Zdravo devojki, da ve prasham shto mislite kolku vreme pred svadbata e logicno za poracka na vencanica, ja imam uste 6 meseci do svadbata , a nemam ni vrska ni kakva, ni od kade ni nisto Ve molam dajte mi predlog kade da gledam Vi blagodaram NAjmnoooogu
14ти Јануари не е посно мислам.А да ако им дадеш повеќе пари од вообичаената цена 6000-7000 колку е не знам точно ќе те венчаат и во посно,оди разберија логиката
ve molam za vakvi soveti ako ima nekj iskustvo,kaj koj pominala veke svadbata,fals ti dunika za spodelenoto iskustvo mnogu ke mi bide od korist
eve mene mi pomina skoro svadbata pred tri ned nekade naj naju ubavo ako mozite vencajte se porano slikajte se porano kaj mene bese sve vo edna den i kako otepani bevme i nemame min da sednime najubavo e denta na svadbata lagano stani si frizura sminku pa crkva pred restorant naprajte si i mirna glava .. za vo restorant ko sto kaza i dunika samo nevest masa ukrasi si i osvetluvanje mn ubavo ide ako imas kaj nas imame samo toa i nie i bese dovolno i preubavo ... ti sekako nosi si nekoja udobna cevla za da smenis ili baletanka zavisi kakva ti e vencanicata jas iskreno od slikanje vo restorant bev na nisko stom flegovme stiklite preletaa vo kesa znaci najgolem sovet e da skratite se so mozite adeti najmalce terajte denes veke i se odminati tie onie najbitnite samo se teraat nekade ni dokolku ste vo moznost fotosesija i maticno naj naj ubavo e pred svadba nekoa den i ti si raat se dr ke ti mine dur trepnis
Nie pred 2 godini sme zemeni registrirani vo.maticno,posle pola godina od toa se vencavme vo manastir.Sega sakame proleta da pravime svadba so bliznacinjata hehe pa ni ostanuva samo restorant ,nema da ima nikakvi adeti odenje po nevestata i takvi raboti,duri i slikanje nema da ima so.nevestata,odenje po.masi nema da ima samo.nevestinska torta sakam ubava da ima,prase pred kum nikako hehe ete jas taka si zzamisluvam zosti ne sum ic po adetive .Zatoa me interesira poveke soveti od iskusnite kako sto da bide po uzivanje svadbata a ne zamaranje
Кога отидовме да закажеме во црква, ни рекоа дека сега веќе била иста цената за 3 попови исто ќе ни се фаќало и поубаво ќе изгледало за снимање со тројца Свекорот плаќа 2500 Дедото 2000 Кумот 1500 Старосватица 1500 и свеќи од кај нив морало да купиме... како да не бее
Nasite se od carsija vkupno ispadnaa 14 000 den imase dosta izbor i mozes i po naracka po tvoja zelba da izrabotat
Нашите се од "Мицко" ГТЦ,класични се најобични,мојата бела неговата жолта,со внатре изгравирани иницијали и датум на свадба,коштаа 25/26,000ден со попуст некој,инаку се тешки и со дебели прсти сме и двајцата,за потенки(нормални)прсти е поевтино доста
A jas da si prasam za dekoracija na nevestinska masa kolku ve cinese? Cenive vo cvekjarive voopsto ne se skromni. Isto taka ne znam sto da pravam so ostanatite masi, najeftin aranzman mi e 100 denari po masi i toa onaka skromno, a svesna sum deka ne vredi za toa pari. Se dvoumam epten.
Feodora може да споделиш каква е таа декорација од 100ден за останатите маси? И колку од прилика чини декорација на невестинска маса, јас сеуште не сум се распрашала, инаку ми се допаѓа декорацијава што стои за матично,а верувам може да се искористи и како позадина за сликање, исто така невестинската би сакала да биде украсена нешто вака, ако имаш инфо за цени од прилика пиши За ова им пишав не ми вратија...
Најефтино од 100 денари е да има по еден цвет на секоја маса, на пример по една ружа. Вака ти ко што сакаш сигурно ќе ти побараат многу. Се зависи од цвеќето. Мене онака нормална цена само за невестинска ми побараа 200 евра.
Сте биле на регистрација во порта Македонија или во музејот на ВМРО? Како локација ми одговараат двете, но не сум била и не знам кое е посредено, поубаво за склучување брак Ако некој има слика од салите кај што се склучува брак, пуштете
Јас купив од ГТЦ во златарската улица, цените беа од 200 евра нагоре...зависи што бараш, колкава сакаш да е бурмата.....
https://www.facebook.com/ammoria3/ Повели, разгледај тука ептен се добри а и поефтини од другите. Се што ќе замислиш се ќе ти направат... Јас сум презадоволна