Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.432
    Допаѓања:
    91.604
    Абе Скајче зошто си му го отварала профилот? Не ти требало тоа за сега да те копка зошто, што, како? Тоа е минато, може да побарал го интересирало што се случува со неа. Имам и јас бивши на фб, па дечко ми не го интересира тоа. Па не се кажува се, сигурно и ти имаш некоја тајна од него, ама за да не ја уништите врската не ја кажуваш.
    Те сака, го сакаш, зидржувате заедно и покрај далечината, зошто те интересира што има во неговиот профил? Ајде уживај и не му спомнувај, а и нека не те копка.

2. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    Е ајде де зошто му го отворив , од радозналост бидејќи премногу му верувам.
    Не би ми било криво она да го андала па да ја има , криво ми е што ја барал , што ќе му е кога од кога раскинаа дозна многу работи. Ме копка кога ја барал , во кој период :envy: . Јас не правам никакви работи за тој во нешто да се посомнева , а тој не може да припазе малце. Леле од каде оваа љубомора во мене. ]:) :doh:

3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Скај има работи, ситни, мали нешта кои секој парнтер си ги чува за себе.
    А има и работи кои воопшто не треба да се спомнуваат. Работи за кои не се поставуваат прашања и за кои не се бара одговор. Едно од тие се бившите.
    Ако има нешто што никогаш не ме интересирало и за кое не сум прашувала тоа се бившите. Можда знам некои работи, ама не ми ни паѓа на памет да се интересирам за нив.
    Зошто самата сакаш да си се повредиш? Зошто бараш начин да си ја разнишате довербата и врската?!

Верувам дека тоа што си го видела е најмал проблем, скоро и да не е проблем. Затоа не се притресувај и никако да не му префрлиш за ова. Можеби тој имал сосема друга намера.
    Ах, љубоморно женче си ти, ќе те карам :lol:
    А сите како женски добро знаеме, дека не само што бивши имаме, туку и аднуваме други добри момци. Машките се исти, сосема!

На marama и LivingGlam им се допаѓа ова.
  4. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Bonb, зошто секогаш сличните како твојов пост почнуваат со „знам дека ме сака и премногу го сакам“?Се вадите на оваа финта, ама „знам“ е доста релативна работа кога станува збор за љубов и сакање :!:
    Јас би ти рекла само да се преиспиташ малце, не си прерасната, допрва ќе спознаваш кога некој иксрено те сака!
    Скајче, ај батали го ФБто :D Од него никој не видел арно, само си ставаш јад на душичката, зошто, како, што, безпотреба ;) :*

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    ^ Јас иначе не сум ваква ама за неа оти знам многу работи ми падна криво. Го прашав и ми кажа зошто и кога. Пред две години било тоа , така да сеуште тогаш не бил со мене. Добро е што тој не го барате многу фб и ми поверува дека во пријателите му се покажува кој ги аднал. :)
    Јас знам дека е потребна интимност затоа и си ги немаме лозинките.
    Фала ви девојки ама морав да го прашам , секакви мисли ми идеа!

6. kate-simpati4na

kate-simpati4na Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Луѓе хелп ..помагајте се нервирам..дечкото што ми се свиѓаше,се запознафме ама ништо не искочи.едно време кога бефме у нивни ходник у школо со другарките он и другарму не не видоа али ние ги слушнавме како зборат и дечково призна дека ме гледа и свиѓа веќе долго време а отпрвин се беше само заебанција..долга приказна.но..тој е од село а сеа у школо ми се фура дека со сите фаци се знаел и дека сите трчаат по него а нема врска..
    порано ме гледаше сега рецка не ми удира..и го нема на големите одмори да искочи..
    како да не се знаеме..
    како да го спуштам на земја..
    јас му враќам со исто не го рецкам и ладно крвно поминувам али ..не знам ..го сакамм а он си игра топло ладно ..што да праваам????

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    ...
    мавни му и ти рецка, немој веќе да поминуваш поред неговиот ходник
    и тоа :)
    ааааа едит
    не ми е јасно зашто да го спуштиш на земја??? :^)
    па на машко на 15-16 годишна возраст, 10 девојки му се свиѓаат истовремено

На kate-simpati4na му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kate-simpati4na

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    ххаахха нз нз нз..
    ме буни многу..
    еден ден ќе се утепа од гледање..јас стално пробувам да не го рецнувам ама еднаш ете ќе ми фати поглед..
    и ќе ме мерка ............................
    а следниот ден тој е од друг свет и не ни искача ни ништо ..додека пак другарму цело време е на патрола.стално е тука околу мене и другаркиве.дали му кажува или..............аааааааааааааа не знааам !! :@ :worried: :P

9. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    залепи му мастика на столот :rofl: :rofl:

На kate-simpati4na и LivingGlam им се допаѓа ова.
  10. kate-simpati4na

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    hahahhahahaahah :))))

dobra ideja ali kje me vidat od negov klas ;)

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    ^
    девојчето си има проблем брее, немој така :D (море стави секундарен) :D
    хахахахах, ајде демек јас и ти не се замаравме со овие работи???? на 15-16 години!?! :lol:
    сега ни се смешни, ама нема жив човек што не бил во слична, ако не и иста ситуација на кате симпати4ната :)

