Jас имав втор ден и си ставив тампон, среќа јас немам болки за време на циклус. И мене ми велеа да се напијам апче за одложување на циклус, ама не сакав, ќе ми се пореметеше циклусот.
Предлог според вистински случај: Пелена за возрасен + мидер Мене кога ми кажаа јас се чудев ама девојката добро поминала.
Бог да чува. Јас со тампон поминав и не се направив лом, си ставив и улошка превентивно. Едит: а кога ќе оди во wc?
Здраво,обично по колку бонбони се прават за во црква? и дали имате слушнато дека мајката на невестата фрла бонбони (како тие во црква )кога младенците излегуваат со кола од куќата на невестата?
Некаде викаат 33 вкупно. Демек со Исус поврзано. Некаде имам читано дека не е битен бројот само да е непарен број. Во цвеќара сигурно повеќе познавања имаат ако веќе се порачуваат од таму.
Не памтам колку, ни свекрва ми ни кумата не ми текнува колку фрлаа, а мајка ми не фрлаше дека немаше одење по невеста, ама знам и мајката на невестата фрла кога излегува од дома, кумата и свекрвата во црква.
Zdravo devojki, dali znaete od kade bi mozela da iznajmam carsavi za okrugli masi? Ne mi se dopagaat tie od restoranot i sakam da iznajmam beli, no ne znam kade da baram
Летото закажавме свадба на 7ми Јуни, сега испадна дека 7ми е Духовден. Знаете дали венчаат во црква на тој ден? Знам дека во пости се плаќа казна, за ова не сум сигурна.
Венчаат, само за Велигденски пости не венчаат. Нема врска што е Духовден, тоа е празник за живите, другарка правеше свадба баш на Задушница. Ама прашајте си поп.