Здраво Феминки, да ве прашам дали имате искуство и понова цена ако има некој да ми каже за Енерџи Бенд и за Ренџов
Здраво, Дали знаете за откитување адет? Се откитува на денот 1 година подоцна и што се прави со украсите?
Нас ни рекоа 6 недели е доволно. А украсите мислам бар тоа што беше здраво и неоштетено и мајка ми и свекрвата ги чуваат. Не се замаравме многу со тоа што треба да се прави,а и немавме многу украси. На двете места низ дворовите балони кои за брзо време пукнаа, на вратите венец со вештачко цвеќе. Тие би требало да ги чуваат.
Жени драги, кажувајте кај да ги најдам. На нет немаа 37 кај што барав. Или знаете во која продавница ги има? Фала вииии
Spremame svadba... Vencanica imam, restoran najden, muzika, fotograf i dekoracija isto najdeno. Vo faza sme na dostavuvanje na pokani. Sto drugo preostanuva, se mi se cini deka nesto ke zaboravam
Торта доколку не е вклучена во порциите, бидејќи во мојот град не е вклучено. Китенки, доколку давате подароци на кум, старосват/старосватица и тоа. Закажување во матично/црква, ако веќе не сте венчани итн