На Mistery и LivingGlam им се допаѓа ова.
  12. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    хаха лудо...не викам дека не си во право.....ама сега смешно е :) еее одамна беа 15-16...накај 23 веќе тераме :D али ова со секундарниот да ти кажам не ти е лоша идеја :^) сега уште план како да се напраи....хмммммм Кате најпаметно ќе е да поткупиш некој од неговиот клас па преку него да иде работа....хаха

или пак, друга варијанта, провоцирај го :D лудо ти шо викаш за идејава? да го провоцира постојано....земи лижи лижавче пред него :rofl: :rofl:

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    хахахаха, со лижење лижавче може да испровоцира сосема 3то кај него, е тек после ќе ја брка ко некој мачор у февруар месец :D
    нека продолжи да не го рецка
    и + совет
    никаков лајк на фб, никаква титка, никаква порака кај ненад после 00 у понеделник(на фортуна радио)
    :D
    и тоа :D

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. NateAce

NateAce Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    imav vrska 3 godini......se bese kako vo bajka.....ponekogas karanici no minlivi bea.....poslednite denovi poveke se karavme...no pak se smirivme......eden den me vikna da se vidime i vo spat mi rece: TE SAKAM MNOGU SRCE MOE NO NEMOZEME POVEKE DA BIDEME ZAEDNO. moeto srce se skrsi.......seuste ne spijam noke.pijam dijazapami za da ne placam nonstop(sramota e od moite),kade i da izlezam dali na fakultet dali na trening-placam....ako sum doma poveke placam.....postojano mislam na nego i negovite zborovi......mu vrtam ne se javuva......mu pisuvam poraki ne odgovara.....neznam sto da pravam.a i odgovor nemam na prasanjeto Zasto mi go kaza toa. Sto mislite vie?Zasto mi go rece toa?

15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Пиеш дијазапам? На 23 години не можеш да се соочиш со реалноста и да продолжиш понатаму ?
    Девојко, на овие години некои деца гледаат, работат, се однесуваат зрело, а ти не можеш да се соочиш со е*аната реалност дека тој те напуштил. Постојано плачеш, се однесуваш како мало дете на кое ако му ја земеш играчката и ако се расплака, му ја враќаш!
    Во реалноста тие финти не палат. Се сфаќам дека ти е тешко, ама дај имај малку муда и ти, не се погазувај, имај малку свое јас.
    Едноставно човекот се одљубил, мене така ми изгледа.
    На сила убавина не бива. Излези со другарките, рашарај ги очите по други машки. Не е само тој на овој свет.

На parrot му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sweety90

sweety90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    224
    Девојки здраво, имам еден проблем и сакам да слушнам ваш совет...со дечко ми сум веќе 4 месеци заедно но бидејки сме од различни градови многу ретко се гледаме 2пати месечно а нон стоп сме на телефон. И синока тој кога ми звонеше јас не се јавив :( и тој многу се изнервира и сега ми е лут, мисли дека не го сакам и дека не ми значи ништо поради тоа што синока не сум се јавила а сум го слушнала телефонот....:( :( многу ми е мака не сакам да се расправаме за глупости :( :(

17. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    е зошто не се јави? кажи му зошто не си му се јавила, просто е и едноставно. Самата далечина си го прави своето

18. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Од искуство знам-врски на далечина не успеваат!
    Млади сте, ти ваму излегуваш, можеби ќе најдеш некој подобар ќе се заљубиш во него, или пак ако не бидеш ти ќе најде тој! Никој не чека. Далечината секогаш си го прави своето. Се зголемуваат караниците, па зошто немисе јави, кај беше, ово она, и накрај доаѓа раскинувањето за глупост. Незнам како ќе ви успее на вас, се надевам ќе успее, но треба да му кажеш дека не треба за секој е*ан сигнал и повик, или невратена порака да се карате.

19. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Би сакала да знам дали на некоја од вас и се случила љубов со некој од друг град, и мислите ли дека е тоа остварливо...?? :?: Мене ми се случува и се чувствувам празно, сакам да сум со него, а тој живее сосем друг живот на друго место.... :( За девојка ко мене, која секогаш ги перцепира работите реално ова е малку чудно но јас имам потреба од тој човек и не сакам да заврши ова... баш безвеза.... Како и да е... Мислите дека врските на далечина можат да успеат..?? Јас мислам дека кога се сака се се може.. :$

20. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    срцке јас имав дечко од друг град . точно е дека ако се сака се се може но точно е и дека некогаш едноставно не се може. не можеш да бидеш секој ден заедно + навечер тој ќе излези ти ќе излезиш со друштво се разбира ама нема да ти фали тој да е до тебе ? па ќе си помислиш можи е со друга. па ќе дојде лето можеби и обврски а со тоа не останува време . единствени што ги познавам да имаат успешна врска на далечина се мојата комшивка и дечко и ама и ова на ништо не личи таа на поседок таму 1 месец па тој тука кај неа еден месец. мислам не е убаво а замисли недај боже се скараат :worried: јас еднаш и никогаш повеќе врска на делечина е измачување и тагување по цел ден :*

На k.i.t.t.y му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.