Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LanaSGirl

LanaSGirl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    1.118
    Со дечкото веќе имам раскинато :)

2. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Абе мило, не на мене, на него врти му...реков да не губиш време..ај со среќа:f:

На LanaSGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DevojkataO

DevojkataO Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2016
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    31
    Devojko zosto voopsto cekas???? do sega trebase da mu se javis.Kolku poveke cekas tolku po kasno moze da bide.Vasevo dolgo traelo.Pishi mu pred toj da se odkaze od tebe ili ti od nego.Aj so sreka. I pisi ako sakas vo lp kako pomima i dali uspeavte.

На LanaSGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. LanaSGirl

LanaSGirl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    1.118
    Fala ti..

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  5. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Има ли нешто за раскажување;)

6. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Не сум некоја што од мравка прави слон ако мислиш. Обично добро проценувам кога се работи за карактерот на луѓето, за жал. Не пишав одма сакав да верувам дека грешам, и може сеуште,но и кога се качив во колата видов и дека е нервозен човек, не му одговоров за нешто па нагло закочи, а и што ќе помислиш ти се молам да не видат твоите, дали си сама дома? Ејј а и да е толку добар па и синот не иде дома, студира во друг град разбирам ама лето не е на факултет за да не дојде, не е во странство, а жена му па ич. Ако имам фобии не значи дека треба да ме осудиш така.

За сите други што ме подржаа, кажав и он рече има луѓе на кафе што сакаат да комуницираат, ама кога му кажав и дека е тоа кога сум сама и за колата и он не мисли така. Нема да избрзувам сепак, може ќе го снимам за доказ. А и денес имав едно гостинче мало и он чинички ми рече кој ти е другаров.

Последна измена: 15 август 2016
  7. Bulgarian

Bulgarian Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2015
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    751
    Како ти рече гостинчето кој ти е другарот,попот често ли ти иде дома на гости?

8. moon1

moon1 Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2015
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.637
    Само времето е тоа што може да ги поправи работите. Не може преку ноќ се да биде како порано. Се во животот си има последици! Биди трпелива, верна и однесувај де убаво, ако пак се забораваш ко што велиш остави го дечкото да си ја бара среќата на др место, не го уништувај, грев е

9. mynameislove

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Цинично* да бе често да не мислиш кафе си пиеме.

10. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.494
    Допаѓања:
    43.331
    Девојко, што му се објаснуваш на дотичниов? Кај си имаш двои проблеми, па уште овој ти фали, комплекси да си лечи на тебе... Деген.

Инаку веќе никако не комуницирај до попот, и ако продолжи да те замара, закани му се дека ќе го кажеш.
    Ама за секој случај кажи на другрки и дечко ти, па и на родителите.

На mynameislove и kjukli им се допаѓа ова.
  11. Bulgarian

Bulgarian Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2015
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    751
    Со оглед на тоа што бил многу добар пријател на татко ти,а и комшија ти бил како да не мислам.А и нормално е таков однос спрема блиски познанства.
    Сепак убаво се изразив дека ти најдобро си знаеш.
    А јас распрашувам за да си го потврдам сомнежот дека некогаш ми оставаат некои девојќи впечаток дека им е убаво кога се однесуваат како жртви на насилство кое и не постои.

12. Bulgarian

Bulgarian Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2015
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    751
    Така е брани жртва и јас сум за бранење на "силуваната" жртва.И ќе застанам прв да ја бранам не за друго за да лечам комплекси.

13. Леси Дома

Леси Дома Нов член

Се зачлени на:
    14 август 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    6
    Dali forumov moze da sluzi za steknuvanje virtuelni prijatelki?

14. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    524
    Може ли некоја феминка инбокс. Ми треба совет...

15. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    487
    Се гледате со дечко со кој имате излагано со негов другар. Незнаете дали знае или не знае, а вие не сте му рекле..Ве вика да се запознаете со неговите другари..Што ќе направите?

16. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.361
    Ќе бидам искрена и ќе му кажам дека се имам гледано со негов другар, за да не се доведам во непријатна ситација

17. mynameislove

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Фала ти на мислење, убаво е да се слушне и поразлично мислење. Не викам дека не е така и дека нема слободни луѓе кои така се однесуваат , но јас друго препознавам. Ко пријател на татко ми не би рекол дојди дома (дома бидејќи надвор ќе го види некој, а он неќе тоа) кога не се татко ти и мајка ти. Сепак ми се допаѓа како размислуваш :)

На Bulgarian му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    @mynameislove, очигледно е дека чичето сака да те легне! Млада си, убава, (штом имаш дечко веројатно си сексуално активна) а тој има пари и знае дека девојки ќе се сексаат со него за поклони и шетање. Ниту има намера да те силува, ниту да ти направи нешто против твоја воља. А и бидејќи си од дисфункционално семејство, тоа во неговите очи тоа те прави уште полесна мета. Плус во комшии си му, па брзо ќе дојдеш кога ќе те повика... Се разбираме, така? Тој не те бара за девојка, не е заљубен- изгубен по тебе, те бара чисто за секс.

Колку што разбрав, не си го тресел половиот орган пред тебе, не ти ја наводувал раката кон неговото меѓуножје, туку одоколу ти се „пуштал“ преку муабет? Имаш 22 години, воопшто не си мала па да се запрепастуваш од вакви работи. Јасно и гласно кажи му дека нема да му бидеш швалерка. Ако е ситуацијата таква каква што мислам дека е, кога ќе види дека нема шанса за секс со тебе, нема да ти досадува повеќе (односно, ќе си бара друга млада цура за занимација)

Последна измена: 16 август 2016
    На Annath, vitamina, Bulgarian и 4 други им се допаѓа ова.
  19. mynameislove

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    @Nausicaa да само "пуштање" преку муабет и пред тоа наведов ситуација каде ме држеше за рака и тоа неколку пати по 2-3 минути што ми ги потврди сомнежите. Фала на советот претпоставувам ќе се повлече, бидејќи и ќе му кажам. Не знам дали наведов исто и рече дечко ми бил љубоморен. Се охрабрив од некои совети од тука и од други, па не бегам веќе од проблемот.

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LittleGirl626

LittleGirl626 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2016
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    267
    Битно ли ви е дали вашиот сегашен дечко имал пред вас однос со друга??
    Мојот пример сакаше и му беше многу битно јас да сум невина, така и беше ,но тој пред мене имал однос само со една.. и неможам да се помирам со тоа што он ми е прв а јас не сум му прва.. :(
    (но вели дека првата не ја сакал и не му значела, а оти мене ме сакал и му било многу убаво и ме смета за прва а онаа ја заборавил...
    :(:(:(:(:(:(:(:( Вашее мислењеее ??????

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.