Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. elenaeli22

elenaeli22 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    396
    ЈАс можеби сум старомоден тип, ама при прво излегување не се качувам в кола одма и запознавањето да биди со возење, можеби не е ништо но мене ми е глупаво, а уште помалку првото излегување да ми биди в канцеларија кај него и тоа после излегување да заминам, нема шанси, ако сака да ме запознае културно ќе ме викни ќе седниме во кафич, кафе ќе испиеме а не да ме вика во канцеларии.
    Си избрзала со пишувањето, почекај ќе видиш ако те побара океј ако не пак океј животот продолжува, знаеш машко ко машко и не се залетувај одма да не бидеш повредена.

На Supergirl10 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Не можеш да знаеш со машко на што си никогаш.
    Има некои се прават фраери, вртат повеќе девојки, гледаат само да те заведат, да си направат ќефои и толку. По овие постапки ти ќе му бидиш лута резерва, кога ќе ја нема таа што му е поприоритетна ти ќе бидеш опцијата за замена.
    Во ред е нормален разговор, бакнување, гушкање на прво состанок но не во канцеларија далеку од очите на јавноста. Отсекогаш поглупо ми било да ме видат по темници и во кола со некој него ли јавно.
    Па и да те видат секој има право на неуспешен состанок. А вака излегува дека се криете од некоја во твојов случај така ми изгледа. Сега ти преостанува да чекаш да видиш што изговор ќе ти пиши зошто не ти вратил.

На Supergirl10 и elenaeli22 им се допаѓа ова.
  3. Supergirl10

Supergirl10 Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    @elenaeli22 Не си старомоден тип, напротив така е најправилно. Но бидејќи пред дкоро две недели излегов од врска и ајде као да не ме гледаат луѓето во јавноста со други машки е, и ете одма грешка.Јас сум крива во целата ситуација што зошто излегов од после,кога можев да си отидам дома.Премногу брзам.

4. Supergirl10

Supergirl10 Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
  5. elenaeli22

elenaeli22 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    396
    Сите правиме грешки некогаш.
    Глупаво од негова страна шо не ти пиша, почекај можи ќе пиши.
    Ако не игнорирај го, дури јас и би го блокнала.
    Ако не друго барем поука ќе извлечиш, друг пат не брзај полека ете и само шо си излегла од врска, да не бидиш пак повредена.

6. Supergirl10

Supergirl10 Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    @elenaeli22 Не рекле џабе изброј до 10 пред да кажиш нешто или да направиш.Машки..проблем од стално, дојде такво време што е тешко да се најде особа која е зрела нормална и стабилна.

7. Supergirl10

Supergirl10 Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    @elenaeli22 ДОбро е ете го вратил. Дека ја слушал песната цел ден и воедно ме прашува шо правам. ха ха ха добро е..најпаметно е сега да го исклурима да не напнувам па доколку сака да биди нешто тој ќе превземи, не треба да се замарам.

