Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    Едноставно за таков тип не вреди да се бориш. Главата горе пред се свати дека не си ничива играчка ти си едноставно личност со чуства и пред се способна да расудуваш што е исправно а што не. Така да тргни се и биди уште поладна од него и почни да се замараш за некој друг ;)

2. Mellanii

Mellanii Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    7
    Епа вака се наоѓам во многу тешка ситуација каде што мислам дека што и да направам се ке бидее без врска..подолго време ми се допаѓа едно момче со кое што немам ни здраво ,едноставно не се ни познаваме.Го имам само на фб и тое е тоа! хехех :lol: Тој мислам дека не ми ни знае ,заедно учиме во исто училиште тој е малку по стар од мене :) :inlove:

3. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    Па добро се согласувам со вас...Баш сега си пишувавме..и му реков дека го сакам...и кога го прашав а ти мене...тој рече чекај малку...и толку престана да пишува...
    И сега сватив дека стварно не треба да се замарам со него...иако малку потешко ке го заборавам... :( и
    и вие така мислите?? ;( ;( ;(

4. srcuska18

srcuska18 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    Ајде феминки помагајте...
    Се запознав со едно машко на семејна веселба,он беше во групата која свиреа,цело време се гледавме после излеговме надвор муабети ауау...си разменивме броеви и се слушавме скоро секој ден..пред некој ден дојде дасе видиме зошто не е од мојот град и се мувавме...проблемот е што машково има женска веќе една година,а толку мн муабетиме и по тел а и кога се видовме и се некој такви муабети за нас како ке биди што ќе биди..ми вели не е проблем што има женска (демек ако продолжиме нешто посериозно ќе се скара ) премногу ми се бендисува мн ми е убав..и сега не знам што да правам а ни што да мислам за него.Ми иде на памет дека од мене бара само едно нешто и после ајде чао!!

5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    срцушка мислам дека точно си го проценила. Едноставно може типот е таков сака и знае да вара те лаже и ти врти филм. Ако сте од различни градови тогаш едноставно батали го. Нити ќе биде со тебе ниту ќе и раскине на девојката. Ниту си му прва нити ќе му бидеш последна ;) се надевам ме разбра ;)

6. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Добро ти кажа карак мене ми личи на тип кој сака да врти женски да му прави филмој и кога ќе го добија тоа што го сака чао пријатно.А и секако типов е од друг град така да најдобро би било да не контактираш повеќе остави го не вреди со такви да правиш муабет а не нешто повеќе

7. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    11.661
    Ти на него би му била совршена шанса за провод. Не се познавате убаво, од други градови... Мераци за него.
    Има девојка 1 година. Еве и да раскине да кажеме, што те уверува дека нема така да ти прави и на тебе. Затоа тргни си се со време. Остави на страна што е убав, не дозволувај да се затрескаш повеќе, затоа што само на тебе ќе ти биде потешко после. А он ќе има уште +1 на листата.

8. srcuska18

srcuska18 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    фала мн за искреноста а и тоа да +1 на листата...а чим и прај незе така сигурно нема и мене да ме поштеди искрено и се ставив на нејзино место како би ми било мене така дами прави дечкоми..сепак арно велат да не фатиш работа со Битолчани а посебно не со свирач :D :D

9. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185
    :inlove: :inlove: :inlove: или си заљубена или си готова ! :tmi: :tmi: слушај женска ако сакаш провод или убав помин повели продолжи ако мислиш на појке дан испаднит да се разочараш а не вредит многу многу да се сакалдисвиш на нешто што однапред знајш дека неможит да бидит целосно твое !
    :( :( :( :( :(

10. srcuska18

srcuska18 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    кизнај шо е :D еве моментално се мислам дали даму се јавам,ама ако е со женската?:worried: а искрено се плашам да несе заљубам па после ќе биди тешко за мене,а ко шо гледам натаму оди работава цело време само мислам на него вечерта ко дојде си поминав незаборавно одамна така неми било со машко :$..а искрено мн и е таков да речам ЕБЛЕСТ :D:D:D

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Срцушке, какво јавување не зафркавај! :D
    Мани го таму, ќе си најдеш поеблест :D (кај ти текна зборов? :D ).

Арно ти рекоа, авантурче си бара овој, а ти му си совршена за тоа затоа што нели не сте од исти град мх мх милина.

