Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bliznaci1997

Bliznaci1997 Активен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    So taa osoba nemozam da probam da bideme zaedno Bidejki sme od dva razlicni Sveta on si ima svoj Zivot Mene me gleda kako obicno Devojce i tolku I pokraj site raboti sto se imat sluceno so nego Jas ne go gledam kako on mene so me gleda

2. adrijanka

adrijanka Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    7
    Абе детее, ти во професор да не си се заљубило?
    ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ.

Во крвта не е вода , имаше една емисија како девојче од 16 години роди дете од професорот по англиски, па не кажуваше деома.
    Го најдоа , а тој си живее со девојка 38 годишна.
    Не признаваше.Потоа со анализа се докажа татковството.

Среќа родителите што беа разумни, дете им е ,па не се откажаа до крај.
    А девојчево си го упропасти животот за 30 минутно задоволство.
    Нема ли врсници?

3. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Девојче а да раскажеш по конкретно?
    Мн скудни информации ни даваш..
    Објасни од почеток,и конкретно! :)

На Bliznaci1997 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bliznaci1997

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    Da taka e se zaljubiv so nego imav mnogu ubavi momenti nekolku pregratki I taka ispadna se zaljubiv i ako znaev deka ljubov nema da ima znaev deka jas i on nema da bideme nikogas zaedno i ako On ne e ozenet Fativ i decko no odejki na skolo se poveke go zasakuvav i ako ne go videv Denot mi bese za nikade
    [mod-kirilica:139gxgos][/mod-kirilica:139gxgos]

5. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Во друга тема имаш пишано,така што разбрав од прилика што е работата.
    Тој е професор.
    мене конкретно никогаш ми се нема случено ваква ситуација,ама знам во гимназија имавме млад професор,доста симпатичен,и поголем дел од девојките лудуваа по него.
    Гледај на тоа дека тој ти е претпоставен таму.
    Од него треба да научиш.
    Затоа разбирливи се ваквите ситуации,ама пробај толку да не се заморуваш со тоа.
    Излегувај со другарки,барај други симпатии,посвети се на учењето.
    Сега мислеш дека тоа е љубов,за некое време и те како смешно ќе ти биде.

На Bliznaci1997 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Bliznaci1997

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    E da taka e Sekako deka On za mene e samo Profesor Ama ete cela god Go sakav A sega ke gi praktikuvam sovetite Ke probam poveke da go zasakam Segasniot Decko

7. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.285
    Допаѓања:
    137.036
    Девојче, што се сите тие работи што ти се имаат случено со професорот?

На Hipica и K-pozitiv им се допаѓа ова.
  8. Bliznaci1997

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    Pa nema se nesto posebno sluceno Bevme malku bliski se imame gusnato i tolku

9. disaster

disaster Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    Знам дека ќе речете дека сум мала.. значи имам 15 и сега за 4-5 месеци ќе полнам 16, неќна правевме муабет со дечко ми за односи.. Он ми вика сите даваат на 15, ако мислиш дека си мала НЕ СИ, после тоа правев муабет со мајка ми и и го кажав разговрот (сепак мајка ми е и треба во се да биде упатена) и ми рече да не давам сеуште.. Дали мислите дека треба уште да почекам или да му дадам? Иначе 4 месеци сме заедно. Ако може одговор :*

10. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    никојпат не помислив дека имене ке ми бидит вака ко тешко.
    дечко ми пред една недела почна на факс, друг град далеку. вчера беше тука се видовме се си беше океј и сега пак замина па се до наредната пак нема да се видиме. знам дека ме сака првпат се чуствувам сакано и мнoгу го сакам и знам дека не би ме изневерил.
    ама многу ме нервираат луѓето од страна што викаат насекое нов град ке запознајт нови пријателки вака така како да сакаат да ме нервираат насекое. знам дека ме сака му верувам, ама што знам некако како да ми е страв од сето тоа што го зборуваат другите од страна.
    има ли потреба за грижа, совет ? :/

11. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    сосем си во право што се и кажуваш на мајкати сепак ке добиеш најдобар совет. инаку 4 месеци се некако малку, причекај :)

12. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Даваа, дека даваа, на пазарот ли? Е многу е бистар, нема што, исто како матна вода. |(

13. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Зошто толку брзате да пораснете, зоштооо?? Зар мора ако ти е дечко да имате односи, каде пишува дека дека треба да дадеш на 15 години. Сега си во пубертет, заљубена имаш дечко се сакате и се е тоа ок, но дали си се запрашала, чекај дали навистина јас тоа го сакам дали јас сум спремна на таков чекор, а одговорот е очигледен дека не си штом прашуваш. Кога ќе бидеш спремна за таков чекор, знаеш дека тоа е тоа, дека тоа е личноста со која сакаш да имаш односи и нема воопшто да се двоумиш дали да биде или не.

14. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    ако двајца вистински се сакаат ништо неможе да ги раздели, ни далечината, ни времето :)

На K-pozitiv му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Agawa

Agawa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    280
    disaster пред било што да направиш, размисли дека можеш да се покаеш.
    Четири месеци не е многу долг период, не сакам да те разочарувам, но што ако сака само да те искористи? Ризикот е многу голем. Многу ми се допаѓа тоа што си и' кажала на твојата мајка и мислам дека убаво те советувала. Ако му дадеш, враќање назад нема. Збогум невиност, а да кажеш збогум на тоа со твоите 15 години, не би ти препорачала.
    K-pozitiv факт е дека луѓето постојано ќе зборуваат и никогаш нема да запрат. Ако тој те сака вистински и искрено,никогаш нема да те изневери. Пријателките не значи дека ќе му бидат девојки. Знаеш како се збори: ако веруваш во се' што ќе чуеш, лошо ќе си поминеш.
    Нема потреба за грижи.
    Се надевам дека Ви помогнав девојки. ;)

16. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    disaster добро што си разговарала со мајка ти. Јас би ти кажала дека сеуште ти е рано. Иако за некој месец полниш 16 - почекај! Не е работава дали сите даваат на 15 или не. За да се впуштиш во сексуални односи треба TI да бидиш спремна. А и врска од 4 месеци...не е некој си долг период. Ако си се сакате се ќе си дојди во свое време. Не брзај да пораснеш. Цел живот е пред тебе за да правиш што сакаш :)

K-pozitiv нема потреба за грижи. Нормално дека тој ќе запознава нови луѓе,ќе има пријателки,колешки итн. НО ако те сака - нема да те изневери. Времето ќе покаже што е и како е. Ако ти му веруваш,тоа што другите го зборуваат не е битно. А и како што кажа Agawa пријателките нема да му бидат девојки туку ПРИЈАТЕЛКИ :)

17. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    agawa и cheetah.girl ви благодарам многу, знам дека нема потреба за грижа ама сепак што ке чуеш некојпат на психата влијајт. ми олесни и ми дојде кликерот на место. како што рековте не е битно што ке коментираат лугето туку колку е голема љубовта. :*

18. disaster

disaster Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    Фала многу!
    Многу ми е мило што првен пред да го нарпавам тоа се консултирав првен со мајка ми па и со вас, зошто сте како да кажам по возрасни и по искусни во некои работи.
    Уште помило ми е што направив муабет со дечко ми и што ми рече не те напнувам, како сакаш така.. :) Фала многу!

19. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Ти не си сите,нека го има тоа на ум.
    Цц

20. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Како бе тоа сите даваат на 15 ??? :|
    Слушни му убедување. Ццц

Душич мала си, уживај си, зошто да си правиш обврски уште од сега? Браво што си се посоветувала со мајка ти! Сепак таа ти мисли најдобро и најубаво може да те посоветува.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.