И ние си ги купивме од Велес скоро од истата златара. Таа им е најпозната во Велес, Зугре го викаат човекот. Нашите се 12.000 вкупно и двете. Плус околу 2-300 денари ни зема, не се сеќавам колку беше точно за гравирање. Пиши ми ако сакаш да ти пратам слика
Денеска купивме ние. Во ГТЦ ти препорачувам и стара чаршија да одиш, поточно Амор Голд (има и на двете места продавници) https://www.facebook.com/adorjewelry, и Смарагд. https://www.facebook.com/smaragd.gold Во Румин Кармин имаше само еден модел, најобичен. Цената зависи од големината и од дебелината на прстенот. Имаш 3ка до 7мица на дебелина. Исто и за големината, т.е дебелината на прстите. Имаш и од 10ка, имаш и од 24ка. Цената е релативна.
Земавме претходната недела од стара чаршија. 24000 ни ги дадоа со попуст, оти и и друго злато купувавме од кај нив, добра цена ни направија.
Честитки!!! Дали можеш да споделиш на кое место правевте и кој бенд го избравте? Исто, кого го избра за декорација?
Fala ti najmnogu... Bidejki se raboti za svadba vo Ohrid dekoracijata beshe od ohrid buket zdravje i sum pre pre pre zadovolna od devojkata.. Prvo od pristapot... Od dekoracijata od se... Najtoplo ja preporachuvam..muzika iskreno pojma nemam kako se vikashe bendot... Zabava napravija predobra...nemam zborovi i za niv... Cena predobra... Prepristupachna... Za se shto ti treba pishi mi vo poraka kje ti objasnam
Me interesirase i vo koj hotel/restoran slavevte so 80 dusi I ako mozes da se setis na imeto na bendot bi bilo super Ne znam zosto ama ne mozev da ti pisam vo poraka.
Ресторан Острово - Свети Наум.... Пристапна цена... Јадењето пре пре пре убаво... Ми се бендиса што не е класика како во сите ресторани... Прњмногу јадење... И служра сокови во стаклени шишенца... Не класика во шишиња па пола од соковите изветреани... За музиката да прашам... Цената им беше топови... Забава предобра... Да се издаваш од бакшиш
Здраво на сите, дали има некој користено организатор/планер за свадбена веселба? Ми треба некој кој може да ми помогне со организација од А до Ш. Доколу имате препораки ве молам споделете. Благодарам!
Ореов лад, некоја ако правела свадба или била, да ми прати слика од како се наместени масите. Ви благодарам
Здраво женски, сакам да ве прашам дали познавате некој што издава простор, вила за прослава.. За отприлика 50тина луѓе... Неможам ништо да најдам по нет
Devojkava ke ti ja organizira celata svadba,za normalni ceni,plus ima i agencija za dekoracija i osvetluvanje,se komplet,mojata ja organizirase,ostaviv se na nea,samo i kazam koja e mojata zamisla i kolkav ni e bugetot za svadbata,prezadovolana sum,jas ja kontaktirav direkno na stranata vo poraka,mi isprati i fotografii i se za sto se intetesirav,poveli link https://www.facebook.com/Profesionalno-osvetluvanje-i-dekoracija-studio-Visage-1478010475849517/
Okolu 8000,9000 nevestinska masa,6000-7000 pozadini za slikanje,osvetluvanje 500 evra komplet,mnogu ubavo osvetluvanje imaa,so tie masinite za magla,baloni,laseri i zvezdeno nebo,prskalki na valcerot ,masite za gost 350 den,otprilika toa bese prema dekoracijata jas sto im ja pobarav,im prativ fotografii kako sakav da izgleda i iskombiniravme so nivni idei i dotatoci,i mnogu ubavo izleze na kraj ,mi ispratija cenovnik so ceni od-do za se posebno, koga se odlucivme sto tocno sakame,mi pratija tocni ceni prema moite pobruvanja
Продавам венчаница не е облечена ниту еднаш, купена е од Германија, ама останав бремена и ми стана мала, а не ми дозволија да ја вратам. Ќе ставам слики од интернет што се зашто ова е спакувана и немам други слики, ако некој е заинтересиран нека ми пише ќе ја сликам. Број М, цена 150 евра
Незнам за во кој град ти треба. Ние правевме во Штип, во вила со базент може да ти ја препорачам. Ако си заинтересирана пиши ми.
Девојки, продавам краток фустан- венчаница. Купена во Букурешт,Романија од дизајнерката Ana Radu. Правевме сега во Јули мала забава на отворено покрај базент и е неколку часа носена со направено хемиско! За други информации слободно пишете ми, ќе ви испратам и дополнителни фотографии.