Кажи дека ќе имате помал број гости и прво ќе гледате роднините и поблиските да ги собере. А нив накнадно чести ги нешто, кафе или било што.
Јас би ги викнала во случај ако се ок. Ќе дадам шанса на пријателство. Кој ме сака со дупло враќам. Не мора да си блиска кој знае колку. (А ако се угнездуваат баш од оние таквите, секаде кај што не им е местото не би ги викнала и ич око нема да ми трепне.)
Не, не се од таквите, океј се баш дечките. Ти благодарам за мислењето Ветојатно дека ме сметаат за блиска па затоа, не се наметливи.
Devojki dali kako od kitenkite za zakovnite treba isti takvi da imam i za svekorot i svekrvata ili za niv od obicnite, kako za ostanatite?
На денот на свадбата. @Ej15 може исто како за сите гости. Кај мене дека не се одеше по невеста ги китев само кумовите, старосватовите, деверот и се разбира младоженецот. На женските им ставив такво за на рака. Можеш и беџови ако сакаш.
нема ништо да ти сменат двајца, ќе се најде место и за нив. Можеш само да добиеш, незнаеш утре во животот може ќе ти се најдат/ ќе ти помогнат. А ако не ги поканиш можно е да ти се налутат, па и со муабетот мала свадба и поблиски луѓе. Значи дека не ги сметаш за блиски, а тие може така тебе те сметаат.
Ние ќе купуваме од таму. Сум слушнала дека имаат доста квалитетен накит и најважно имаат доживотна гаранција.
Има едно прашање дали прво може да не венча поп во црква, па потоа истиот ден да имаме градско венчање со матичар?
Здраво женски, Дали може да ми предложите некој интересни идеи за свадба? Не сакаме да биди традиционална свадба само со оро, па доколку би можеле да ми дајте некоја идеа. Оддамна не сум била на свадба, не знам што е сега во тренд
Здраво Дали некој што правел свадба има пиено нешто за смирување. Ќе правам свадба и ептен сум тремаџика. Сакам да се напијам нешто за смирување, да се осеќам слободно Искуство?
Дента како ќе имаш адреналин, ништо нема да ти биде од ова. Нема ни да јадеш ни вода да се напиеш, јас вечерта тек на вечерата прва вода се напив, иначе можеш б6 да се напиеш, ќе те опушти малку. Ама мислам немаш потреба.