Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ZaljubenataBe

ZaljubenataBe Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    XAXA! Interesno! :D ..Jas sepak mislam deka treba da probash da ne se interesirash za dryg da probash da bidish so eden no bidi so nekoj shto mislish deka e dobar za tebe i nema da bidi kako tebe da te ostavi koga kje najde dryga.. Probaj so eden da odish ako ne ti uspee probaj so dryg no ne gi ostavaj ti niv chekaj tie da te ostavat.. :D I taka kje se zaljybish vo eden i toj vo tebe i nema da se ostavite i kje bidish vo seriozna vrska.. :) ;)
    [mod-kirilica:3n74kiq7][/mod-kirilica:3n74kiq7]

На blabla0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. blabla0000

blabla0000 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    1
    Пробав со еден што ни го свиѓам ни го сакам и не издржав ни една недела а дечково е пррееееубав ама не биваааааа не можам да го засакам !! :$ :$ :$ :yawn:

3. ZaljubenataBe

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    Epa togash stani lezbejka be srce! Drygo shto da ti kazham! ^_^ ..:D
    Ali eden den kje treba da imash mazh a ti ako si takva kje gi menjash mazhite kako chorapi :D

4. sonce10

sonce10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    116
    А бре точно дека форумот е за сите, и нормално дека секој може што сака да праша и да побара совет во темава ама кога ќе видам вака девојчиња од 15-16 години како се зачленуваат нарочито само за да постават некои прашања што се некако баш онака безвезе и после ја полнат темата како да си се допишуваат на чат - е многу се нервирам! Сакала да се мува, ама не го свиѓа, па секој ден сакала друг, ама не била к***а мислам :envy:

Пред да се зачленам во форумот редовно си читав некои теми и мислам дека порано имаше далеку далеку подобри постови и прашања, а со тоа и далеку подобри одговори и совети од страна на другите феминки

На mila89 и Filiposka им се допаѓа ова.
  5. ZaljubenataBe

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    Pa i kazhavme sovet! No taa veli deka nemozhi so eden! Ili kje stane k**** ili kje ostane bez de4ko!

6. blabla0000

blabla0000 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    1
    sonce10 - Ако си толку паметна дај совет и форумов ќе биде како што бил порано .. не критикувај дај мислење што би правела да си на мое место ?!?! :) :) :)

7. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Па ти не бараш мислење само сакаш малку да се позборува за "твојов" проблем,а во последно време се почесто има вакви "таканаречени" проблеми.И како што вика Сонце на времето се беше поинаку на форумов сега на прашањава што се почесто се поставуваат не знаеш дали да се смееш,плачеш или коси да кубиш :@

На sonce10 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sonce10

sonce10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    116
    Не ме разбираш изгледа, кажав дека форумов порано не беше преплавен толку многу со таков вид на банални прашања па затоа и немаше таков вид на предложени совети за разлика од сега. А за совет - еве ти пишаа погоре, нема потреба да правиме допишување за една иста работа на следните 10 страни

9. SuchaLady

SuchaLady Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    16
    Lugjee imam potreba od pomos i toa brzo...Veke dva veceri primetuvam,deka toj so treba da izlezam me ima iskluceno mene od razgovor na fb.Nikogas dosega ne sum mu pisala prva,ne sum go zamarala,ni slicno,ama ete me isklucil,a nz ni zosto...Inaku deckovo e zenkar,misli deka site trcaat po nego,a jas ne pokazuvam tolkav interes,ednostavno ne pokazuvam interes kon nikogo na pocetok,takva sum..Nemame izlezeno dosega,a nekolku pati mi ima receno,no ete ne go pogodil vremeto koga sum slobodna..Od vas baram samo mislenje..zosto tolku detsko odnesuvanje? Da me iskluci od razgovor..Zosto? Sto mislite?

10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Оф тежок проблем,па уште и женкар е,мислам дека и ти треба истото да му го направиш,за да види како е,како велат заб за заб сирење за пари.поздрав

11. blabla0000

blabla0000 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    1
    барам мислење и совет што би направиле вие да сте на мое место и што да правам јас ??

