Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Според мене ОК е да пробаш со природното, но сепак хомеопатските лекови не се испитани како медицинските, а и земањето на поголеми дози од некои тревки не секогаш има сакан ефект. Не е се така баш едноставно и безбедно оти е на природна база. И отровните печурки се природни. Јас би те советувала пред да и дадеш било што, да видиш што состојки се, да разгледаш на нет латинските имиња и што се кажува за нив, со мисла на ум дека даваш нешто на мало детенце, па потоа да ги користиш ако мислиш дека е ОК.

2. LoveTheWayYouLie

LoveTheWayYouLie Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    11
    Па еве 2 пати имам седнато со него да разговарам ама се некако ке ми кажи нешто па ке смени тема после пак не сака да ми докажи се ама се надевам со текот на времето ке успеам да дознаам(по моја предпоставка е дека се има степано дома со татко му зошто е многу проблематичен пие и сите тие работи ) Па ке пробам да дознаам сепак фала на советот :* :*

3. anonimna147

anonimna147 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    сто да разговарам?

4. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Па ние ли треба да ти кажеме што да разговараш?
    ти самата треба да знаеш што чуствуваш и што треба да му кажеш, несакам да звучам глупаво но требало да мислиш пред време на сите последици..

5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Анонимна, не си се заљубила, туку си под импресии што ти е прв и си правиш филмови. Од еднаш љубов не се раѓа ;)

На anonimna147 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. anonimna147

anonimna147 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Pa neznam mislam deka ja napraviv najgolemata greska..Pa se custvuvam uzasno..i ne me interesiraat drugi osven nego..
    [mod-kirilica:2o8r1xwe][/mod-kirilica:2o8r1xwe]

7. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Точно е дека си направила голема грешка , враќање назад нема , извини на искреноста , но мислам дека ни разговорот со него нема да ти помогне и дека таа врска ( која не ни започнала воопшто ) нема никаква иднина . Тоа што се случило , се случило , памет в глава и ова нека ти биде лекција за понатаму во животот да не правиш вакви потези .

8. anonimna147

anonimna147 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Neznam dali da mu recam da se vidime ili da ostavam da vidam dal toj ke me pobara???

9. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Тој ако те побара верувај ке биде за уште еднаш да го повторите настанот, па затоа јави му се и разговарај со него, кажи му што намерава во иднина, макар што мислам дека нема да ја оставе женска му за да е со тебе,на крај краева мислам дека и ке ти предложи да продолжите да имате секс кога тој ке сака, дај боже да грешам да не бидне вака..затоа седни раговарај со него..

Сакав да те прашам колку години имаш бидејки како што ти пишува 21 на профилот,не ми изгледаш за толку

Поздрав и све најубаво :)

10. anonimna147

anonimna147 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    имам 18 години инаце фала))**

11. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Па не се наоѓаш во најдобра ситуација, со оглед на тоа дека е постар 10 години, има женска и си ја изгубила невиноста со него!
    Неможам да предвидам што ќе се случи, само можам да те советувам да не ја сфаќаш премногу сериозно оваа работа со него, да не се разочараш на крај...пошто искрено мене така ми “мириса“. :^)
    Можда ќе се одлучи и за тебе ама тоа е многу тешко, пошто нели има речиси 28 години и имал врска, која сигурно му е посериозна! ;)

12. 29man

29man Активен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Мој совет да продолжиш кај хомеопат. Незнам колку е едуциран докторот но хомеопатијата е несто неверојатно.Ние цела фамилија се лечиме со хомеопатија ТОА СЕ МАЛИ топчиња ама тука е испитано и докажано. Во Швајцарија. Имам мали деца 6год и 18 месеци индо сега немаат видено бел мантил. Поѕдрав

