Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Јас вака да ти кажам нешто. Баш еден мој бивши вака сакаше ама од тоа сакање ништо не испадна. Знаеш зошто бидејќи носот им е подолг од јазикот. Е така и ти.

2. mila7

mila7 Истакнат член

Може ли некој лп?

3. GoldenRose.

GoldenRose. Истакнат член

Пиши ми.

4. emmacool

emmacool Активен член

Некој за лп???

5. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Пиши ми

6. Youknow

Youknow Популарен член

I mene ako moze neka mi pise vo lp nekoj... barem da si olesnam malku so situacijava. Fala

7. EminemsGirl

EminemsGirl Истакнат член

Јас со ѕо таткоми и ден денес немаме добар контакт и исто така кога ке ми пукнеше филмот (си имав дечко) велев остави пушти ме и кревав раце од се бришав фб исклучував тел и не се замарав. По некое време се вракав во форма ама тешки се тие периоди ја разбирам девојката и верувај дај и простор да дише да си ги среди мислите како што правеше дечкоми.
    Пиши и само порака дека и даваш простор таа да си ги среди мислите и кога ке може и сака да ти звони слободно :)
    Ако ти звони значи има нешто ако не пушти ја ...

8. emce.eme

emce.eme Истакнат член

Следи го срцето, тоа никогаш не греши.... Јас имав дечко, сега веке сопруг и никогш не се каам, се плашев, то е нормално , ако не пробаш никогаш нема да знаеш, немора да ти е дечко ако не сакаш, другар сигурно ке ти остани.Пиши ми кога сакаш порака за совет и со срека што и да бидне позз

9. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Треба ми совет оф машко, нека пише во лп

10. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Пиши овде ќе добиеш повеќе совети

11. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Нашите машки оператори во моментот се зафатени, ве молиме почекајте... оставете порака во скоро време ке добиете одговор на вашата порака :rofl:

Се шалам слободно прашај :)

Last edited: Dec 23, 2016
  12. Tinaa98

Tinaa98 Активен член

од една страна е добро што сам ти кажува дека ќе чека додека си спремна, најдобро е да зборуваш со него и да му објасниш дека ти треба време, се надевам ќе те свати и нема да има никаков проблем. А и до некаде 18 години, 2 години врска самото по себе носи се. За оговарања воопшто да не се грижиш..

13. Sanya20

Sanya20 Истакнат член

Имам дечко веќе 4 месеци,добро ни е да не се урочам,ама кога бевме излезени јас и мојата најверна другарка се разминавме со нив и после кога се видовме тој ми кажа стварно е згодна другарка ти:@ја знам дека е ама сум многу љубоморна на се живо и диво,дури лошо помислувам на се,не знам како да ја контролирам љубомората,стално гледа други женски,многу сум нервозна знам дека никогаш нема да ме изневери не е таков ама јас се јадам одвнатре :envy::envy::envy::envy:што да правам веќе не знам ;(;(;(;(

14. Згодно Момче

Епа исто и ти во негов стил речи му "Леле ама е згоден другар ти, ми се свиѓа злато..." и види како ќе изреагира.Бреј недозреани дечишта!
    - Ќе му нагласиш отворено дека ти пречи да подзагледува други девојки и малку да се контролира што зборува, на крај на краиштата во врска сте 4месеци, ако не се поправи кажи му бркај си други збогум!"

P.S. Со вакво негово однесување нема далеку да стигнеш, нажалост.

elimkd and Bitter-Sweet like this.
  15. i13dk

i13dk Истакнат член

Со дечко ми идеме скоро 3 години, убаво ни е, забавно, супер комуницираме и се е топ стварно. Ама многу страшно ми пречи што при секоја најмала караница за било што безвезно прави од мравка слон, преувеличува се максимално и буквално за ништо ќе бидеме љути 2-3 дена. Стварно почнува да ми иде на нерви ваквото понашање, пошто ем двајцата се нервираме за глупости ем јас сум таква личност што многу лесно поминува преку стварите и лесно простува и практично, му е лутам зашто се лути цело време. Којзнае колку пати сум реагирала дека се однесува како дете ама не помогнало.

16. irenadaniel

irenadaniel Популарен член

Да си фатиш некој негов згоден другар :emo:

17. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

@Sanya20 тука треба разговор. Не е во ред така да зборува пред тебе. Кажи му дека си чувствителна на таквите забелешки, кажи му какви чувства тоа предизвикува кај тебе. Да му возвраќаш со иста мера не би било потребно. Можеби со намера тоа го зборува, му треба да види љубомора кај тебе за да се почувствува моќно и сакано. Тоа мора да престане, ако не, тогаш најпаметно е да прекинете. Кога не оди не оди, за некои работи ни лепењето ни крпењето не е решение.

@i13dk точно знам како ти е, ист случај имав. Резултираше со прекин на врската заради тие судири кои беа секојдневни. Дајте си шанса но ако нема промена, тогаш се знае... здравата врска ќе прави да се чувствуваш убаво, да се разбирате и пред се да комуницирате и да ги решавате проблемите, а ова што тебе ти се случува е само измачување.

18. Bella.04

Bella.04 Истакнат член

И да не ти го кажал тоа секако ќе си го мислел.Машко е тоа,очите сегде им шетаат не се како нас женските.Запамти куче што лае не каса:DИ со таја љубомора нигде не одиш:)

19. sj *O*

sj *O* Популарен член

феминки мои, може еден совет/мислење подитно (за утре ми треба), небитно дали тука или лп?
    значи вака,
    пред 2 недели се запознав со еден тип. секој ден се глеаме, си прајме муабет, си сејме одвреме навреме со друштво и така. типот мн е мил и фин, ми отвара врата ме пушта пред него (не прај вака со другите, иам видено!) ми го честита брдејо , а ко го почастив и ко реков ама (демек да не кажва) одма сфати дека ова сакав да остани тајна и ми рече важи нема да кажам. е сеа работата е то шо сакам да се контактираме и на нет ама работата е тој шо нема то шо ја иам и сеа сакам да му речам да си напрај профил ама нз како, дали во друштво или насамо, дали спонтано да спомнам во разговор или не. нз шо да прам а мора утре да зборнам за ова со него ама нз како :( може совет тука или во лп подитно?

20. Згодно Момче

Би ти дал добронамерен совет, прво да не се залажуваш со нечија добрина без навреда но наивно е на првите неколку состаноци, главното почнува после 1/2 месеци (ако почнете врска мислам)
    На само ќе му кажеш, не пред друшство да си направи профил за да може да си комуницирате, и не се плаши ке се согласи, верувам и он сака го сака да те праша но се срами :)
    Со среќа!

sj *O* likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.