Ај хелп. Купивме бурми од чаршија. Коштаат двете околу 10.000 бело злато,обични скроз . Ме мачи дали е стварно злато за тие пари? Не ни се даваа многу пари искрено ....
Девојки..каде да најдам реп за коса? Природен ,полуприроден ,да може да се витка да се работи на него? И цена отприлика
Здраво девојки, ми треба помош окулу предлози за декоратори конкретно во Скопје и/или Штип. По можност за декорации по дома во Штип, а во ресторан во Скопје. Исто многу би ми помогнале предлози за кетеринг за двете места, ако имате пробано и сте биле задоволни од храната.
Девојкии ве молам кој имал искуство со музичките групи да ми пише кој прават убава забава неможам да одлучам на ниту една свадба кај што свирела не сум била -Харизма бенд -Ориентал бенд Кавадарци -Група Круна -Амајлија бенд Скопје
Девојки да ве прашам што се носи на веридба? Или пак доколку имате некоја интересна идеа да ми предложите?
Јас правев сега пред два месеци веридба. Мене најблиските пари ми дадоа. Од другите (пријатели, другарки, подалечни роднини) добив: скара со постоље за во двор, флекери, сетови постелнини за спална, крпи големи, вина поексклузивни и виски, фротирки, уметничка слика (портрети) од мене и дечко ми, сет за печење храна, букети и чоколада една купа Од другарка имав интересна кутија проѕирна,внатре со ружи, чоколадца мали, шах, плоска, мали чашички... Тоа беше во глобала.
Дали сватовиве седат на иста маса? Или од едната страна семеството на момчето со најблиски роднини и од другата страна на девојката?
Нема правило. Во последно време кај што сме биле Шеќерна (не знам дали точно вака се вика) ја свиреле за старосватицата.
Како си сакаш. Кај нас седеа нашите родители со нивни браќа сестри, не се многу и беше супер бројка за една маса.