12. srcuska18

srcuska18 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    хахаха ее зборо е прилепски :D со другарките често си го употребуваме за машки така убај и надарени да речам хахаха абе ај нему се јавувам сега за сега ама барем уште еднаш да го измувам оти вака умов само таму ми е сега :D леле ко децана сум :$

13. draganaforever

draganaforever Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    ми треба совет од вас.вчера излегов со еден дечко кој многу ми се допаѓа.немаше некој конкретен муабет во стилот јас и он во иднина или нешто слично.убаво се однесуваше спрема мене баш тип на машко какво сто сакам јас.кога ме однесе до дома ме бакна неколку пати и ми реце се слушаме.јас би сакала нешто повеке а он е тип кој немал подоги врски и ми остава впечаток на тип кој не се замара во врска со девојка.ме интересира дали треба да очекувам да ми се јави или може јас можам да му се јавам и дали го рекол тоа ,,ке се слушнеме,,онака или може навистина мисли да се јави?

14. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Ако рекол дека ќе се јави почекај тогаш! Не би препорачела да се јавиш прва но сепак ти си знаеш!

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    И можеби ти ќе бидеш првата негова долга врска.
    Како така размислувате?
    Ако, ако... ако? Нема ако, слободна си и терај си по твое, пробај си, инаку како ќе знаеш.

16. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Е сега, како ти што очекуваш повик, така и тој очекува да му се јавиш, бидејќи е свесен за својата „неодоливост“ кај девојките и тоа е општо правило за него,па само чека да си ја потврди претпоставката.
    Меѓутоа ти ќе биднеш паметна цура и нема да ја кренеш слушалката се додека тој не ти се јави. И кога ќе ти се јави не скокај од радост, туку место: Ало- направи се будала и кажи некое друго машко име, на пример Петар???. Веднаш ќе го заинтересираш кој е тој Петар, а ти онака незаинтересирано: аааааа, ти си, добар си, што правиш?
    Уствари топло ти го препорачувам филмот Ugly truth, изгледај го и се ќе ти биде јасно како треба да постапиш!

17. draganaforever

draganaforever Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    ви благодарам на советите,мислам дека е подобро да почекам бидејќи тоа што е подалечно е поинтересно :)

18. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    6.535
    Паа вака.. Незнаев каде да го сместам прашањево а не е некој проблем па да го ставам во Љубовни проблеми.
    Незнам што ми е ама осеќам дека сега ептен ме дрмнал јако пубертетов, а јас па кутрата мислев во седмо и осмо ме дрмал јако :D и значи секој втор на улица што ќе го видам ми се свиѓа, со сите машки така се заебавам, значи не дека им се пуштам ама ги закачкам. :D И сите тие свиѓања нели ми поминуваат за ден-два, ако не за еден саат. :D Ама има еден дечко што го знам уште од помала и отсекогаш нешто ме влечело кон него ама незнам што. Не сум го свиѓала цело време ама имало така периоди,сум го свиѓала па ми поминувало ама секогаш некако сум се враќала на него.. Баш пишував за него во темата Дали ме свиѓа, нешто во тој стил. :D И ми испрака топло-ладно знаци и незнам што да правам, значи денес се видовме на автобуска а јас трчав по автобус зашто морав да стигнам на курс и сега поминав и му дадов рака и му реков еј здраво и овој ме стисна за рака и ме повлече и ми рече абе чекај сега, убаво да се поздравиме и ми се насмеа. И онака ме штипна, ме привлече кон него и ме гушна и бакна во образ. Значи немате поима како сум се почувствувала во моментот, онака се осеќав така топло и убаво, неможам да опишам и уште го мислам тој момент.. А со ниеден друг не ми е така. Зашто мене ретко кој вистински да ми се свиѓа. Прашањето ми е дали навистина ми се допаѓа или пак е во прашање мојов пубертет? И што да превземам за да знам дали навистина ме свиѓа и он зашто еден ден вака ми праи, друг се однесува рамнодушно, трет па нешто ќе се кара со мене, дури ќе ме вреѓа (не многу де, да кажам на зезанција.) А порано ептен ме зафркаваше, ама сепак се смирил малку сега, малечок беше сепак тогаш. :D

19. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Ова "С"-то за камуфлажа ти е? или за множина? :rofl: :devil: хаха

Пааааа неќе да е пубертет као шо викаш :) , изгледа да ќе си така малце повеќе загреана за типов, зашо он баш така ти праи....Си игра топло - ладно - па нешто сосем трето со тебе, а на тебе тоа ти е интересно и уште повеќе те привлекува кај него зашто е различен од сите други...Сакаш да провериш што мисли он? - Почни и ти да му праиш исто....Почни да се заебаваш на негова сметка на ВЕЛИКО.....Почни на пример - еве носи некоја блуза или шо било и почни за неа....Лелееееее абе од кај ја најде оваа блузава, гррррррр да си бараш парите назад, зашо гадно те зезнале....лелеееее па и
    КАКО боја е
    :D и такви некои зафрканции на негова сметка....Почни да го зезаш дека вкусот за девојки му е катастрофа ;) и така едно ќе си премине у друго .....

гуд лак блу :*

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    а, ако до утре престанеш да мислиш на него, до пубертетот е :lol:

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.