1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.110
    Јас вака да ти кажам нешто. Баш еден мој бивши вака сакаше ама од тоа сакање ништо не испадна. Знаеш зошто бидејќи носот им е подолг од јазикот. Е така и ти.

На Згодно Момче и SunnyGirl2 им се допаѓа ова.
  2. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    487
    Може ли некој лп?

3. GoldenRose.

GoldenRose. Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2016
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    1.092
    Пиши ми.

4. emmacool

emmacool Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    22
    Некој за лп???

5. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    16.921
    Пиши ми

6. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.208
    Допаѓања:
    4.413
    I mene ako moze neka mi pise vo lp nekoj... barem da si olesnam malku so situacijava. Fala

7. EminemsGirl

EminemsGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2016
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    1.163
    Јас со ѕо таткоми и ден денес немаме добар контакт и исто така кога ке ми пукнеше филмот (си имав дечко) велев остави пушти ме и кревав раце од се бришав фб исклучував тел и не се замарав. По некое време се вракав во форма ама тешки се тие периоди ја разбирам девојката и верувај дај и простор да дише да си ги среди мислите како што правеше дечкоми.
    Пиши и само порака дека и даваш простор таа да си ги среди мислите и кога ке може и сака да ти звони слободно :)
    Ако ти звони значи има нешто ако не пушти ја ...

8. emce.eme

emce.eme Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    216
    Следи го срцето, тоа никогаш не греши.... Јас имав дечко, сега веке сопруг и никогш не се каам, се плашев, то е нормално , ако не пробаш никогаш нема да знаеш, немора да ти е дечко ако не сакаш, другар сигурно ке ти остани.Пиши ми кога сакаш порака за совет и со срека што и да бидне позз

На Згодно Момче му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    Треба ми совет оф машко, нека пише во лп

10. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.026
    Допаѓања:
    3.571
    Пиши овде ќе добиеш повеќе совети

11. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.980
    Нашите машки оператори во моментот се зафатени, ве молиме почекајте... оставете порака во скоро време ке добиете одговор на вашата порака :rofl:

Се шалам слободно прашај :)

Последна измена: 23 декември 2016
    На Ники., Crna Dama, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Tinaa98

Tinaa98 Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    19
    од една страна е добро што сам ти кажува дека ќе чека додека си спремна, најдобро е да зборуваш со него и да му објасниш дека ти треба време, се надевам ќе те свати и нема да има никаков проблем. А и до некаде 18 години, 2 години врска самото по себе носи се. За оговарања воопшто да не се грижиш..

13. Sanya20

Sanya20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2016
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    241
    Имам дечко веќе 4 месеци,добро ни е да не се урочам,ама кога бевме излезени јас и мојата најверна другарка се разминавме со нив и после кога се видовме тој ми кажа стварно е згодна другарка ти:@ја знам дека е ама сум многу љубоморна на се живо и диво,дури лошо помислувам на се,не знам како да ја контролирам љубомората,стално гледа други женски,многу сум нервозна знам дека никогаш нема да ме изневери не е таков ама јас се јадам одвнатре :envy::envy::envy::envy:што да правам веќе не знам ;(;(;(;(

14. Згодно Момче

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.980
    Епа исто и ти во негов стил речи му "Леле ама е згоден другар ти, ми се свиѓа злато..." и види како ќе изреагира.Бреј недозреани дечишта!
    - Ќе му нагласиш отворено дека ти пречи да подзагледува други девојки и малку да се контролира што зборува, на крај на краиштата во врска сте 4месеци, ако не се поправи кажи му бркај си други збогум!"

P.S. Со вакво негово однесување нема далеку да стигнеш, нажалост.

На elimkd и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  15. i13dk

i13dk Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    835
    Со дечко ми идеме скоро 3 години, убаво ни е, забавно, супер комуницираме и се е топ стварно. Ама многу страшно ми пречи што при секоја најмала караница за било што безвезно прави од мравка слон, преувеличува се максимално и буквално за ништо ќе бидеме љути 2-3 дена. Стварно почнува да ми иде на нерви ваквото понашање, пошто ем двајцата се нервираме за глупости ем јас сум таква личност што многу лесно поминува преку стварите и лесно простува и практично, му е лутам зашто се лути цело време. Којзнае колку пати сум реагирала дека се однесува како дете ама не помогнало.

16. irenadaniel

irenadaniel Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.329
    Да си фатиш некој негов згоден другар :emo:

17. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.813
    Допаѓања:
    80.629
    @Sanya20 тука треба разговор. Не е во ред така да зборува пред тебе. Кажи му дека си чувствителна на таквите забелешки, кажи му какви чувства тоа предизвикува кај тебе. Да му возвраќаш со иста мера не би било потребно. Можеби со намера тоа го зборува, му треба да види љубомора кај тебе за да се почувствува моќно и сакано. Тоа мора да престане, ако не, тогаш најпаметно е да прекинете. Кога не оди не оди, за некои работи ни лепењето ни крпењето не е решение.

@i13dk точно знам како ти е, ист случај имав. Резултираше со прекин на врската заради тие судири кои беа секојдневни. Дајте си шанса но ако нема промена, тогаш се знае... здравата врска ќе прави да се чувствуваш убаво, да се разбирате и пред се да комуницирате и да ги решавате проблемите, а ова што тебе ти се случува е само измачување.

На Згодно Момче и i13dk им се допаѓа ова.
  18. Bella.04

Bella.04 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2016
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    514
    И да не ти го кажал тоа секако ќе си го мислел.Машко е тоа,очите сегде им шетаат не се како нас женските.Запамти куче што лае не каса:DИ со таја љубомора нигде не одиш:)

19. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    3.306
    феминки мои, може еден совет/мислење подитно (за утре ми треба), небитно дали тука или лп?
    значи вака,
    пред 2 недели се запознав со еден тип. секој ден се глеаме, си прајме муабет, си сејме одвреме навреме со друштво и така. типот мн е мил и фин, ми отвара врата ме пушта пред него (не прај вака со другите, иам видено!) ми го честита брдејо , а ко го почастив и ко реков ама (демек да не кажва) одма сфати дека ова сакав да остани тајна и ми рече важи нема да кажам. е сеа работата е то шо сакам да се контактираме и на нет ама работата е тој шо нема то шо ја иам и сеа сакам да му речам да си напрај профил ама нз како, дали во друштво или насамо, дали спонтано да спомнам во разговор или не. нз шо да прам а мора утре да зборнам за ова со него ама нз како :( може совет тука или во лп подитно?

20. Згодно Момче

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.980

Би ти дал добронамерен совет, прво да не се залажуваш со нечија добрина без навреда но наивно е на првите неколку состаноци, главното почнува после 1/2 месеци (ако почнете врска мислам)
    На само ќе му кажеш, не пред друшство да си направи профил за да може да си комуницирате, и не се плаши ке се согласи, верувам и он сака го сака да те праша но се срами :)
    Со среќа!

На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.