Девојки сакам да прашам.Дали можам да бидам месарија на братучед ми по татко ми во Септември бидејќи ќе бидам сега во Мај месарија кај братучед по мајка ми?
Дали знае некој Дијана Милевска Арт од Охрид како се цените за украсување? Дали во Прилеп месарија (девојка) го меси лепчето или свекрвата купува/меси (небитно) ? И трето, зошто во Прилеп не се закитува Бајрак? (Прашањава кркамбар)
Jas znam deka veke nikoj ne mesi site kupuvaat od silbo obicno,I gi nosat na vitkanje vo cvekara so celofan I masna satenska
Ете... Епа супер.. Модерно и брзо Прашав оти пред нецел месец кај братучед, месеше една братучетка па затоа реков зошто некој да некој не..ама добро. Индивидуален избор
Nie pogacite vo cvekara kaj nas taka gi pravime za drugi cvekari neznam.Ama znam deka veke nikoj ne mesi toa ti garantiram
Девојки да ве прашам дали може за невестинската кола само три машни да има? Искрено прескапо ми е за китење на кола да давам а ќе имаме тој ден само црква и ресторан. И нема да има идење по невеста. Ме повреди една личност која што ми рече нема да ти личи на ништо. А имаме и други трошкови не е само тоа.
Тоа што ти викаат нема да личи на ништо се истите тие што ставаат нокти со циркони долги 5цм? Ме напнуваат вакви селски коментари, и две машни да ставиш на ретровизорите ќе биде преубаво и ќе изгледа нежно и елегантно. Не дозволувај ситници на кои нема да се сеќаваш за една година да ти ствараат стрес сега, плус па огромни трошоци за нешто што утредента ќе се фрли буквално.
Za dve masni na retrovizor I edna golema masna na hauba cenata e 500 denari.A celosno ukrasuvanje na kola so tul masni otpozadi na hauba I masni na retrovizor e 1000 den
Cisto informativno ako sakas da znaes.A ako ne e nevestinska kola togas dovolni se I dve masni na retrovizor 300 den
Здраво невести, Ме интересира дали некоја од вас имала искуство со Wedding Planner Macedonia, или со некои други планери за свадба. Како сте задоволни со услугата и како им се движат цените ?
Здраво женски може ли да ми пратите инстаграм или фејсбук од некои што прават бомбончиња за свадби, китенки итн ?