Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.588
    Допаѓања:
    5.936
    Здраво, дали некој/а знае како можам да го доведам или да откријам со колку е спиел пред мене? Секако ќе сокрие некоја,некој начин освен тоа што одбегнува да каже,само за една ми кажа дека им биле односите без заштита

2. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    хахахаааа Па сигурно ни сам не знае со колку имал хахахааа
    Добро , а што ти е тоа толку важно???

На КикиМаус, Dust и mariatim им се допаѓа ова.
  3. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.722
    Допаѓања:
    7.540
    Сака да и е поинтересен животот,да не и е монотоно:)

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    А што тој те открие тебе со колку си спиела?
    Што ти е важно минатото на дечкото, идете напред се замарате со глупости.

На eloves, Dust, EminemsGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  5. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Тоа Пу пу пу не важит!! :D
    Баш ме интересира што и е тоа толку битно?!

6. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Се додека нема никаква сексуално пренослива болест, не знам кој фактор ќе ти биде тоа што ќе дознаеш.

7. ian somerhalder

ian somerhalder Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    136
    Ве молам помошш...што значи се пецкав со другарката тоа пецкање на што мисли муање или односи

8. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.588
    Допаѓања:
    5.936
    Без дa гo нaвредaм, кaкo дa му кaжaм дa oдрувa пoдoбрa и пoчестa хигиенa нa интимa?????

9. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.166
    Допаѓања:
    175.369
    @SunnyGirl2 сериозна си со прашањата? (facepalm)
    За првото прашање, би се налутила ако он праша ама ти сакаш да знаеш. Ако си спремна кажи си и ти за да се осеќа комотно и тој за да кажи.
    За второто прашање ... Кажи му дека ти смета тоа што не одржува хигиена на интима. Едноставно. #trollalert |(

@ian somerhalder хм... Мислсм мување зошто према изрази кои ги користеле мои познаници за односи би рекле: "се пецнав", а не се "се пецкав", сепак ова е само претпоставка , реално не знам.

10. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Не знам дали е за овде прашањето мислам имаше некоја ваква тема се извинувам и се надевам ќе ми одговорите побрзо оти мислам дека сум во неповолна ситуацуја. Има еден комшија поп одма до мене живее. Имав добро мислење за него, како пријател на татко ми и како со секој човек постар или помлад се однесував љубезно. Човекот го сметав за добродушен барем така изгледаше, имаше многу произвводи наводно преку донации и често му даваше на татко ми. Јас не го гледав често, а најмалце мислев дека има некои намери, не се ни врткаше често дома. Пред некои два месеци почна да.ми дава мене некои чололади, бомбоњери што ги нема кај нас. Тоа јас го сфатив ко за дома дека мене тогаш ме видел. Но потоа ме виде и ми рече имав уште нешто ама јас викав ти не.ме слушна си влезе дома па дај ми број да ти поѕвонам ако има нешто и јас будала пак ништо не насетив му дадов број. Потоа кога да ме видеше ме викаше кај него на кафе и притоа прашуваше дали сум сама дома. Цел свет ми се сруши, плачев не можев да се соземам, бегав секогаш кога ќе видев иде со џипот, не можам во двор да си седам. Некое време со избегнување и игнорирање го немаше, за сега пред два дена кога одев накај град, баш се погоди тој да оди на работа и ми вика качи се јас ќе те однесам. И го знаете она кога не знаете како да реагирате во моментот па не можете да се спротиставите. И се качив и почна да ни зборува ова не е времето на нашите баби, сега луѓето се слободни оти не дојдеш да си поразговараме, сам сум и човекот почна да ме фаќа за рака и тоа баш ми ја држеше и подолго неколку пати. Одвратно, гадно постар од татко ми. Ми вика сум била многу срамежлива, па нешто страв ми било од дечко ми да не ме видел за да се качам во кола,.ме викаше пак, се вртка тука ококу. Вчера зборев на моб а он од патот ме гледа, среќа и татко ми беше со него влегов дома. Што да правам луѓе? Не сум кажала на никој од страв. Потрагично е што јас често сум сама дома, мајка ми трета, татко ми за викенд често оди на село, брат ми излегува по цел ден. А тој идиот е почесто дома, сам едната жена му умре, до другата не се мирисаат излеа, детето не иде скоро ич. Искрено се плашам. него му е битен угледот и кога збореше со мене се пазеше некој да не види. Таквата личност е психопат за мене од каде да знам дека нема да ми впери пиштол, или може силува....немам кажано ни на дечко ми, он го знае како добар човек од тоа што го видел. Се исполнувам со страв. Хелп. А и моите дома се посебна приказна, не можам да се ослонам на нив. :( :( :( да напоменам пред тоа бев на психолог поради нив, но ова не требаше сега

11. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    лелеее колку години имаш?

12. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.813
    Допаѓања:
    80.635
    Битен му е угледот викаш... Епа ако така се понаша ќе си го изгуби угледот. Мораш на некој да кажеш. На дечко ти обавезно, и на твоите дома. Такви работи се пријавуваат и во полиција. Ич да не ти е гајле дали ќе му го нарушиш угледот, реагирај.

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.844
    Допаѓања:
    173.295
    Прво ќе кажеш дома, после на дечко ти.
    Колку год имаш?

14. Orthophill

Orthophill Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    1.913
    Допаѓања:
    4.678
    Ако е ова вистина:
    - Ќе им кажеш на родителите,
    - Ќе му кажеш на вашиот владика (ако не знаеш кој е пиши ми порака со името на градот во кој живееш и ќе ти најдам и контакт)
    - Ќе го објавиш јавно името и презимето и слика на овој нечовек.

15. ian somerhalder

ian somerhalder Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    136
    Јас мислам дека треба веднаш да зборуваш со твоите а и со дечкото тој најмногу има право да ја знае ситуацијата и највеќе ќе ти помогне и ќе биде до тебе...не чекај да дојде најстрашното веднаш реагирај

На mynameislove му/ѝ се допаѓа ова.
  16. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    ама врз кој основ да го пријави??
    Тој фактички е се "пушта" само , не ја нападнал физички или е понудил дирекно нешто .
    Тој може одма да се извади и да рече не сум и рекол ништо и погрешно сватила .
    Мислам девојчево треба само дома и да им каже и да се прекини секаков контакт .

На eloves, Orthophill и mynameislove им се допаѓа ова.
  17. Orthophill

Orthophill Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    1.913
    Допаѓања:
    4.678
    Само поради “пуштањето“ истиот треба да биде расчинет. Вакви случаи не треба да се премолчуваат.

На Annath, danichap, MilaP и 3 други им се допаѓа ова.
  18. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    а како ке се докаже? Еве јас можам да кажам дека ти мене ми се пушташ! Ти ке речеш Тоа не е точно!
    И сега?

На fallenangel, Orthophill и anaja1 им се допаѓа ова.
  19. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.722
    Допаѓања:
    7.540
    Апсолутно ТОЧНО!

На eloves и anakonda88 им се допаѓа ова.
  20. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    22 години сум, секако дека е вистина.. семејството ми е дисфункционално па не знам.. се плашам да не се слуи нешто полошо ако реагирам сепак таквите ги сметам за психопати

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.