Изненадување за дедо Ти благодарам многу навистина ми помогна..Искрено не ми текна мене вакво нешто,мислам дека пријатно ќе го изненадам..Уште еднаш многу ти се заблагодарувам
Изненадување за дедо На баба ми и беше роденден на Велигден, тогаш и обично се собираме сите кај нас, сега се договоривме сите братучеди и и купивме торта, ја наместивме баба ми да збори со другите две братучетки на скајп пред лап топот и сите бевме собрани одоколу а двете мали внуки и ја донесоа тортата пеејќи и среќен роденден.. и така натаму си продолжи атмосферата, баба ми беше мн изненадена и после тоа на сите кажуваше за тој настан. Малку беше ама битно беше вниманието и атмосферата Значи како што и ти напомена дека за тој ден имате гости, можеш да се договориш со некои братучеди/братучетки )
Изненадување за дечко... Па има во сликари се продаваат едни како куглички со светки внатре и водичка , а од позади се става слика ...можете да ставите слика кај што сте заедно ептен убаво изгледа..најмногу 200 денари да е тоа.. Јас тоа имам во план.. нешто вака
на другарка ми наскоро и е роденден,ке го чека во стан собрани многу луѓе.она самата ќе си носи торта со свеќи.е сега проблемот е што незнаеме какво изненадување да и приредиме? ве молам за некоја идеја...
Изненадување за дедо можеш пример да се соберете нели вие семејството братучеди и да ги викнеш пријателите од порано ..али сега ке го распрашушаш малце за минатото ..супер идеја ке ти дојде ..ке се изненади и направи му една торта од вас внуците што сте му ..ке се изненади верувај ми мила
Ми треба помошш,и беше полуматура на помалата сестра и ништо не и купив затоа што бев во странство,па дакам да прашам колку чинат оние големите мечиња,оние најголемите,обожава такви,полна соба и е плишани мечиња,фалаа ви
Станува збор за два или четири различни часовници? Првите две слики ко за еден часовник да се, третата и четвртата слика за друг часовник Мене ми се допаѓа повеќе првиот саат. А ако се четири различни часовници, тогаш кажи ми што е разликата меѓу првиот и вториот часовник и меѓу третиот и четвртиот?