Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Треба да се срамиш што ја лажеш мајка ти. Тоа е прво, плус самохрана е, како можеш така да постапиш? И утре ќе има оф леле мори мајко. Се гледа колку си наивна. 10 години од тебе постар е. Ај тој е машко, си има свои потреби ама ти? Како можеш да мислиш и да постапуваш така? Што ако те смета за лесна после тоа што си му предложила да бидете надвор од градот на еден викенд? :| |( Па и до сега се немате видено? дали грешам?

2. Tiki22

Tiki22 Нов член

Се зачлени на:
    13 октомври 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Он ме сака и точка. А за мајка ми не ме боли пошо и вака и така шо сакам можам да правам.

3. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980
    Дај Боже да си трол оти поголеми глупости немам прочитано: не знаете како изгледате, он те сака и е прекрасен со тебе, како сте заедно???? Дете бери памет и не се занесувај да не ти дојде некој дедо место 26 годишен.

4. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    Ovaa si imat rabota so nekoj pedofil galiba... Deckovo se zaljubil vo nejzinite skili od bebe... Boze gospode,samo neka e trol! I cek uste nesto ako tolku imas doverba i se sakate zs ne mu pratis sliki bar da znajt deckovo kako izgledas??!!

На kolovoz му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Ema28

Ema28 Активен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    144
    Ако е ова вистина мада се е можно денес се има по светов, не сакам да те навредам, да не ме сфатиш погрешно но штом немаш добра комуникација со мајка ти и немаш со кој да поразговараш, ти препорачувам психолог. Тоа е само еден разговор кој верувај помага. Ке поразговарате, ке добиеш добри совети од постара, поискусна, и стручна личност.
    Ние тука можеме да ти дадеме милион совети ама џабе ќе биде бидејки очигледно не би ги применила.

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  6. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    Од која шпанска серија го извади сето ова? Баста,Есмералда,баста! :D

На Dennings, Someonespecial, Viktorijaaa5 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Слушај сеа што ќе направиш,Мароска ќе ти каже :D
    Ќе зедеш едно тенџере,ќе го наполниш вода и ќе си ја ставиш главата во него.Ако не се удавиш,значи он те сака,не е педофил и нема да имате секс во таа соба :)
    Втора опција,по ЛП да ти пратам две,три бројчиња на гатаци чисто да дознаеш дали тој тебе те сака или ти е замислено пријателче.
    Трета опција,во случај да не си трол,пак по ЛП да ти пратам две-три бројчиња ама од психијатар,да одиш да се провериш на нервно или директно број од ТЕЛЕВИЗА(ептен јака фирма,ќе те вработат во секунда)
    Четврта опција,најбрзо и најлесно,да те пријавиме директ на РЕин и да изедиш БАН голем колку тебе.
    Поздрав и пиши како си поминала :*

На Daleron и AziskaStrslenka им се допаѓа ова.
  8. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Tiki22 ова озбилно го мислиш?Да не залета малце со децките приказни ?Ох леле бе колку наивни девојчина има...

9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.781
    Допаѓања:
    141.927
    Ke спиеш во друг град во ист кревет со човек кој не го познаваш, ти малолетна, а он 26 години?
    По телефон сите се фини, во реалност, ке има силување, котек, плачење по мајка ти да те спаси и можно продавање за пари на твојата пи*ка. А може и за делови да те продаде, бубрег, дробче, матка... Јас за 100 000 евра многу би се трудела. Како и што би се трудел типот со месеци да ти кажува слатки зборови за да те однесе во некој друг град, да те силува и после, продаде на делови.
    Ама само мајка ти, онаа за која не ти е гајле ке плаче по тебе. Ние ке викаме, леле какви луѓе има... ццц, Господ да чува. А ти, па...ке ти пишуваат РИП на ѕидот на ФБ.

Убаво да си поминеш со мажот кој не го познаваш, во туѓ кревет! Све за љубав! Прв состанок и секс! На 16! Да живее фб љубовта.

На WarriorAngel, T.e.d.d.y, lunicka и 4 други им се допаѓа ова.
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    101.437
    Да де,нека го заврти тој клучот од вратата па после ќе те читаме во темата дали сум бремена.И сигурно ќе те чува дури и не лути се човече може да изиграте.
    Тики ако не си трол,не се зезај со вакви работи.

11. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    ^Мене муабетов ме потсеќа на една членка од порано Биле15 или нешто така и беше никот.

На sadgirl21 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Дефиитивно трол. Или пак ако не КАЈ Е ЗНАКОТ СО ПОПОТ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ??????

Ако не си трол, ТИ СИ МНОГУ НАИВНА!

13. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.741
    Допаѓања:
    6.738
    Зачленета сум на форумов 4 години, ама порано не изобилуваше со олку тролови. :) Девојчево претпоставувам има 14/15 години, па и тогаш и е касно да смислува вакви приказни, ќе да гледала многу серии или и е крајно досадно. Заради неа и сличните, се полнат по неколку испишани страни и тие на кои им е стварно потребен совет не го добиваат. Не им обрнувајте внимание и не се замарајте.

А ако е ова вистина (што не е) ,девојче ти си многу глупава и наивна. И обавезно да спиеш со него, зарем ќе можеш да му одолееш на такво мажиште што брка крцкалчиња оти вистинска жена никогаш не би била со него. :)

На AziskaStrslenka и Nausicaa им се допаѓа ова.
  14. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    Tiki22 =
    Очигледно е дека е тролче уште од првото нејзино мислење во Сакам да кажам. Никогаш нема да ми стане јасно зошто некој би си ја трошел енергијата за да трола на анонимен форум, до толку ли кутрата нема попаметна работа во животот...

Прикачени фајлови:

• Troll-face.png
      Troll-face.png
      Големина на фајлот:
      49,9 KB
      Прегледи:
      264
  15. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Ја сакал затоа што и има видено слиќи од малечка :D ја сакал затоа што таа мислела така. Ја сакал затоа што прифатил средба.. Абе се сакаат, не му кршете филм на девојчево. Ја жалам мајка и.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Извини девојче,ама ти токму си!?????
    Срам да ти е таа што те родила, техрани од нејзин џеб и згора на тоа со зборот не ме боли сакаш да кажеш?
    п*ч*а*а
    Навистина си за грев оди на психијатар под итно, а за тој педофилот што многу те сака, ќе те читаме по весници. СРАМОТА
    Ова не е клетва, ама кога ќе биеш мајка (ако бидеш) истото да ти се случи па да видиме како ќе се однесуваш.
    На крајот на краиштата според законот тој ќе лежи затвор поради заведување (односи) со малолетник.

17. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.607
    Тој премногу ме сака, јас сум му све во животот. :rofl: :lol: :lol:
    а уште не се виделе, јаооооооооооо :x

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  18. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.773
    Дај Боже да е трол ова девојче Тики22. Оти мене како мајка ме потресува ова што го прочитав, доколку е вистина. :worried:
    Во кој правец оди нашево општество од тој интернет и сите медиумски глупости?

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  19. kasandrasrce

kasandrasrce Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2014
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    26
  20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на: