на неа .. ајде пиши дали нешто погодив
косата е темно кафеава, а на оваа и е црна .. формата на лицето е слична .. очите ми се такви само што ми се кафеави .. .. устата е таква
^^Далеку Ми велат дека сум личела на некоја Лами од серииве ама не ги гледам и незнам, демек сме личеле во лицето само што имам посветла коса, накај плаво одам
Карина,Лами е главната хероина од плачот на виолината...Еве ја,има ли сличности? Девојката мене ми е многу убава
Се извинувам ама недоразбирањето уште не го сфатив Оваа слика ме збуни всушност и Сеси не ми докажа зошто се збунив, изгледа се збунив ама никако да ми текне зошто И да не бидам офф сликава ја видов во аватари и многу ми заличе на Ангелче
Не не, само очите слични како неа така малечки...добро и косата само што мие темно кафеава...и облик на фаца сличен.... БиЈуарселф ја тебе вака Погодив нешто
епа .. имам темно кафеава боја на коса и пократка .. иначе носот ми е сличен, очите не ми се баш такви, а устата ми е таква сепак фала што ме замисли како некој