На Dunja29 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. anonimna147

anonimna147 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Pа јас не оцекував многу а и не знаев дека има девојка а тој девојката не а изневерил само со мене така да не сум сигурна колку му е озбилна врската поздрав
    му написав прет 2недели дали помегу нас сето тоа бесе само за еднас или ке се вимиме повторно ...тој ми одговори не бе срцка ке се видиме ова она..ми звонесе после 5дена да се видиме а јас како за инат се тој кога ми звони не го слусам мобилниот..му написав порака дека не го слусанав мобилниот ми написа..повеке срека следното коло бабу..и сега незнам сто да правам сто да му писувам..ве молам дајте ми совет :(((

14. Gluvcee

Gluvcee Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    27
    Мислам дека типот си игра мајтап со тебе. Извини така што сум директна ама така ми сто. Ако можеш бегај подалеку сега било што било времето не се враќа назад

15. barbie-hilton

barbie-hilton Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    82
    Знам дека ти е тешко но од ова што ти го напишал типов "повеке срека следното коло бабу" очигледно е дека ќе те бара само за секс игнорирај го ако повторно те бара и обиди се да го заборавиш.. Немој да очекуваш дека ќе ти биде лесно и дека се ќе заборавиш за 2 дена ама ако си силна све ќе преболиш, но пробај во иднина да не ја правиш истата грешка.. Поздрав :*

16. anonimna147

anonimna147 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    и оваа сабота го видов и ми реци оваа вецер нема да се видиме треба да си одам дома,и зосто се правис вазна (ми реци така затоа сто јас го игнорирав знаци не го погледнав)во текот на неделата ке ти се јавам за да се видиме јас му реков само добро.. гледам 2пати во неделата се срекаваме одам на негови свигки во кој кафиц и да свири се понаса онака нормално,,али еве денска е вторник него усте го нема..пак ме излаза:(:*

17. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Девојко по самите одговори одма можеш да скопчаш што сака дечково. БАТАЛИ! Тоа е. Некој кој се грижи и му е до тебе, нема да ти одговара на пораки во тој стил. По мое ти си кежуал секс, ако бидни ќе бидни, ако не баш ме боли увце за све. А тоа "не бе срцка ќе се видиме..." ти е типичен одговор на некој што сака да те држи на закачалка, кога ќе му се сака ќе те помини и пак ќе те остави да му стоиш за друг пат. Искрено од муабетов баш го замислив "типацот" како се излежава по дома и си го листа именикот и звони на секоја што би можела да му ја "исправи" вечерта. Ти не креваш на телефон, оди на следната. Па потоа следи одговор кај тебе: повеќе среќа следното коло бејби!!! Извини што сум директна, можеби нема да ти се допадне моето мислење, ама тоа е мојот став. Мое мислење дур можеш, бегај, и тоа со висок старт!

На srcekrsacka, unhappyy и anonimna147 им се допаѓа ова.
  18. ana1235

ana1235 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    ke ve molam za sovet i mislenje.znaci vaka sakam eden tip ednas mi se pustase go otkaciv,sea on ne saka so mene mi vika mesti mi drugarka .vie sto mislite znaci toa so koja cel,stv deka saka dr ili deka mi prai namerno da me iznervira i vika i jas ke ti najdam drugar koj sakas ....ke moze vase mislenje,i sovet kako da napraam da bide so mene i da ne mi bara moi drugarki
    [mod-kirilica:227f85du][/mod-kirilica:227f85du]

19. anonimna147

anonimna147 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Pа мозис да му рецис зосто да си местиме другарки,другари мозе јас и ти да пробаме несто во таа смисла :*

20. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Можеш и да му речеш дека ти се зафатени другарките, и да знае дека не е така , гајле ти е , смеј се , или да му речеш важи , ама да излезете заедно така друштво и тогаш обиди се всушност да го заведеш него, со другарите негови само пријателски , да им бидеш пријатна за разговор, ама ако он те праша зашто си рекла дека прифаќаш а не е така , ке речеш дека всушност тие не се твој тип, заинтригирај го малце ...а немој директно да му се пуштиш, туку само мали знаци, внимание, smile па ignore, па види што пали кај него... Важно е да те гледа како се забавуваш и да му биде пријатно во твоето друштво...
    Се најдобро и пиши за ново :) :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.