Зависи кој материјал....Мм го кошташе околу 700 евра..Панталони кошула(со иницијали на кошиулата) елек сако вратоврска и марамче...Без кондури....Му го направија прекрасно....Нормално кога е по мерки ништо не штрчи...И немаше човек што не искоментира за оделото...Сите беа воодушевени дека беше поразличен од другите младоженци....
Најди ја...Има многу убави изработки јас нарачував од кај неа за свадбата... А ако сакаш по ефтина варијанта имаш кај женски пазар што е, не во пазарот за материјали туку штикли каде што се продаваат натака....Има една продавница со свашта....Шминки накит.... Ова е мојата: И имав уште една варијанта пошо не знаев која ке ми одговара поише и не ја ставив воопшто другата Еве ја: (Ептен ми одговара сега со штипката позади )
Паа прво бевме да се договориме што како би сакале да биде,кој материјал и капар да остаиме(Се најавивме нормално ден два прашавме кој период од денот се слободни се дог за ден и време и отидовме ) После 2 недели не викнаа за проба и финалната проба беше за уште 2 недели....И тогаш беше веќе се готово со значи 2 проби и го земаш...Е сеа тогаш беше така дека беше зимно време....Ама обично поише свадбите се кога е по топло шо значи да имаат поише закажани сега....треба да си прашаш и на фб да им пишеш одговараат детално
Имаш милион продавнички. Ми се допаднаа во Мавровка во подрум има две продавнички не се ееќавам на имињата, исѕо и во Гтц на втор спрат гледа накај кафичиве Чао,Стоби..
Пребарај на фб има доста што изработуцаат кои се деф.поефтини а интересни од продавничето што го спомнаа... барем за пред година дена зборам
Јас ги нарачав од Амазон и ми испаднаа многу поевтини за разлика од тоа да ги нарачам кај нас. Прашував за едни околу 40-50 ден ми кажаа по парче. Моите испаднаа 100 за некои 2800 ден.
Дали може совет околу следново... свадбава ке се почне од матично и црква. Кога би било најдобро да ги дарувам кумот,старосватот и останатите функции? Споделете мислење и совети... благодарам
А дали тоа беше снимано со камера или додека седат на главната маса? Во кој точно момент се случуваше? И јас за ова размислувам
Beshe... e sega ja nemam gledano tocno koj moment no taka bese dogovoreno so foto studioto i mislam pred kraj na vecerata gi daruvase zakonicite samo