Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Beb4e..23

Beb4e..23 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    8
    zatoa shto staviv kraj BEVME vo vrska 1 Godina i 5 meseci

2. Merlin_Monroe

Merlin_Monroe Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    Resiv tuka da se obratam bidejki poveke neznam sto da pravam..se zapoznav so eden tip pred okolu 1 godina,ne mi se svigjase voopsto vo pocetokot iako toj mi se dodvoruvase indirektno.posle nekoe vreme pocna da mi stanuva interesen i simpaticen,pa taka edna vecer mi pobara broj i mi pisuvase poraki za da se vidime jas ne mu odgovoriv ni da ni ne mu kazav neznam,no vecerta jas malku potpivnav i resiv da se vidime mu se javiv da go prasam kade e a toj bez da mi odgovori samo me prasa kade sum i mi kaza da go cekam.vednas dojde so kola i otidovme na edno temno mesto pocnavme muvanje se toa i toj pocna da me ubeduva za da imame seks jas ne sakav bidejki prv pat ni bese toa izleguvanje no neznam kako na kraj dojde do toa.posle toa on samo so mene na zdravo i ne me ni barase i jas odluciv da ne go baram i smeniv broj,toj si nasol nacin preki drugar da mi kaze da go pobaram,i taka uste nekolku pati se vidovme na negova inicijativa no sekoj pat imavme seks,a posle seksot on kako da ne me poznava mi vikase ajde mi se spie vikni si taksi i taka se ponasase glupo.no jas se toa go pravev bidejki go zasakav no ne mu dadov doznaenje.se na se imame izlezeno 4 pati vo rok od 7-8 meseci od koga pocnavme.spored negovoto ponasanje on nema pocit ni malku kon mene,znam deka sum kriva za toa sto ispadnav lesna na prvoto izleguvanje no nemozam veke toa da go popravam,no koga sum na kafe jas so drugarki i on na druga masa ili vo disko me gleda so pogled kako da ima sepak nekoi emocii kon mene,jas taka barem sum procenila.on e dosta postar od mene,nikogas ne sum bila so postar vo vrska i slicno no ete se zaljubiv.duri i sega nekogas mi pisuva kaj si se izgubi kako si dali ke se vidime no jas se opravduvam deka sum zafatena so fakultetot,neznam zosto ednostavno nemozam da go oteram vo pm iako toa zasluzuva..poveke neznam sto da pravam dajte nekoj sovet i izvinete za dolgiot post,znam kaj sum zgresila ve molam ne me osuduvajte samo ako moze nekoj da mi pomogne.

На Elissa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    625
    Да, те сака! Само за секс.
    Ако имаш бар малку самопочит, ке му кажеш да не ти пишува повеќе. Освен нели, ако сакаш само за секс да те има.

Само не ми е јасно во што си се заљубила. Од тоа што многу е фин со тебе и те сака или во вашите 10 минути секс.

На theowndemon, eloves, PogbaPol и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    Neznam ednostavno go sakam ne mi e do seksot jas izleguvav so nego samo da go vidam da go gusnam da go baknam drugo ne me interesirase ama toj bez seks ne bi izlegol so mene,sto da mu kazam naredno koga ke mi kaze da se vidime..sepak jas sega ne izleguvam bidejki sum anksiozna no toj ne znae za toa ,no koga ke pocnam da izleguvam mozebi ke se smeni nesto sepak odamna se nemame videno...neznam sto misli toj za mene kako da doznaam??

5. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.145
    Не се замарај со типов, насочи се кон нешто убаво, не мора да е дечко, од она што го прочитав нема просперитет за тебе со тој лик, пакувај мислите од тој објект што поскоро тоа подобро.

На Marojo budalO, Merlin_Monroe и anakonda88 им се допаѓа ова.
  6. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    јас немам ништо против секс на прв состанок иако никогаш не ми се случило , но овие машки тоа некако им наликува на као лесна девојка која дава на секому одма , што не значи дека ако си имала секс од прва , можеби тој ти бил втор или трет али они така глупо размислуваат , што да праиш глупи се денешниве мушкарци , батали го , што ке ти е таков заостанат тип !

На Merlin_Monroe и Outlook им се допаѓа ова.
  7. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.109
    Излези со него и немај секс. Ако се налути, не се објаснувај туку замини си.

