Знам дека така треба, ама нѐ одбија еднаш а друг немаме кој, па сакав да прашам дали ако веќе не најдеме ќе биди проблем да е мој прв браучед, оти знам дека секако ќе се нафати Фала ти за одговорот сепак ❤️
Кај нас на свадба немаше песни за никој освен кум. И до кај што сум била од брат/сестра немало песни. Само свекор/свекрва, баба/дедо. Ова во внатрешноста на државава. Не за Скопје. Имав невестинска чанта и освен нели за новчаник, телефон, не ја искористив за ништо. Си стоеше на маса цела вечер. Првично купував заради можноста баш на денот на свадбата да имам циклус, па да ставам потребни работи за тоа. Среќа баш тој месец ми подрани поприлично и немав потреба од тоа. За девер и јас знам дека треба да е од машка страна, макар што и јас размислував мој другар да викниме, бидејќи долго време од кај сопругот не се нафаќаше никој. На крај негов братучед се нафати.
Jas si kupiv srebrena tasnicka za da mozam da ja nosam na naredni svadebeni priliki. Na denot na mojata svadba deverot koga mi ja dade i napravivme edna fotka tolku bese od koristenje ostana kaj mene doma, ne ja ni ponesov vo restoran.
Мене сега за сега фаворит ми е од Тоше усни на усни, сакам таа да ни биде, па ќе видиме Инаку, друга бавна, а убава ми е ти си тој од Лидија, на кумата оваа и беше за прв танц и ептен ми се бендиса
Сонце во твоите руси коси - Тоше Све си ми ти - Владо Убава - Eye Cue Лутка - Sars Јас и меѓу овие се мислам, но сепак усни на усни води Ако ти помогнав и ти дадов идеи баш ми е мило
Ти благодарам многу! Сега ја слушнав од Лидија и ми се допаѓа!! А, со неа ујутб ми предложи и некои други што не ги знаев.
не знам дали ја знаеш, Опасно сум вљубен во тебе од Драган Каранфиловски-Бојс Жена како ти и Како тебе нема друга од Лозано а ако сакаш српска, од Чолич - Тебе чувам за крај оваа ја одбравме ние за прв танц
@QweenSM @Ena05 @Zumbulce9 Ви благодарам девојки многу ми помогнавте!! Ќе ве известам за која песна ќе се одлучиме. Сакаме да биде македонска бидејќи вереникот е странец па сакаме на неговата фамилија и пријатели да им ја покажеме нашата култура и нашата музика.
Кој ви ќитеше на свадба? За фотографирање и невестинска маса... Барам цвеќара ама не знам што е просечна цена, а што скапо?
Не не, зборам за дополнително свежо цвеќе, китенки за младоженец, девер и старосватица и декор за фотографија (пример рамка од балони или слично). Свадбата ја правам во Мериот и они само украсуваат столици и ставаат свеќници по масите