Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Orthophill

Orthophill Популарен член

Ај те молам пиши ми приватна порака. Ќе гледам да ти помогнам колку што можам.

anaja1 likes this.
  2. EminemsGirl

EminemsGirl Истакнат член

Kazi na deckoti ako tvoite ne mozat da svatat i koga ke go vidish dr pat pushti go tel da snima pa da si imash dokazi. ..ova taka ne ide

Orthophill likes this.
  3. mynameislove

mynameislove Популарен член

Ви благодарам на советите, на дечко ми секако ќе му кажам. Јас и пред тоа си имав разни фобии, а ова уште толку капак. Имам страв да разговарам со овој човек па го избегнувам во секоја прилика, откако се случи ова во колата уште толку. Ќе се посоветувам и со дечко ми, стварно лошо е вака, еднаш како помала еден психопат кога вадев карта на железничка во селото каде што оди татко ми, ми ја стави раката во гради. и тогаш не кажав дома Ова е втора таква траума. Каде живеам Боже, како може таков човек да биде поп и да ми долева масло на моите семејни проблеми.

4. Orthophill

Orthophill Популарен член

Ваков човек не треба да биде поп, а за да не биде треба да се дознае кој е. Затоа по втор пат те молам пиши ми порака, за да го информираме неговиот надлежен - владиката.

anakonda88, joy1, EminemsGirl and 2 others like this.
  5. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Постои некој поп што не вози џип? :|

Додека не се десило нешто пострашно, кажи на некој. Може и на други девојки така прави, тој не е поп туку е психопат :worried: страв да те фати од такви ПОБОЖНИ идиоти. Кажуваш дека имаш проблеми и со семејството ама ако можеш насамо зборни со мајка ти, или обавезно кажи му на дечко ти па пријавете некаде.
    Не му се плаши на говедото.
    Поп еј поп...со кое право се нарекува поп тој. Учел за тоа, се школувал, цело време се посветил на религија за на крај да се понаша подолу од гомно и да нема страв од ништо.

kim.k and mynameislove like this.
  6. shz

shz Форумски идол

Под хитно кажи на твојот дечко и татко ти мораат да знаат, а и да превземат нешто. Па и поповите станаа манијаци и психопати :x
    Пази се од тој човек

7. mynameislove

Добар манипулант е па како што кажаа феминките може да се извлече без проблем, докази други немам не сум знаела како да реагирам во моментот, воглавно бегам од него па не собрав храброст да го снимам.. Но ќе го кажам тоа, ме охрабривте фала.

8. anaja1

anaja1 Популарен член

Извини,не разбрав,тој што ти досаѓа е поп?

9. mynameislove

Да бил поп, а сега професор во попското училиште во Драчево (оваа информација не ја знаев, ја прашав мајка ми од околу прееска) Јас знаев поп оти сите тука го викаат попот Јовица и носи малце брада. Сепак и да не е сега тоа не го намалува гневот и гадот кон него. Сепак тоа учел и ги учи други.. Вечер ќе му кажам на дечко ми, барем помирна да бидам, ако треба и други мерки да се преземат, не може вака.

10. anaja1

anaja1 Популарен член

Како сакаш,ама мислам дека поповите обично со сите така се однесуваат,и на повозрасни жени,сум слушнала обично на гробишта кога одам:)

11. mynameislove

12. Momichka

Momichka Популарен член

@Anita27 ти си му веке под кожа. совет е да му дозволиш и он да ти влезе под кожа. само така нема да правиш глупави работи. ќе видиш, со време се ќе се врати во нормала.
    среќно мила :l:

13. LanaSGirl

LanaSGirl Популарен член

Може некој да ми се јави во лп итно е...ми треба совет во врска со саканиот. Фала однапред

14. baba Rada

baba Rada Популарен член

Пиши тука и ке добиеш разни совети ама од сопствено искуство секој го употребува својот личен совет.