На eloves, Marojo budalO и Merlin_Monroe им се допаѓа ова.
  8. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    625
    Ќе го прашаш директно што мисли за тебе и ќе му објасниш дека не сакаш само за секс да се гледаш со него.
    А тоа што дозволуваш некој емотивно да те искористува и да си има повремен секс со тебе, нема ич да ти помогне за анскиозноста. Тебе ти треба некој да те сака и да ти посвети внимание, а не некој што сака само да има односи...
    Самата се повредуваш

На Merlin_Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  9. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.154
    Допаѓања:
    221.746
    Сакаш одговор?!
    Дечкото те гледа како предмет за секс и губење време, ништо повеќе.
    Бараш решение?!
    Отргни се и воочи поука од сопствената грешка.
    Млада си.. животот е пред тебе,ќе имаш тек многу љубови,среќа и разочараност.

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.907
    @Merlin_Monroe Заљубена си во илузија која самата си си ја создала во главата. Ти самата фантазираш тој тебе да те сака, ова вашето да биде филмско, да биде една од тие најстраствени приказни, а реалноста е сурова: Се научил дечкото дека ти секогаш ќе имаш секс со него и те научил да си му на повик.
    Wake up!

На fighter, eloves, anakonda88 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Незнам зошто си ја мачиш душата!? Ако немаш моментално некоја врска и ако дечково го бива и е нежен во водење љубов, те задоволува...па излези, направи си ќеиф, не губиш ништо.....Е во денешно време кога бараме рамноправност и сме се избориле за неа, прикаски ќе слушаме.

12. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    takaaa ee definitivnoo..

13. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
  14. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    Moze i ova da probam! Fala a sovetot

15. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    Najverojatno e toaa,nema logika on da me saka mene pokraj takvo ponasanje..

16. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    Ne go biva i ne mi e do seksot..definitivno treba da se otkacam no na koj nacin ke vidam..

17. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.145
    Секс и само секс можат многу да ти понудат, се бара нешто посебно, не обично.

18. Merlin_Monroe

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    143
    Fala vi najmnogu za sovetive i sto odvoivte vreme sepak odluciv da go otkacam a toa ke go napravam koga ke bidam vo dobra sostojba za da izlezam so nego i da nemam seks! Kako sto kaza SexiLy. Pa ke go zaboravam koga togas no i toj ke svati deka ne sum takva kako sto mozebi me misli.. Fala vi uste ednas pozdrav do site ! :*

19. Beb4e..23

Beb4e..23 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    8
    samo nemoj da dozvolis povtorno da te izigra ;) so sreka :*

20. Marojo budalO

Marojo budalO Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    @Merlin_Monroe Споρед ова што го читам ти си само залетана, занесена од неговиот поглед, внимание. Ти него не го саκаш. Велиш деκа го саκаш а тоа само го посаκуваш κолκу да си ја мачиш душичκата. Неќеш да се отκажеш од него бидејќи знаеш а и тој си знае деκа си занесена од погледот негов и затоа те пρовоциρа.
    Ти маче мое си само опседна со типов. Вејκ ап! Е теκ тогаш κо κе се ρазбудиш ова κе ти биде смешно.
    И + тоа, штом не те задоволува не ти ги исполнува потρебите. Маче ич не му ја мисли, излегувај. Аκо седиш дома за него, нему не му е гρижа.
    Дотеρувај се, излегувај, биди сρеќна. И κога κе го видиш само цинично в лице насмеј му се и теρај со главчето κρенато!
    Виш ју лаκ!! :*

Е сеа и јас имам едно мало пρоблемче..
    Имам дечκо 4 год и многу ми е убаво со него. Довеρба, љубов, се' што е најубаво ние имаме.
    Почнав оваа година на фах после една пауза.
    Не сум ρедовен студент одам само на κолоκвиуми а таму има едно многу слатκо типче κое од самото гледање κао се сρами од мене а устваρи ми се удваρа али да не го сватам на погρешен начин..
    Убаво се чувствувам во негово дρуштво и тоа ме плаши.. Го одбегнувам, не му давам пρилиκи да се отвоρи а тој се лути се неш ме ρаспρашува. Д фаκ!
    Што му сум јас сме се виделе само 4-5 пати.. Бегам од погледи и од тоа да ми пρоговоρи неш во вρсκа со мене κо од оган! Аκо нешто пρоба маме мамино, κе си умρам од гρижа на совест. Се мачам со ова месец дена али не можев веќе.
    Ај хелп пипл аκо неκој има исκусено нешто ваκво.
    Κолκу и да има κρизи јас неќам да го изгубам дечκово ... :/

Последна измена: 1 декември 2015
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.