Балони, траки за украсување, тул и слични работи кај можам да најдам на Битпазар? Таму ме пратиле да барам.
Дечки дали може наместо да правам бомбоњерки, во чинијата кај секого да бидат наместени cookies во хартиени пакетчиња. И дали знае некој каде може да го реализирам сето ова? Дали мора сама да се изорганизирам или има некој што прави? Фала ви
Барај на женски пазар. Ќе идеш одма после чаршија уличката лево до крај... Тука ќе видиш продавничка, позади неа е магацинот. Е таму има све... Најубаво е на самиот пазар да прашаш кај е магацинот кај женски пазар.. знам дека не ме бива за давање дирекции, хахах..
Каде може да се изнајмат вакви “рамки“ ама поголеми да бидат, за да може повеќе луѓе да се сликаат под неа? Цвеќари? Линкови? Хелп
Здраво, ќе правиме венчавка и крштевска со најблиските луѓе и ќе бидеме 30-35 луѓе. Пред да одиме во црква дома ќе дојде само кумот и кумата. Па сега кажетеми некој адет или нешто што е побитно за тој ден.
Сакам на тортата да има Mr & Mr и нашето презиме, дали знаете некој да изработува таков персонализиран топер?
И заборавив да ти кажам, јас земав 200гр и во тие 200гр имаше 115 бомбони. Да си знаеш од прилика колку да земеш
Zdravo moze li da mi kazete / predlozite nekoj ketering sluzbi vo sk sto se normalni so ceni ( koga kazuvam normalni mislam od 280-350 po osoba ) i sto pravat ubavo ? fala mn
Како се договореш со него. Бидејќи на мене девер ми ми беше девер на свадбата, свекрвата ми ја купи. Да беше некој друг, сама би си ја купила