Zdravo devojki, ke pravime svadba vo restoran sto ne nudi osvetluvanje i dekoracija. Me interesira koja e spored vas pristapna ponuda za dekoracija / osvetluvanje za sala za 160 gosti? Mene mi nudat nekoi ceni nad 500 evra za dekoracija / 700 evra za sijalicki na plafonot...
Девојкии дали некоја од вас знае дали работи продавницата што е на битпазар кај полицијата , wedding house мислам се викаше и денеска , во недела?
Devojki zdravo, dali nekoja znae otprilika kako se dvizat cenite za vencanici kaj Antonija Ristovska, I kakva e sorabotkata so nea?
Дали некој знае како можам и каде да изнајмам чаши за сект,за шампњ... Никако неможам некаде најдам. Има од една декоративна куќа, што украсува па можеш и таков "шампањ ѕид" да изнајмиш...ама скапичко е некако А вака да изнајмам 130тина чаши, и пијаликот сами да го купиме можеби е поисплатливо..незнам Идеата е за секој гостин при влез да има по една чашка ... Предлози? Или пак да прашам од некој ресторан да изнајмам (оти наводно тамо каде што ќе правиме свадба- немале такво нешто - дали мислеа на чаши или општо за цела идеа- незнам
Да ти кажам утре баш ќе одиме и ќе прашаме во ресторанов. Да ги "измолиме" некако за стотина чаши, па нека наредат - што Инаку да, ова со кетерингот е добра идеја Само дали би ни изнајмиле само чаши