Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rustiko

rustiko Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2013
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    125
    ne deka ne ti veruvam tebe no sakam da mi kazete mislene sto da pravam ponatamu dali da prodolzam so nego ili ne

2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Поентата ми беше да ти кажам што мислам јас а дали веруваш или не тоа е твое право. Кога реков штом не веруваш мислев за другата девојка не за мене. Ќе си разговараш со дечкото и по разговорот ќе видиш дали е време за крај или ќе се промени. Ние можеме да те советуваме, а да ти наредуваме што да правиш не.

На rustiko му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Bonx

Bonx Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2015
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    44
    Слободна девојка, за совет? :)

4. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Јас :)

5. Ice&Fire

Ice&Fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2015
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    88
    Eве и јас

6. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    664
    На таа третата и е гајле верувај за вашата врска, си гледа она моментално убаво да си помине. Понатаму вие мислете му ја, односно ти. А со тек на време ме и ќе те елиминира, зашто се умараш со нејзе ваква или онаква кривицата е во дечко ти. Убаво ти појасниле феминките, повеќето од нив имаат подобро искуство од твоето. Ем барате совет, ем после се врткате коа ќе ви се каже вистината како во пајакова мрежа. Ако му веруваш, прави си по свое. И не го троши времето на барање совети овде, попусто е.

На buba4e89, AnaKlarc и JustFun им се допаѓа ова.
  7. A.J

A.J Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    2
    незнаев дали оваа е вистинската тема да пишувам но дами ми треба совет дечко ми има брада веке некое време прво мислев дека ке му помине меракот но нее веке некое време му зборувам да ја избриче но несака дојдовме дури и до кавгаа но неможам да поднесам а и несакам и никогаш не сум сакала дечко со брада. Разбирам на модa е дечко со брада но јас несакам. Што да правам веке сум досадна нон стоп му зборувам :(

8. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    не биди напорна, ако му е на него убаво не го терај да ја избричи и не вреди за такви ситници да се расправате малку битна ствар

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.229
    Допаѓања:
    17.973
    Можеби човекот си се чуствува поубаво, посамоуверно кога носи брада. Кога стапуваш во врска со некој треба да го прифатиш таков каков што е, а не да се обидуваш да го смениш. Ако тој ти вика не ти е убава бојата на косата, јас сакам портокалови или потсрижи се на кец? Ќе ти биде пријатно?
    Не го напнувај човекот. Како што кажа, може ќе му помине меракот. А и да не, ништо страшно.

На Candid му/ѝ се допаѓа ова.
  10. CHANEL05

CHANEL05 Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    15
    Дај Боже ова да ти се најголеми проблеми во врската женска:) Не се замарај, остави го, секој од нас има сопствен вкус така да тој смета дека тоа е направилното за него..
    Стави се на негово место и помисли како би ти било тебе кога некој го ‘‘омаловажува‘‘ тоа што на тебе ти се допаѓа:)

На kjukli, anakonda88 и Mademoiselle5 им се допаѓа ова.
  11. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Se izvinuvam nemam mak.podrska..Vo vrska sum 1godina i 4 meseci no nisto ne e kako porano.Toj ne se odnesuva kako porano mnogu e poladen,ne saka da izgleguva,mu kazuvam da izlezeme da zboruvame mi odgovara so ne znam,sekoj den slusam ne znam dali ke izlezeme vecerva..A porano sekoj den izleguvavme,ni bese interesno,sega se e zdodevno,sekoj den mi veli deka mu e dosadno,porano sekogas zboruvavme i resavavme se zaedno sega ne saka da zboruva za nisto sto mu e,zosto se odnesuva taka.Nekogas pomisluvam deka ne me saka,mu go kazuvam toa no toj veli deka me saka.Sto da pravam :( Inaku imam 17 godini

12. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Тука не гледам искрено љубов,да те сакал ке сте направеле муабет и ке сте го решиле проблемот.Со самото избегнување на ситуацијата,он гледа да се одалечите и да си стави крај на врската.Али има и друга опција,да не му се случило нешто во последниов период што е толку изгубен?зборам за некоја траума?

13. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Последната реченица го кажува проблемот. Имаш 17 години, тоа е возраст кога повеќето сакаат да се слободни, да не одговараат пред никој освен евентуално родителите.
    Тешко е на таа возраст да одржиш сериозна врска, вие сте скоро година ипол заедно, што не е малку.

Мојата претпоставка е дека му досадило да биде во врска, и не знае како да ти раскине.
    Сепак мораш да зборуваш со него за да бидеш сигурна.

На Lady Phoenix, karak, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
  14. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Ne ne mu se slucilo nisto,mu pisav deka sakam da ni bide se kako porano toj me ostavi na seen,i mi veli deka nema da bide toj vekje kako porano,a mnogu go sakam i se bi napravila za nego i sega vo 3 godina ke ucime zaedno ne znam ako raskineme kakoo...:((

15. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Едноставно сака да ставите крај,не те сакам повеќе,не ги чуствува истите емоции и џабе што и да направиш тоа нема да смени.Така да само залудно ке се надеваш и ке се нервираш,едноставно кога човек ке ги изгуби емоциите што претходно ги имал за одредена личност,веќе е крај на сите надежи.

На young.lady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. skrsenotosrce

skrsenotosrce Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    18
    Некој за совет во инбокс?

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Пиши ми.

18. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.453
    Допаѓања:
    5.418
    i
    deckoto nesaka da bide vinovnikot pod navodnici za vaseto raskinuvanje saka sama da si svatis i toa e toa. Ete kazi mu gotovo e so nas i ke vidis dali i na kakov nacin ke go prifati seto toa. Moze ke mubpadne kamen od srce moze i ke se bori

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.116
    @young.lady Мила знам за тебе дека е тешко тоа ама на сила убавина не бива. Со молење неможе да се засака. Ако не иде, ако му е досадно тогаш прекинете или некое време олади од него. Како што тој се однесува однесувај се и ти. По некое време двајцата ке сфатите дали ќе продолжите или треба да раскинете.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. leonor

leonor Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    ima nekoe zensko koe bi mi dalo sovet ama vo inbox

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.