На elenaeli22 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Koko K

Koko K Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    34
    Zdravo feministki, mi treba mala pomos od zenska gledna tocka. Jas sum razveden veke 6 godini, imam kerka sto zivee so mene 7 godini, jas go imam staratelstvoto. Vo megjuvreme imav poveke vrski, sto ozbilni, sto bez obvrski. Sekogas kerka mi mi bese na prvo mesto, sum se zarekol deka ke bidam so zena sto ke ja prifati Kerka mi bezrezervno ili voopsto nema da imam nesto seriozno so zena. Pred 6 meseci zapoznav zena vdovica so masko dete I pocnavme komunikacija, po odredeno vreme se izgubiv po nejze i si rekov deka taa e taa. Seuste sum lud po nejze, no se mrazam poradi toa sam sebe. Na pocetok taa go prifati moeto dete, vikase ko da I bilo od srce skinato ko da e nejzino. Jas nejzinoto go prifativ bezrezervno, a I toa mene. Kerka mi bese izludena po nejze, I trebase zensko drustvo. Se bese super, se dodeka naednas zenava ne pocna da izbegnuva kontakt so kerka mi. Pocnav da i zabelezuvam i pukna tikvata. Mi nakaza 1000 raboti, kako kerka mi bila nevospitana bidejki nemala majcinska ljubov I vospituvanje, ona imala strav od kerka mi, na nejze mestoto i bilo kaj majka i, pocna da me moli da ja dadam kaj bivsata, sto uste ne. Normalno mi pukna filmot i kazav deka ne sme eden za drug togas I si zaminav. No taa ne me ostavi raat me gonese pod drvo I kamen, rece da se obideme, da ja sredime rabotata okolu decata. Po nekoj vreme ostana bremena, nenamerno. E togas se otide upm. Prvo sakase odma da abortira bidejki ne mozela so decata. Se lutev, ma besneev, no ja svativ. I rekov ke sum so nejze vo tekot na celiot period pred I po abortusot dodeka ne zastane na noze, a posle sekoj so svojata sreka. E koga I go rekov toa, naednas go smeni mislenjeto I pocna da me ucenuva deka ako ja dadam malata na bivsata deka ona ke go rodela. Odsecno odbiv. Ne e toa dete ping pong topce, pa aj vamu aj tamu. Pocna pritisok i od nejzinite, navredi od nejze, deka jas ke sum ubiec na nejzinoto dete, deka ne se sakale samo deca od bivsata a bre ludnica. Koga vide deka ne popustam, otidovme i napravi abortus. Ja molev do pred da vleze da ne go pravi toa. Posle pocna da me obvinuva, deka zaradi mene i moeto dete go izgubila deteto, ubiec sum bil, bez milost I sto uste ne. I rekov aj sekoj po svojot pat i da ne se povreduvame poveke. Dva dena ja nemase I posle pak starata pesna, duso, ljubov, trebas mi tesko mi e. Aj rekov zenava pominuva tezok period da i se najdam, ama samo so ke otidam kaj nejze odma istiot muabet za kerka mi i pak sex, odma posle 6 dena od abortusot, race ne trga od mene, se cuvstvuvam ko prostitutka. Moram da ja odkacam. Dajte mislenje od zenska strana iskreno. Gubre sum ili covek. So nikoj za nejze ne razgovaram.

9. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.450
    Допаѓања:
    20.084
    @Koko K,
    јас на твое место би се држела подалеку од неа пред повторно „ненамерно“ да остане бремена.

Мислам, јасно е ко ден за каква вештерка станува збор и нема зошто ти да се чувствуваш како ѓубре. Од сам почеток знаела каква е ситуацијата кај тебе но се претварала дека ја прифаќа ќерка ти се додека не почувствувала дека ја сакаш, мислела дека ќе може да те манипулира и тогаш ти го покажала вистинското лице. Искрено, нејзиното грдо однесување ме потсети на маќеите од бајките.

Биди ти добар човек и добар татко а со дотичнава верувај дека си избегнал куршум. Го жалам нејзино дете што ќе расте покрај таква злобна жена.

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Evripigi

Evripigi Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2016
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    1.143
    Немој воопшто да се обвинуваш, таа не те заслужува.Како што таа не се одрекува од своето дете, така и ти нема да се одречеш од своето. Мислам дека веќе му направила пекол во главата на твоето дете, доста е. Колку и да те бара не се гледај со неа сака да манипулира со тебе и по можност да те оддвои од детето. Таа да била толку храбра и да сакала семејство немала да абортира.
    Според твоето кажување ми личи на психички нестабилна личност.
    Немој да си ја продолжуваш агонијата и да мислиш дека ќе го промени своето однесување, тоа нема да се случи. Одмори се малку од врски посвети му се на девојчето му требаш сега кога веќе и таа заминала од нејзиниот живот.
    Откачи се од неа под итно.
    Среќно.

