Blond мила, во глобала имаме некои заедички црти на лицето ама кога подобро ќе се загледам сепак се разликуваме, малку ми е потемна косата, подолга ми е исто малку, имам шишки-густи, прави, рамни, очите мислам дека ни се многу слични, фала ти многу што ме замисли , а јас тебе вака те замислувам: Blond
Па еве, кажете дали погодив нешто Би јорселф озбилна жена Хипица А мене како ме замислувате? Да ви олеснам имам темно руса брановита долга коса и темно сино-зелени очи
Па косата ми е потемно руса (не е жолта оде на кфено ама пак е руса) инаку најдобриот погодок до сега. Фирлес
Немам такви запчиња, но устата ми е таква, косата ми е таа должина, истата боја, очите исти, веѓите ми се само потемни и малку потенки... што ме замислуваш како омилениот лик од ВвоА
Темава сега ја отворив и наидов на ....Ми личи на озбилнажена Првата која ја замисли беше Сесилија, нешто подоцна Марли ,како и на многу други и неа се обиде и ја пренесе на слика.И од дел од вас добив по некоја слика. Нешто и неколку години помлада од Моника, но на изглед своја и ничија копија Ако некогаш нејзините зборови ви го одвлекле на форумов вниманието...Доволно е...вие ја познавате сосема добро озбилнажена.Жена како и секоја друга и нека остане онаква каква што сте ја замислиле .но не како плавуша
тотална утка сега ме мрзи да пишувам што се' е утнато па затоа прочитај погоре кај што сум коментирала девојката над мене:
РедРоуз, само бојата на очите и формата на косата понекогаш (кога е убаво обликувана и послушна). Офспринг
Ќе ве погодам ли овој пат? Би јорселф озбилнажена ким Ајде и да видам дали мене ќе ме погодите? Погоре се опишав.
Розонерка, сликата не се покажува. а инаку за да не бидам оф топик еве една слика за тебе Погодив ли?
Како бе не ти се гледа сликата А линков ти го отвара? Таа слика беше. http://images.teamsugar.com/files/upl1/ ... review.jpg Инаку девојката е претемна, јас имам посветол тен, малку посветла кафена коса и пооооодолга. И очите ми се светло кафени. Во глобала не личам ич со таа цура
ова изгледа за мене тотална утка косата ми е пократка посветла и права очите ми се сино зелени носето и устата може дакаже дека се слични бијорселф редрос97 савана се надевам дека погодив нешто