^ Обично свират рамно невестинско само музика тера и невестата напред весела игра. Мене ова оро ми е највесело. Кај мене сега на ред се поканите. Знам каков модел сакам, но не знам до која цена да земам и не знам која цена е всушност прифатлива. Може да ме упатите малку во ова?
Имаше една на фб некој знам ја беше објавил и тука.Изработува како кутиички за подароци многу уникатни.Дали ви текнува за кој станува збор? И за свадби мислам изработуваше некој ствари.
Колку броја зема? (Пошо и јас планирам голем број да зеам па да знам до која цена да отчекувам)И може ли слика да ги видам?
Имаше една на фб некој знам ја беше објавил и тука.Изработува како кутиички за подароци многу уникатни.Дали ви текнува за кој станува збор? И за свадби мислам изработуваше некој ствари Од овој тип беа.Коа ќе се собере ова доаѓа како кутијаМному модели имаше слични како ова.
Pretpostavuvam deks stanuva zbor za Umreblla22 zisto se sekavam taa se zanimavase so vakvi raboti, no taa za zal poveke ne e megu nas. Ako gresam se izvinuvam.
Лелеле.....греота Ама јас мислам дека не се работи за истата девојка и постои ли уште фб да видам дали се работи за неа?
За покани во Скопје генерално почнуваат од 40ден па нагоре. Во цената наплаќаат и дизајн. Во другите градови има и од 25ден до 40ден за посложените (според видот на хартија). Зависи од моделот што го сакаш и од печатницата и искористеност на боите. Некои студија ги нудат во склоп на декорирање или фотографирање. Прифатлива цена е онаа која можеш да си ја дозволиш, како што ги гледав јас поканите има убави и до 30ден па и неубави за 50ден или повеќе Не познавам некој што ги чува поканите после свадбата, ниту некој што се сеќава каква била поканата. Со други зборови, не е многу битна поканата, гледај храната и музиката да бидат добри оти луѓето паметат дали играле и дали било вкусно јадењето на свадбата Па според мене, подобро на тие две работи да потрошиш повеќе пари.
Здраво женски, ај ве молам пишете ми ако знаете некоја фирма од каде што можам да изнајмам машина за чад за свадба, ама да биде килим од облаци, што се прави од мраз а изгледа вака:
Би сакала да прашам тие што веќе правеле свадба кое време (час) е идеално да закажам матично,а кога црква?Ресторанот е од 19h прием.
Eпа венчавката трае 45 минути а матичното 15 и еден час за фотосесија после нив (пред кафаната) идеално би ти било 16,30 матично, 17.00 црква, ќе завршите кон 17.45, се сликате и одите на забава Имено ти посакувам среќен брак исполнет со љубов и разбирање.
Карши Женски пазар една продавница за цветчиња, ленти ... Лепенка е до тоа за ланчиња, пред него има и магацин за на големо. Се надевам некако помогнав