Па така мислам и јас, ско бидат на заедничка пошо масиве се странично еднава страна ќе се губи у роднините на другава
Кај моја другарка јас седев на маса со младоженците, заедно со кумовите, а родителите седеа на друга маса заедно, плус нивни браќа и сестри.
Девојки, продавам / изнајмувам краток фустан- венчаница. Купена во Букурешт,Романија од дизајнерката Ana Radu. Правевме сега во Јули мала забава на отворено покрај базент и е неколку часа носена со направено хемиско! За други информации слободно пишете ми, ќе ви испратам и дополнителни фотографии.
Здраво Феминки, ме интересира мислење, предлог и цена доколку знаете за некој бенд. Сакам да можат да свират се
Trinity, и машкото и женското убиваат од добро пеење. Немаше некој што на сред свадба не не праша кој свири и тоа не бевме подготвени се договоривме како од денес за недела.
За крштевка јас ги контактирав ми кажаа 400€, за свадба сигурно е поскапо. И јас слушнав многу пофални зборови за нив ама не ми одговараше цената за тој тип на прослава
Пред 3г. ни зедоа мислам 500, сега сигурно имаат покачено. Пошо ние имавме само 3 месеци да се организирами и Ск немаше бенд кој не звонавме сите беа зафатени септември, освен Браво Бенд и нормално супер најдобме некој, кој не ни знаеме како свират битно да ги капариме. Јас едно му кажував, он друго и ајде одиме дома ама ме виде маж ми дек не ми е по ќејф, па на крај испадна дена брачеда од маж ми ги имала нив за свадба и ми рече одкажувај со време, ќе се договорип нешто да не ти свират, они по нивно ќе тераат и останавме до пред свадба без музика, среќа ни кажаа за Тринити и затоа имаа време само некој ден да се организираат и испадна перфектно.
Ве молам предложете студио за сликање и снимање на свадба со колоритни бои сликите не бледи или жолти
Pa na fb ja imam ama ne mi teknuvase kako se vika . Koga ti treba ne ti idi imeto. Fala ti ke vidam bas sega.
Здраво. Ме интересира дали ако живееме заедно со идниот сопруг треба за денот на свадбата јас да сум кај моите? Ќе нема традиционална свадба, ќе биде само матично и ресторан ама многу ми викаат као да бидам дома кај моите и од таму да искочам од таа куќа па незнам сега...
Чим не е традиционална не мора. Ние праевме без никакви адети т.е јас сум од друг град па секако не ми падна на памет да идат сите со коли да ме здмат ора триста чуда и назад за Ск. мм дојде сам од кај што се облекував ми помогна да слезам само со фудтанот до долу и заедно отидовме во црква, а таму не чекаа најблиските. Да живеевме заедно, ќе се спремав кај што би живееле и ќе трневме пак сами за црква без сите тие фешти. Најбитно од се е никој да не слушате, како вС ви одговара така, ваш ден е.