Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anakonda88

anakonda88 Популарен член

koj ti rece deka nemam drugarki? Jas naprotiv imam golem broj drugarki i drugari , zborot mi bese deka se naogam vo situacija kade poveke ne prebiram za decko samo za da ne ostanam sama , ne mi gi izvrtuvajte zborovite citaj ubavo , patem koj ti pobara tebe mislenje ?? Prvo ne znajs da citas , vtoro odgovaras na nesto sto ne ti postavile prasanje !

2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Леле @anakonda88, се’ почна од едноставна шега поврзана со мислењето на кое ти сама даде одговор дека си во иста ситуација. Нити некој ти изврти зборови, нити прочита погрешно. Смири се малку, никој ништо лошо не ти рече. Мојот совет, конкретно, беше за девојката што го постави прашањето и рече дека нема друштво. Ти кажа дека си во иста ситуација, па оттука беше и предлогот кажан на шега.
    Мило ми е што имаш многу другарки и другари. Тогаш не си сама и не би требало да имаш празнина која ја пополнуваш со било кој дечко.

mila1111, buba4e89 and Nausicaa like this.
  3. anakonda88

Nikade ne spomnav deka nemam drustvo , i da sum spomnala toa bi bila vo druga tema a ne ovde , zboruvav za vrska so decko od radi reda ,da ne recam kolku da ne si sama, na forumov sekoj si cita so preskoknuvanje i si svaka kako saka i tropa gluposti , gledajte si za sebe , nitu pobarav sovet , nitu pobarav mislenje!

4. Outlook

Outlook Популарен член

Не би била, мислам дека и ретко кој би бил доколку некој му е одбивен ... другарките или пријателките/пријателите немаат врска со прифаќањето на врска без љубов, тоа зависи од човекот. Ги читам постовите од помладите членови овде, мерак да ги читаш :) што повозрасни тоа покомплицирани релации, сами си го комплицираме животот често без причина.

5. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Де бре дете, све ти е дадено на тацна и пак одбиваш да бидеш среќна.

Зошто не можеш да прифатиш дека истото што си го правела ти на почетокот на врската, го правел и тој. Како што тебе ти се смениле емоциите со текот на времето кон него, така и на него му се смениле кон тебе. Чиста логика.

И јас не знам што е поголем доказ за љубов во денешно време од тоа да дадеш некому лозинка од социјални мрежи. Значи, куршум да прими за мене нема да ми е доволно голем доказ споредено со тоа да ми го контролира приватниот живот.

Прифати дека сите имаат минато и дека чувствата на луѓето се менуваат од ден на ден, а не па од месец во месец. Плус, ако машко ти вика те сакам, trust me, те сака. Ние не знаеме да лажеме со тие зборови толку лесно кога сме во врска. Да, за една вечер некоја да смоташ на пијано, ќе ѝ кажеш те сакам, нема да те повредам, соблечи се ништо не ти правам, ама кога сте заедно и ти вика те сакам... те сака, океј!?

6. vitamina

vitamina Форумски идол

Многу себичност и разгаленост од твоја страна!
    А што мислеше ти дека некој ќе т
    Многу си разгалена и самобендисана.

7. mila1111

mila1111 Истакнат член

ova e forum i tuka koj saka moze da pisuva i da go iskaze svoeto mislenje a i do sega nemam zabelezano deka se baraat odgovori i mislenja od konkretni clenovi :) p.s. poleka ne se nerviraj mnogu gubis od lepota :) jas moze neznam da citam ali biram i mozam da biram, da bidam so nekoj sto navistina go sakam, pozdrav

8. mila1111

mila1111 Истакнат член

ova e forum i tuka koj saka moze da pisuva i da go iskaze svoeto mislenje a i do sega nemam zabelezano deka se baraat odgovori i mislenja od konkretni clenovi :) p.s. poleka ne se nerviraj mnogu gubis od lepota :) jas moze neznam da citam ali biram i mozam da biram, da bidam so nekoj sto navistina go sakam, pozdrav

9. anakonda88

точно може секој да коментира , но пред да коментирате ке прочитате убаво а не читајте преку редови и да тропате глупости

10. Independiente

Independiente Популарен член

Епптен се оптеретуваш со глупости.по муабетов ми личи дека нема што па ајде да се фатам за ова колку да речам дека има некаков проблем. Ти си го варала, он те варал ...он те фатил ти простил уште на почетокот сеа ти си дознала и ти ќе му простиш зошто сте исти и тоа е тоа.. не се замарај, не си ја барај бељАта ќе се покаеш...опушти се

anakonda88 likes this.
  11. anakonda88

не се знае кој пие а кој плака :D

Independiente likes this.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

^квит се.

Independiente likes this.
  13. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Зборев со дечко ми за мојата „затвореност“. Не знам како да се однесувам „отворено“, т.е. зборам со него како што зборам со секој. Неќев да се расправам, не знам, може е во право, па не негирав. По природа сум ладнокрвна на моменти, а и имам "resting-bitch face" па може да е до тоа? Комуницирањето се обидувам што поотворено да биде, т.е. контакт со очи, избегнуванје на скрстуванје на раце и сл. Ај, сега, типс н трикс како да се отворам?

(патем иста возраст сме)

14. Independiente

КОлку сте заедно?
    што знам каква со таква си , јебига карактер :)))
    ај пробај со вистина и предизвик хјехехе

Papillon.Papi likes this.
  15. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Skoro 4 meseci. Prethodno 5 meseci se druzhevme 24/7. A inache koga ni e dosadno si postavuvame razno razni prashanja. Izgleda kje treba da nachekam moment.

16. Independiente

со оглед на тоа каков човек си јасно е дека ти е тешко да се отвориш особено затоа што сте релативно краток период заедно... само ќе ти дојде хехех

Papillon.Papi and Petar80 like this.
  17. *Barbi*

*Barbi* Активен член

значи вака.. кајмене во комшиите има мајстори и едниот е муслиман и почнавме да пишиме и ми рече накафе да одиме и му реков само на то да остани и тој ми рече дека без да сакам нема да ме допри.. ама незнам дали да му вервам и незнам шо да прам, мојте не ме остават.. кажетеми совет

18. Independiente

а со дечко ти што правиш???

19. *Barbi*

*Barbi* Активен член

дечко ми не ми враќа на фб а 1 недела само :) ми пишеше ме нема побарано воопшто ни да ми се јави ни ништо.. јас со овај не планирам да излегвам само накафе ќе одиме со детето

20. Outlook

Outlook Популарен член

И почнавте да си пишите ОК допишувањето со другарска граница да речеме дека е во ред ако можеш да ја држиш границата,аматоај не е преку света па, така ќе остане тоа. А она за недопирањето хаххахаха разговараме за маж, кој маж (освен психички пореметен силувач) би те допрел без дозвола, тоа во превод значи САМА ЌЕ СИ ДОЈДЕШ :) Тргни се, не си прави проблеми од досада или некоја љубопитност. Мое мислење, а ти како сакаш.

Thread Status:
Not open for further replies.