Нема никаква сличност со мене, повеќе личам на девојката со која ја имаш означено редрос97 Сепак фала. Поздрав
Розонерка тотално си ме погрешила. А грл12 косата ми е малку посветла и на русо немам толку истакната брада тенот ми е боја ванила и очите ми се темно зелени. Си ги погодила големината на очите и веѓите. savana k.i.m. незнам зошто ама секогаш те замислувам како русокоса
Еве пак да пробам бијорселф к.и.м. викчче Ете се надевам дека погодив овој пат. Ајде сега вас да ве видам.
Роуз не личам на девојкава Можеби само формата на лице,али сепак не...И не сум плава Тебе те замислувам вака некако,само со потемна коса и лицето да не е со пеги
Обликот на лицето ми е потркалезен очите не се таман а косата ми е потена и не толку виткана. Инаку блиску си и ти. к.и.м. викчче Сега?
немам шишки, устата ми е помала, очите ми се темно кафеави, а бојата на косата е слична, сега не се гледа каква и е на онаа девојка дали права или малце кадрава, ама јас пак ќе напоменам дека имам кадрава коса со лабаво оформени локни ангелче нешто отприлика така .. погодив нешто?