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.702
    Допаѓања:
    23.053
    Mожеби лесно си го добила па не ти бил предизвик. Џабе му убавината во таква ситуација.

Шо и да е, најарно не се форсирај и фрустрирај самата во врска со некој шо не ти се ни свиѓа.

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  13. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909
    Па шо се замараш ако те исклучил од разговор.
    Не покажувај лутина,ниту љубомора.Ако чувствува нешто спрема тебе ќе те викни да излезете,ако не мислам дека јасни му се намерите.

На bubuce и Angel4eeee им се допаѓа ова.
  14. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Не се замарај повеќе со такви ако навитина те цени ,барем како драг пријател тогаш нема да наоѓа секакви изговори.Ако му се допаѓаш тој ке излезе со тебе без никаков изговор :music:

На bubuce му/ѝ се допаѓа ова.
  15. blabla0000

blabla0000 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    1
    tessie - Е многу лесно го добив :D иначе размислував да прекинам да имам дечковци некое времее што велите за тоа? :$ Бидејќи вака само ги редам и џабе излевам со нив кога нема ништо да биде меѓу нас ! ??? :)))))))

16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.702
    Допаѓања:
    23.053
    Најдобро да одмориш малку од дечковци и да си се посветиш на самата себе.
    Не треба усилено со тие работи, спонтано кога се случуваат се најслатки.
    Биди ми поздравена.

На blabla0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    другарот на симпатијата

момчето шо ми се свиѓа нема воопшто превземено ништо иако коа ќе поминеме еден покрај друг си се глеаме потајно.има другар шо на фб ми пишува за врска и сл а му е еден од најверните.проблемот е шо ја почнав и него да го свиѓам а треба да се отарасам и од двајцата.помош ? :worried:

18. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    другарот на симпатијата

Доколку не сакаш да се гледаш со него слободно кажи си , не си обврзана :?:
    размисли кон кој имасш поголеми симпатии :) или оддалечи се од двајцата крај краева ако сакаш

19. Anonimna123456

Anonimna123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    дечки по последно време со "дечкото" мој некако не ни се добри односите , мислам тоа не е од сега туку од пред еден месец откога бевме излезени и дојде неговата бивша девојка и тогаш јас и другарката си заминавме и он дојди со другар му по нас ние фанавме друг правец тиа друг демек ќе си оделе дома , потоа јас се вратив и го видов на истото место каде што дојде неговата бивша , тогаш се скаравме , но тој инсистираше да се сретнеме и се смиривме ..но проблемот некако продолжи затоа што после таа вечер тој некако чудно се понаша веќе некако како да не се труди околу врската , потоа дознав дека со бившата и комуницирал поради што уште повеќе ни се расипаја односите но се слушнавме разговаравме и му го простив и тоа бидејќи наведуваше добри причини затоа што го направил.. ама ништо не е исто како на почетокот незнам како да се изнајаснам више значи сите ми викаат те сака те сака и многу блиски од негова страна ама тој не искажува оно ми се јавува и си пишиме на фб ама порано беше поинаку тој кога нешто требаше да разгвараме дури и до кај мене доаѓаше , а сега нити знам каде оди нити знам што прави , поради други проблеми што веќе преку глава ми дојде и му раскинав , и после тоа пак си пишевме ова она ми се јавува и сега и ми речи да се смириме , и бевме договорени ама кога дојде тој ден се се искомплицира пошто нешто неможев да излезам од дома имав проблеми со моите и незнам дали се налути или незнам што ... поентата ми беше зошто би можело толку да се смени и тоа за еден момент пошто веќе не е истиот и со понашање и со се ...?

20. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    потруди се да го прашаш , што се променило помеѓу вас , дали те сака, дали мисли да продолжите, вака само ке се мачиш, кажи му дека ти смета ваква ситуација...веројатно ќе ти даде одговори икажи му какво е тоа комуницирање со бившата?! .. :o :)

На Anonimna123456 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.