Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    па затоа и ве прашав зашто страв ми е да не е се само навика. мене искрено не ми е но незнам дали на него му е. муабетот е што имаме односи и коа не сме у врска јас се чуствувам малку ко уплашена само ради тоа што по мое испаѓа дека сме само за односи но ние седиме искачаме не се гледаме само ради тоа мислам дека сваќаш. но ипак викаш да се тргнам а.? знам дека не е ради неговите затоа што тоа е одамна завршено. за моја среќа :D

2. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Девојче може не е поради неговите,ама сепак има причина зашо менува расположение на моменти.
    Може ти така мислеш дека не ти е навика,ама..ќе ризикуваш,ако сакаш да знаеш на шо си.Или ќе го загубеш или не.
    Денес и да сакаат,најголем број од партнерите се плашат да прекинат врска,токму поради тоа-интимни се,навикнати еден на друг и сл.
    Не викам да му ракинеш далеку од тоа,само малку да паузирате за да си средете мислите,зашо претпоставувам дека не би можела да ги трпеш неговите моментални промени во иднина.

3. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    фала за советот ќе праам муабет да не се гледаме ни слушаме. па после тоа што биде нека биде боље нека свати сеа отколку да оставам да свати коа ќе биде предоцна :D :worried: фала мн

4. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    На твое место веднаш би се тргнала. Ако те сака нека биде во врска со тебе.

5. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    да но, ова се само моменти ми се дешавале и мене и така имаме напраено едноставно коа не ми било до ништо . :worried: го праиме тоа само за да не се караме и да не дое до скроз прекинување

6. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681

Подобро прекинување отколку вака. Не си му женска, а може да те има кога сака. Размизли и ти имаш гордост кажи му или врска или прекинуваме, кажи му сметам дека ако ме сакаш ќе надминеме заедно се. Имај свој став и цврст карактер не попуштај, бидејки јас мислам дека ова не води никаде. Сепак ти си знаеш. ;)

7. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    Фала за твоето мислење искрено и мене ми се вртеше тоа у глва како што пишав и кај sadgirl ќе напраам така само ќе почекам неколку дена за да можам да останам на само со него и да направам еден озбилен муабет. фала мн

8. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602
    Можеби грешам, но имам впечаток дека тој сака време за себе и простор со друштвото има планови кои сака да ги спроведе но тебе те нема во нив. Ме интересира дали го запоставува друштвото поради тебе??
    Има глупави изговори кои јас не би ги прифатила ама баш никогаш.
    Доколку во неговото друштво повеќе се слободни, значи може да се случи и да те изневери но бидејќи сте на пауза тоа тој нема да го брои како изневерување.
    Стави му јасно на знаење дека или ќе сте во врска или нема да сте, а доколку не сте да не се надева дека кога и да посака ќе може да те има.

9. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    да го запоставува. не за тоа дека сака да иде со друга или сл нема врска затоа што е тип кој нејќе да лаже туку се плеска у фаца не му е гајле дали ќе те повреди ако има право и е вистина. заради тоа што ми има плескано у фаца за мој другарки и се . и имам пас од него нон стоп сум укл коа сум и јас на мојот. за такви раб нема. у тоа не сумњам. :) тоа е најдобро во оваа ситуација

10. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602
    Ти најдобро го познаваш јас само дадов предпоставка што може да е во прашање.
    Незнам каков совет да ти дадам и да бидам сигурна дека навистина ќе ти помогне, но едно можам да ти кажам дека не е во ред така да прави. Тебе ке те запостави па ќе е со друштвото, а потоа обратно. Ти не си виновна, вината е во него. Треба да знае да го искористи паметно слободното време.
    Дали се видувате секој ден?? Доколку е така, намалете видувајте се неколку пати во недела, а преостанатите вечери тој нека е со друштво. И така сите ќе се задоволни.

11. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    Запоставувањето не е често. па порано да се гледавме скоро секој ден после намаливме на секој втор и сеа се гледаме 2ва пати у недела.не е муабетот тоа дека он нема време за мене и за друштво него еднаш у година мора да го мрднат вакви да не му е се баш нај нај. да нејќе да прави ништо дури се дешава да остане дома ни со мене ни со друштво да се види. ко се да му е рамно мислам дека ме сваќаш како. ко на нас женските пред да добиеме .

12. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Драганче колкав е дечко ти ?
    Ако сте тука некаде со годините , многу веројатно е дека му е здосадено од врска и си сака да си ја живее младоста , во тие години ретко кој сака да се врзува а од друга страна не сака да изгуби сигурен секс , мислам дека различно си ја перцепирате врската ..
    Тој сака да си тера лајт , денес заедно утре не у превод кога ќе ми биде досадно со другарите те бара тебе барем според кажаново така заклучив .
    А кај тебе е сосем различно и не би требало вака да се ставаш на тацна , доколку сака да прекинете , прекинете нема друго , или сте заедно или не .
    Аман бе машкиве денес ем им иска ем им стиска :D
    Најдобро за тебе е да прекинеш ... Ќе завршиш повредена :worried:

На Izaabella му/ѝ се допаѓа ова.
  13. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602
    единствено што можам да кажам е дека е некој чуден тип.
    Не те заслужува. Се гледате 2 пати во недела и на него му е здосадено.
    Дефинитивно има некој проблем и незнае што сака.

14. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    како што кажав значи дека он седи и со мене и со друштвото мн ретко се дешава да ме откачи мене за нив или обрадно. Иначе јас имам 18 а он 19.. значи еднаш вака прекинавме заради мене и сега еднаш заради него ќе биде ама тоа прекинување не е нешто мн долго највише еден месец. и дури за тој месец додека сме разделени ни е некако поубаво. ко веза без обавеза .. поише се гледаме поише си фалиме еден на др и сл.

15. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Душо искрено ја сакаш ли ти таа веза без обавеза ? Ама искрено одговори си самата на себе ..
    Или бидејки тој ти наметнал таков избор ти мораш да се убедуваш како тоа е ок ?
    Цени се бе девојче , многу лошо се однесува со тебе , мани ги ти зборовите , со неговите дела те понижува ..
    Ок млади сте , сте раскинале , секој по свој пат , ако пак ви се спојат патиштат ќе бидете заедно , и тој повеќе ќе те цени доколку му покажеш дека не си на дугме , вака си ризикуваш дури и да има чуства за тебе да ги снема оти машките на 19 години летаат со паметот .

Доколку те сака , и ти му го завртиш грбот и покажеш став ,гарант ќе дојде молејки а вака те има кога сака без разлика што прави .

16. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    па искрено некогаш не ја сакам. ама некогаш ми одговара можам да идам кај сакам без да му давам на некој отчет за тоа кај сум коа ќе идам и сл.

17. Conf

Conf Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Значи секогаш кога одам да се видам со него, тој мораа да сврши и затоа ме тера да му го пушам и дркам?
    Али не скоро секој пат, СЕКОЈ ПАТ!!!!
    Ме интересира дали е нормално тоа?? Што да направам како да се исконтролира, пробав неколку пати да му кажам НЕ но тој само ќе рече ќе пукнам ајде ова она и пак биднува..

HEEEEEEEEELP!

18. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Остави го па ќе видиш дали ќе пукне

19. Draganche

Draganche Активен член