Дали знаете некоја фирма за организација на свадби, луѓево се во странство па бараат добра агенција, фирма која би им организирала се.
Со вереникот ќе склопуваме брак, матично и црква, и после еден ручек да дадеме, доколку има некој што го има ова искусено нека ми пише. Би сакала да носам долг бел фустан, не венчаница ама да е така елегантно. (свадба МОЖЕБИ ќе има на пролет) Споделете искуство.
Еми тоа што си пишала тоа е . Ние правевме само регистрација, црквата беше на денот на свадбата. Имав бел фустан , некоја должина до колена. Беше топло, па не продолживме после регистрацијата на ручек, туку истиот ден се собравме во локал на вечера. Правете како вие сакате. Нема правила.
Сликар да, камера не. Во ресторанот имаше музика жива ама ора и чудби немаше. После два месеци правевме свадба.
Барам чоколатца на кои ќе пишува име на женско и машко. На едни им пишав 11ден едно некако многу ми е... Ако знаете некој што прави пишете.. Благодарам
Девојки каде може да најдам вакво дрво и гостите кога доаѓаат да ставаат отпечаток со прст и после да го урамам како слика украсна за во соба. Од скопје сум јас иначее
Devojki znae li nekoj dali od nekaden se iznajmuva dolg vel i ako da kade i odprilika koja cena se ? Pozz
Пред нешто време гледав на фб имаше кутии украсени за канење кумови и старосватови внатре со мали акохолни шишенца, табакера и некои друѓи работи имаше спакувано . Сега неможам да најдам кај сум ги видела, ако имате сретнатно некаде да ми дадете линк да видам да порачам дала ви однапред.
Побарај на ФБ Ателје Креатива, со македонска поддршка, логото им е црвено, знам дека имаат такви работи бидејќи нон стоп ми искачаат на ФБ. Ги најдов, еве ги https://www.facebook.com/ateljekreativa/
Se nadevan ne docnam so odgovorot. Jas na instagram gi najdov kako ukrasni podaroci i za 300 cokoladca mi dadoa cena od 8 den.,a realno bese 10 den. Pozdrav
Zdravo na site Da mi predlozite crkva vo Skopje vo koja bi zakazala vencavanje. Site se crkvi se ubavi,no koja Vas vi ostava poseben vpecatok.Fala
Разгледај во продавниците за бижутерија и во бутиците за венчаници. Моето го купив од бутик за венчаници.
@abc1234 црква убава во Скопје ми е Св.Петар и Павле во Г.Лисиче и онаа што е на плоштадот Филип 2, пред да влезеш во Чаршија, мислам дека е Св.Архангел Михаил. За разлика од првата бторава е малечка ама не знам зошто ми има некој шарм @peperutka7 за венче за коса побарај во продавниците на Бит Пазар, тие за накит и за 300 други дребулии, ем имаш поголем избор, ем поефтино
Devojki dali vo cetvrtok pred svadbata koga se stava venecot i kaj nevestata se zamesuva leb ili toa se pravi samo kaj mladozenecot?