Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    7.539
    Во ова модерно време,се е можно....за жал(facepalm)

На Outlook и missgretta им се допаѓа ова.
  2. missgretta

missgretta Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2016
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    122
    totalno si vo pravo :)

На anaja1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.148
    Допаѓања:
    17.733
    Ајде сега прашањето на денот... за жените на форумов
    Кое неверство повеќе ќе ве повреди/извервира/навреди... со девојка или пак со маж ? :worried:

На missgretta му/ѝ се допаѓа ова.
  4. missgretta

missgretta Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2016
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    122
    sepak so devojka :)

5. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    7.539
    За мене,не се знае,кое е пострашно

6. ian somerhalder

ian somerhalder Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    136
    Па со девојка се разбира...ме споредува со друга...а со маж не ми е грижа што има да љубоморам кај него..освен ако не станал геј :lol::rofl:

На fallenangel, presiosaP, La.loca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.148
    Допаѓања:
    17.733
    Мене искрено полесно би ми било ако е со маж, барем знам дека е обратен а не дека јас не сум му доволно добра па ме заменил :D

На Gushkalo, presiosaP и Dust им се допаѓа ова.
  8. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    7.539
    Јас,не:hai:

9. pcelka123

pcelka123 Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2015
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Pak jas za ubavo da ja pojasnam situacijata.. So deckoto koj idam sega sum vekje 2 god i iako premnogu se sakavme postojano se karavme i povekje od vremeto bevme skarani zaso e pomal od mene i se ponaashashe ko nedozrean .. od druga strana drugiot so nego pravam muabet od lani letoto nemav nikakvi nameri ama zimoska si imavme edna mala avantura ama ja prekinav zaso ne sakav da go povredam prviot i za toa nikoj ne dozna. Posle toa se beshe okej dodeka ne se desi da pocnam da ne go sakam neznam ednsotavno ne mi fali nitu mi e poteeben . I SEGA sum vo mn golema dilema i neznam so da pravam . I iskreno fala vi za sovetite ama eve edno pojasnuvanje

На ian somerhalder му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ian somerhalder

Се зачлени на:
    4 јули 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    136
    Ако си го сакала првиот немало да одиш со друг...несакам да те навредам,но кажувам мое мислење...ако не чувствуваш веќе ништо и спрема двајцата...остави ги...ќе најдеш некој кој ќе го сакаш и покрај негово присуство,да не помислиш на друг :*:inlove:

11. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234

фала ти за одговорот :) се согласувам дека да вредел немало да биде бивши. Пробувам да не се оптеретувам, ама стварно не е лесно! Ама ајде ќе се истера некако.. :)

На lunchy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Хахах :D поарно со маж. Ако овој третиов што ќе е меѓунас е бисексуалец ( а би сакала да е) ќе го искористам тоа и јас, ќе си ги имам двајца на лагер.:angel::devil::lol: Ако е жена ќе си набивам фрустрации, ако е геј ќе му се смеам.:D

На Doris123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.165
    Допаѓања:
    175.356
    Голема дилема ....? Јас мислам сама си го даде одговорот.

На Ginger^ му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mihaela.Mii

Mihaela.Mii Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    10
    Девојки ве молам за мислење
    Имам другар што од првиот момент знам дека ме бендисува т.е. дека сум му убава, но знае дека имам дечко. Често е околу мене, ме гушка, од време на време ме бакнува на образ, ми го има кажано цело свое минато, а го знам и секој викенд како му е поминат. Прашањето ми е, дали по ваше ме гледа како другарка или?

15. ian somerhalder

Се зачлени на:
    4 јули 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    136
    Па не ми изгледа на другарство баш...сигурно чувствува нешто штом се однесува така...ама велиш дека имаш дечко па,незнам како ти е со него...се сложувате ли?

16. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    7.539
    И мене не ми изгледа:D

На Outlook и ian somerhalder им се допаѓа ова.
  17. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.165
    Допаѓања:
    175.356
    I samata znajsh deka te bendisva tebe therefore ne te gleda kako drugarka.

18. NARKO[vska]

NARKO[vska] Активен член

Се зачлени на:
    5 август 2016
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    26
    Здраво феминки , со месеци го следам овој форум, но вчера решив да се зачленам, затоа ова е мој прв совет што го барам. Се мислев дали да пишам, но како поискусни и повозрасни се надевам дека правилно ке ме советувате. Пред се се работи за моја најдобра другарка , која ја сакам повеке од се, премногу сме блиски и несакам да биде повредена.Еве го случајот:таа има дечко 2 години постар од неа, веке се 4 месеци заедно, но тој за неколку дена ке се пресели во Скпје, бидејки таму ке го продолжи школувањето. Последниот месец беше премногу под стрес..што ако направи нешто таму ,што ако ме изневери и слично. Но како капак на се тој отиде на одмор во Охрид пред две недели и сравот се зголеми.Кога се видоа после одморот и рекол дека не направил ништо што таа не сака, дека не ни помислил на нешто тако да ја изневери,дека премногу ја сака и дека дури преселувањето во Ск нема да доведе до растур на врската иуспеал да ја убеди па таа без грижи пред неколку дена отиде на одмор.Но ете што се случува.Си доага нашиот најдобар другар исто од одмор од Охрид(кој ја сака неа можеби година и нешто и и го има признаено,но таа му има кажано дека не сака да го изгуби како најдобар пријател и несака да има ништо со него,а тој исто така ја запозна и со сегашниот дечко) и само што се видовме јас и тој , ми кажува дека дечко и се мувал со друга девојка таму цели 10 дена во Охрид,дека бил сведок на тоа ги видел со свои очи а неогвите другари потврдиле.Ова му го кажа и на нејзиниот дечко но тој негираше секако и рече дека сака само да им ја уништи врската со овие лаги.КОга ке си дојде другарка ми треба да разговараме јас и другарот со неа да и кажеме што се случило.Но незнам девојки, не сакам да ја повредам ,пред малку и кажав за мене убава вест премногу се радуваше, ми кажа дека конечно е срекна без грижи што ги решила и таа проблемите со дечко и, срце ми се кине.Што ако навистина тој го направил тоа ,а што ако другар ми измислил само за да ја уништи врската и да проба да биде со неа? Да и кажам или да премолчам? Премногу е емотивна,несакам да ја повредам!!ДАЈТЕ МИ СОВЕТ ВЕ МОЛАМ

19. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    нема да ти давам совети, туку ќе ти поставам само ЕДНО прашање а тоа гласи-Дали ако твојата другарка се мува со некој друг, ти ќе му кажеш на нејзиниот прв дечко!?
    Аман бе деца, штотуку проодевте и почнавте да живеете, одма сакате некого да го присвоите, да го врзите во ланци...абе ајде фурајте таму.....кој што сака нека прави додека не сте го кажале судбоносното ДА;)

20. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.165
    Допаѓања:
    175.356
    Другарите потврдиле на овој ваш заеднички другар кој ја сака вашата другарка?
    Искрено, немој да се мешаш е мој совет. На овој ваш другар, не ми е некако за верување, особено ради болдираново. Другари му се, што ако се договориле. Кажа дека ја сака. Ако тој сака да ѝ кажи на другарка ти, нека ѝ кажи тој, сепак тој наводно видел. Не велам дека дечкото е цвеќе за мирисање, ама велам дека неможи да се верува на некој кој сака да ти го земи партнерот при секоја дадена прилика.
    Следно, другарка ти изгледа многу љубоморна за врска од 4 месеци. Дали она има причина да не верува на сегашниот дечко? Ја изневерил претходно или она е природно љубоморна?

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.