Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми се допаѓа момче/девојка со различна религија од мојата

Дискусија во 'Канта' започната од ALEXXX, 5 мај 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Kenzoo

Kenzoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.189
    Ќе те оставам да се порадуваш чедо божјо...
    Викаат човекот може да излезе од село ама селското останува во него .

2. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390

3. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Да баш убаво,јас си ѓи знам родителите,нема потреба да објаснувам.Ако ти така мислиш,сигурно твоите се такви што би се отпишат од тебе.

На ***nekoja*** му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kenzoo

Kenzoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.189
    Којзнае од кое село си што толку бавно одговараш излеа слаба конекција а ?? ... паѓа ннетот

5. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Сакаш и ти со него, остај сега... Да не сакаш си можела да го блокираш досега на Facebook. Ама ете, не го блокираш... :mm:

На eloves, ***nekoja*** и Zeynep им се допаѓа ова.
  6. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Немам друга работа па ќе стојам само тебе да ти враќам. Што си даваш толкаво значење? И имаш слушнато за игнор? Епа може игнориран си, размисли, не плачи за внимание.

7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Тие не ми се мешаат во мојот избор и во мојот живот, ама јас сама нема да си дозволам такво нешто.
    И кој што сака, и со кого сака нека се мажи, искрено ме заболе за непознати луѓе.

8. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.012
    Допаѓања:
    51.884
    ^ Колку сте досадни со расправијава, олабавете малку.

Јас не го гледам проблемот на Тања всушност, не сака и ќе го одбие и тоа е тоа.

На Bezimenka90, eloves, vitamina и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102

Е,баш исто и тие мене не ми се мешаат во мојот живот,ама и јас нема да си дозволам такво нешто,мислам тука се разбираме.
    И мене не ме занима,ама тука коментирам да помогнам на некој,а тебе ако те заболело за непознати луѓе не коментирај за џабе.

10. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.139
    Допаѓања:
    73.191
    Реално на ниеден родител нема да му биде мило да земе маж од друга вера. Може со тек на време ќе ти опростат затоа што е родител и го боли, ама дека ќе биде му биде мерак тешко тоа.

На crazylady и ***nekoja*** им се допаѓа ова.
  11. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    а зошто се расправате па тука има право секој да даде свое мислење сепак сите прсти не се исти така и сите луге не се исти некои родители за да биде неговото дете срекно би дозволиле се некои не можат да се помират со тоа секој има свој живот и свои одлуки,,,,,ако некој побара совет или несто ке даде секој свое мислење па после неколку одговоори нека извлече некоја поука или пак џабе е ако има нешто зацртано и што и да се каже пак ке си тера по своето нема причина за карање
    :P

12. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Читам,читам,и се чудам на муабетиве дали бил,муслиман,босанец,или шиптар,турчин,македонец,небитно сите сме луге како ние така и они.Денеска такво време дојде што има и македонки одат со босанци ,муслимани, т.н. и босанки со македонец еден пример ајде земав ваков сега све е дозволено 21 век сме,пред тоа било друго време немало вакви работи.Не ми беше тоа зборот сакав само да кажам дека денеска има и муслимани,босанци ,да не должам што знаат да сакааат не се сите исти.Секој е различен на свој начин зарем не треба да имаш дружба ни со такви луге ниту па да се сакаат ли,зашто да не ,не гледам ништо лошо тука јас во тоа. Несакав никого да навредам само си го кажав моето мисленје поздрав

Последна измена: 25 јануари 2016
    На ANGIE1, theowndemon, Zeynep и 2 други им се допаѓа ова.
  13. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    се согласувам со тебе сите се луге и на господ во очите сме сите исти позз ;)

На theowndemon, Crna Dama и Kenzoo им се допаѓа ова.
  14. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Тоа е реалноста никој од нас нема право да осудува никого тука или да го критикува ,а ниту па да се мешаме,секој со свој живот. Кој со кого сака ке си биде негов проблем,ние можеме само совет и мислење да дадеме со тоа што ке помогнеме.Јас ке кажам ајде сум учела со босанец ми се паднал у клас и сега не треба да се дружам ли сум имала другарки турчинки исто,па сум пиела кафе со нив па што ако спрема мене биле секогаш добри,ми се нашле и во добро и лошо и тие се луге кога ке видиш.Битно е дае човекот добар во душата,а не да гледаме која вера бил која не бил.А тука точно дека секој има право да си го каже своето мислење и секој има право да си каже што сака ама гледам дека тука повеке те осудуваат отколку што те разбираат и ти помагаат.

Последна измена: 25 јануари 2016
    На LollySky и ***nekoja*** им се допаѓа ова.
  15. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.051
    Допаѓања:
    12.780
    Пишав претходно дека се сретнуваме професионално и глупо би било да го блокирам, ќе испадне многу нецивилизирано, смешно, детски.

16. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.051
    Допаѓања:
    12.780
    Да пред некоја година се пуштал на другарка, ама јас не го знаев тогаш, туку по името и презимето кое е многу специфично се сетив дека е тој. Таа ми раскажуваше дека таков човек и се пушта и се чудеше самата што ли е по националност. Размислува како Македонец затоа што се дружи со Македонци, Ја сака државата, народот.

17. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Се' сака типот, посебно жените :) смени ги мислите и продолжи понатаму.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  18. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.970
    Допаѓања:
    219.525
    Тања а не би било крајно смешно детски и нецевилизирано ова што ти овде го пишуваш за него, т.е што го вреѓаш дечкото?

Не ти направил ништо лошо човекот освен што искажал симпатија спрема тебе и според тебе да го блокираш и да загубиш контакт ако во случај не го симпатизираш ради икс причини е нецевилизирано а да го вреѓаш овде е цивилизирано така?

Проработи на карактерот. ;)

На Gerbera, LollySky, eloves и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.051
    Допаѓања:
    12.780
    Јас не го навредувам, само кажувам дека не сум за врска со човек од друга вера.

20. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    prvo izvini od tel sum..
    Znaci vaka,toa sto se druzi so makedonci,nema vrska,toj u dusa pak ke si ostane musliman i toa najgolem vernik,veruvaj.Jas mislam poleka da se udalecuvas od nego,ne mora da go blokiras oti stvarno glupo e do negde,ama pocni da ne mu vrakas koga ke ti pise,valjda togas ke se otkaze.İ ne zaboravaj go ova,deka eden musliman nikogas ne razmisluva kako makedonec,toa se samo zborovi.Pozz

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.