Не сум сретнала ваков адет од тебе за младоженецот, обично има за родителите песна, пр. Денес свадба правам син женам или Весела сум свекрва. Ама некоја од вас не сум присуствувала на таква свадба.
Дајте ми предлог какви штикли на плута да си земам, а да се елегантни. Ќе се изморам цел ден на штикли. Ако може и предлог страна од каде да нарачам
Da taka baram od roditelite bas Ovie pesni, e Sega Dali I jas kako sestra na mladozenecot da izberam pesna posebno Ili ne
На секоја свадба свират за сестри/браќа. Бар јас кај што сум била. @meksikanka можеш да договориш со музиката, они најдобро ќе ти кажат
Невести, колку искористивте ташна? И дали ќе ми треба невестинска? Кумата лани правеше свадба и ми вели за ништо не ја искористила, така и стоеше само на невестинската маса
Јас правам годинава и истово се мислам, али пак ќе ми треба карминче нешто за да си доставам и телефонот исто. Па заради тоа и би ја носела. Не е дека ќе го користам нешто телефонот, али пак ете за шминка нешто.
Мислиш песна за тебе, кај што сум била на свадба секаде имало песна за брат или сестра, така да можеш ако сакаш, ако не не е дека е задожително.
Ама тоа само ќе ти стои на невестинската маса, не е за сликање нели? Оти јас невеста со ташна на сликање не сум видела, само со бидермаер Инаку и јас може така ќе направам за карминче, телефон
Zdravo zenski, edno Prasanje: drugarka najdobra se mazi I saka da sum I jas starosvatica. Jas sum Sama, nemam partner, Dali toa bi precelo I Dali toa znaci deka nema da ima starosvat ili moze nekoj drug da bide starosvat? Pozdrav
Нема врска што немаш партнер, битно се 2ца сведоци за да се потпишат и за во црква ако се венчаат, кум или кума и старосват или старосватица.
фотосесија ќе имате ? +/- 2 часа шмонка и коса... Кај мене беше едноставно но доцнеше фризерот па ајдр се се помести -_-
Здраво, пишав и во друга тема ама и прашувам и тука оти гледам дека почесто се пишува... дали имате препорака за добро фото / видео за свадба? Итно бараме, ни откажаа 20 дена пред свадба :/ значи свадбава е крај на април... ме фаќа паника Секоја препорака за добар фото+видео тим е добредојдена, цена каква и да е само да се најде!!! Однапред ви благодарам..