LanaSGirl likes this.
  15. LanaSGirl

LanaSGirl Популарен член

Епа вака ми треба совет не знам сто да правам ке пукнам.Долга е приказнава ама..
    Јас сега завршив средно и има еден дечко кого го сакам од мојата прва средба (1 год средно) Не сме о контакт 2 месеци али..Сите овие години он пробваше некако да стапи во контакт со мене и да јас понекогаш бев многу ладна кон него (не знам ни сама зошто) и он истп така но понекогаш бевме точку благи и правевме онака долги DEEP разговори како вистонски пријатели..Јас одпрвен бев повлечена спрема него не можев да се отворам али како врвеше времето се повеќе муабет со правевме.Ми се пушташе нон стоп,и на други му се пушташе пред мене за да бидам љубоморна истото и јас го правев па често знаевме да се налутиме еден на друг и да не се погледнуваме дури..Ама пак некако тој ке реагираше и се смирвавме..Па потоа се појави еден другар мој и тогаш за прв пат му го скршив срцето зашо мислеше дека ми е дечко..Јас не можев никако да му докажам дека не ми е бидејки од бебиња сме заедно.И последнава година си фатив дечко не од љубов туку онака и тогаш на големо му го скршив срцето..Иако тој не се одкажа пак на секаков начин се обидуваше да биде близок со мене.но никогаш не пишевме на фб тоа никогаш не се десе..Само во училиште се дешаваше или некаде случајно ако се сретневме. Би сакала да му пишам да му кажам конечно да му признаам дека го сакав, макар после два месеци без контакт и нека мисли дека сум ненормална не ме интересира сакам да се обидам можеби ке бидне нешто..Ме копка душава три ноки соред го сонувам..Ве молам за совет.Бидејки многу луге ми кажале дека нашево е како во фулм но никако не успеавме да направиме нешто од нас. :'(

16. Bulgarian

Bulgarian Истакнат член

Според се што кажа и не гледам дека нешто направил што може да се каже дека е манијак или дека ти направил нешто лошо.Освен држењето за рака,кое и немора да значи дека ти се пушта.Јас познавам многу луѓе кои имаат таков карактер,слободно и опуштено разговараат што ќе им текне но немаат никаква лоша или перверзна намера.Едноставно има луѓе со поопуштен карактер.

Некако се си мислам дека можеби и погрешно си сфатила за намерите.А и тоа што викаш дека си имала фобии од претходно ,а и твоите дома не биле сјајни,ми остава впечаток дека има и девојки кои од ништо прават цели филмови безпотребно.

Мој впечаток ,сепак ти најдобро си знаеш.

17. baba Rada

baba Rada Популарен член

Мила моја, твоето не е филм, твоето е бајка за мали деца..ма повќе ни такви лаги не се раскажуваат..ајде јави му се и побарај му време за тебе да одвои оти ти е голем меракот со него да напрајш два три реда моабет а по можност и полноќна сказна..хахахахаа..се шалам. Јас да бев на твое место нема да дозволам три ноќи да си ги упропастам, ча или бу...вртам одма!
    Ајдеееееее, не губи време:)

18. Doris123

Doris123 Истакнат член

Ако сакаш да бидеш со него разговарај,раскини со дечкото што си сега и разговарај со тој што го сакаш објасни му ја ситуацијата што и како е.
    Сепак мислам дека тој е премногу љубоморен,а тоа не би било добро зошто ако бидете во врска постојано ќе те контролира и можеби ќе сака да се одалечиш од пријателите
    Сепак мој совет е да разговараш со него и ако не го сакаш дечкото со кој што си сега подобро раскини му да не го повредуваш залудно а воедно и да не си го губиш времето со некој кој не го сакаш

LanaSGirl likes this.
  19. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Или премногу си ги комплицирате работите или јас не сум нормална.
    Зошто толку мачење цели 4 години?!
    Дајте бе луѓе, тој одел со други, таа одела со други. Никако вие двајца да заодите.
    @LanaSGirl Ако почекаш уште, сигурно нема да направите ништо од вас.
    Некој мора да го направи првиот чекор.

LanaSGirl likes this.
  20. LanaSGirl

LanaSGirl Популарен член

Глеј не е никаква бајка..Јас го знам то од ното на душата.Он секогаш се бореше замене и ме бранеше од сите.Не е муабет него со никој пријател не сум се отворила како према него што бев отворена и он преме мене.Тоа не е мерак туку љубов

Thread Status:
Not open for further replies.