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Koko K

Koko K Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    34
    Fala vi mnogu, devojki, zeni, ednostavno bidejki poradi x nejzini pricini, nasata vrska bese demek polutajna, cel grad izgleda ne znae, ama ne mi e bitno toa, jas ne razgovarav za nejze so nikogo, demek samo so nasite bliski, zatoa mi trebase mislenje od nekoj sto ne ne poznava, neutralen, da si smiram dusata posle abortusot, iskreno blagodaram, veke napraviv kako sto rekovte, ama rekov aj maski, prasaj od zenska strana kako bi izgledalo

12. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.144
    Ау ... не ми се верува ... добро бе Аутлук после се во животов уште веруваш во доброто во луѓето, освести се жено !!!
    Искрено од гледна точка на вдовица и мајка и жена, си загазил друже. Ама за се има лек КАЖИ НЕ БРЕ НА СЕКС нема да ти биде ништо лошо. Децата се на прво место или ќе најдете начин како да се прифатите комплетно или престанете да практикувате секс како инструмент да се задржи врската и не ги злоупотребувајте децата родени и неродени за манипулации. Со сексот те мота па, после со се друго.

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Koko K

Koko K Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    34
    Znam go toa, nejze i odgovara sexot, ja molev da si najde ne sme eden za drug, ona mi vika ja i da najdam drug tebe ke te sakam, ti svaler ke si mi, iako jasno znae deka jas nikogas ne odam so zafateni zeni, vidov ne vidov, so arno ne bivase morav da ja otkacam na drug nacin, sto ne me pravi gord i sreken

14. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.144
    Џабе молиш кај таков тип луѓе не помага уште повеќе се засилуваат, игнорирај и терај у 100пм, жена сум јас ли да ти кажам како се прави тоа, не зезај. Те дрибла човече нели гледаш ? каков швалер и таа прво маж со потпис шо викаат хаххаха да си најде па. здравје за швалер хаххаха луда работа. Кое сакање бе, брат ? Како може некој да те сака кога не те сака онаков каков што си, а дел од тебе е детето. Мавни ја таму, жена нема мн мн да ти досаѓа маж да е има да се окозиш за да се откачиш.

15. Evripigi

Evripigi Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2016
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    1.143
    Ооо какви жени има, Бог да чува само.Таа мисли дека со сексот може да го задржи затоа така зборува, а не дека ќе најде друг и он швалер ќе и биде. Бегај таму болна е сигурно во тоа умот.

На Outlook му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Koko K

Koko K Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    34
    Outlook vikas nema da dosaduva, jas mesec i pol ja otkacuvam, ona raat ne me ostavase, postojano me provocirase, terase da stanam nesto sto ne sum, nema poranesna zena, devojka, so koja sto ne sum ostanal vo dobri odnosi i pokraj se, ama ovaa, uuuuu, otrov za dusa i postojano mi vikase i toa namerno bidejki znaese deka ne razgovaram za nas so nikogo, da sum prasal koja i da bilo pametna zena, deka istoto ke mi go kazala i barala od mene, epa rekov aj, ajde da vidam drugi zeni sto ne ne znaat sto bi kazale, ne ste svesni kolku sum vi blagodaren, dusa na mesto mi dojde

На Evripigi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.144
    Месец и пол ? а да се години со паузи што би рекол ? Љубав е ? хаххахха а бе, батали ја, гнорирај и готово. Што е најбитно не и го давај тоа што најмногу го сака хаххахха лелел за жена зборам ццц контролирај се, мртов ладен бре ако може нека те силува хаххахах кажи и ти со луди разговараше и вака и вака ми рекоа, боже мили, се држи земјава.

18. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.722
    Допаѓања:
    7.540
    Тешко маживе,во денешно време,или невреме(facepalm)
    Некој жени страдаат,некој мажи:!:

19. Koko K

Koko K Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    34
    Amin za toa, svetov e upm, ama dobroto moze poleka, no sigurno na kraj pak pobeduva, hehe stoplivte mi dusa, fala

20. Koko K

Koko K Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    34
    Ne ni ocekuvav deka nekoj ke mi vrati bidejki e zenski forum, ama rekov aj nikogas ne znaes

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.