Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Да не беше поактивна членка, ќе мислев дека си трол...Што е финтата на прашањето? :wasntme:
    Наше мислење дали ќе те прифати на фб?
    :doh:
    Чекај сега гравчето да го извадам и ќе видам :nod: ^_^

На ЕденЧлен, Juci35 и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  2. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.956
    JollyGirl
    Џолано мори граот се изеде уф петоко.
    Дој на куглана че погледме

На sj *O*, fallenangel, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  3. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.247
    Допаѓања:
    50.831

Дечкото што сакал тој си добил. Мислам дека му е била намерата да те смува и толку според пишаното не ми изгледа на сериозен тип.

На sj *O*, Oscar Lady, Mermaid90 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    forata mi bese da prasav da ne mislite deka izbrzav sto ne pocekav on da me adne on tuku jas odma go adnav i taka avtomatski da ne stanal nezainteresiran
    @shz blagodaram na mislenjeto :D

На *Amethyst* и shz им се допаѓа ова.
  5. *Amethyst*

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.956
    biGirl Немаш правила тука. Некој ке ти рече: женско си, не брзај, не пристапувај прва, не пуштај прва рикуест и сл. Друг па ке ти каже: да, постапи ти прва, пиши му прва, пушти ми рикуест прва, така изгледаш полна со самодоверба...

Секој различно си ги толкува работите и се тоа зависи од самата личност. Тука не можеме точно да ти кажеме што и како со дечкото. Во случајов може си избрзала, со некој друг можеби паметно би постапила...

На elimkd и biGirl им се допаѓа ова.
  6. jockergirl

jockergirl Нов член

Се зачлени на:
    7 мај 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    Машко како машко, без разлика дали ќе те прифати или не после ова шо го кажа никогаш нема да направи прв чекор за нешто посериозно од тоа. Добил што сакал. Штом не те прифаќа и не ти пишува откажи се одма од него. Единтвено може да те побара кога ќе му треба забава, мување ова она, немој да згрешиш.

На Mermaid90, joy1 и biGirl им се допаѓа ова.
  7. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    tnx :hug:

8. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Според мене кога ти стигнала празна порака од него, си требала да се правиш како воопшто да не ти стигнала и другиот ден само да му пратиш порака како да те најде на фб....а не си требала така да му пишеш, ко што си му пишала....со смеење....

А уште ли не те прифати?

Почекај уште некој ден, па можеш порака на телефон да му пратиш, во стилот на: -Пред некој ден те додадов на фб, да не не знаеш дека сум јас па си реков да ти кажам....И толку...Остави го.
    Ако те прифати арно, ако не пак арно :)

9. *Amethyst*

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.956
    Хммм, ја ништо не би правела после ова, дури и би си ја повлекла понудата.

На Oscar Lady, cresa-jagoda, biGirl и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Ту мач трошење неврони за толку едноставна работа.

Убаво ти кажа Аметист, френд риквест бек, делит ол месеџис и мув он :)
    За дечко кој те привлекува само физички има да најдеш, ма со лопати да ги ринеш. Чраст ми он дис уан. И спиј мирно.

Иии прави се на три ипол сега ти. Не му придавај никакво значење. Немој да пишеш ама ми пријде у диско пак ми се насмевна, попуштив. Игнор. Здраво како си муабет. Ноу мор

На sj *O*, shooter.0801, biGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  11. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    hahahhha mene od vcera do denes mi pomina zaboraviv ama ete cudno mi e veke sve vo 2017 god.
    No normal guys :/ ne znam dali do mene e dali sum lepenka za takavi ili ednostavno nema normalni ostanato ...

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  12. *Amethyst*

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.956
    @biGirl Абе види, многу зависи и од тоа ти како ке се покажеш, со каков став.
    Според мене пребрзо си се упуштила у емоциите и одма мување.
    Ова ме потсеќа што ми кажуваше една другарка за нејзина другарка од факс. Имено, другарка/колешка и и се жалела дека типот само ја викал за секс, и оваа уз муабет да и даде совет дошла у сознание дека прв пат кога се запознале оваа му пристапила со понуда за оралка...
    И како сега некој да ја гледа за сериозно?
    Зависи многу и од нашиот став, некоја друга што би го одбила можеби на прва би имала успех у тоа да ја профати на фејс и да има дејт со него...

13. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    hahahaha jas ne sum od tie od prva orlaki ili seksovi ili nz sto ama ima i takvi i uspevaat ima i vakvi kako mene ajde da kazeme normalni i sve gadovi mi pristapuvaat mi se smaci veke od edna strana me nervura cekata situacuja so toa kakvi maski vlagaat vo mojot zivot ama od druga strana veke ne mi e ni gajle too tired to care sum *opsto*

На sj *O* и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  14. *Amethyst*

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.956
    @BiGir Верувам дека не си и верувам дека ти е смачено од тоа секакви да ти пристапуваат. Затоа поработи си на себеси малку и на тоа како некои те гледаат од страна.
    Да не ме сфатиш погршено, но пример работи на тоа да изгледаш по недостапна, порезервирана и сл. Не сум паметна да објаснам со зборови како. Но ете, заземи си цврст став во врска со тоа какви сакаш да привлекуваш.

На biGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    vo pravo si za poslednata recenica :hug::l:

16. naty32

naty32 Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    26
    Pa vaka jas imam 15 godini i imam vrska dolga 10 meseci jas i mojot decko imavme odnosi toj mi e prv no vo posledno vreme mi se ponasa glupo a i e mnogu ljubomoren mi treba vas sovet ili mislenje sto da pravam vo mojot zivot ima i drug so navistina mi se dopaga no ne sakam da raskinam so prviot zatoa sto mislam deka toa sto sme go imale ke go iskoristi protiv mene...

17. shooter.0801

shooter.0801 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2017
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    347
    Девојко требало да мислиш пред да му се расчекориш. Имаш само 15 години, на тие твој години уште не можеш да размислуваш паметно за да одлучиш што треба да правиш во животот.
    Кога веќе си го направила тоа, би ти рекла ако не го сакаш дечкото да престанеш да одиш со него и да не дозволуваш да се понаша кретенски со тебе. Ако не ти посветува внимание и не те цени, не е тој за тебе. Ќе си најдеш подобра среќа, но памет во глава за следен пат. И тоа што си имала односи не значи дека треба да му легнеш и на следниот, процени дали е тој за тебе или не. Внимавај малце на однесувањето за да не ти се рашират гласини, после да неможеш саглам да си фатиш кога ќе треба :) Знам дека ви врие крвта на тие години, но верувај ми подоцна машките ги ценат девојчињата кои се чувале и не шврљале наоколу, а оние кои оделе со кој фтасале ги гледаат како лесни:) Затоа девојко, остави односи и дечковци сеуште си мала, фати поработи на својот карактер ;)

18. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.436
    Јас на тие години имав кукла што се викаше Ленче,секој ден си играв со неа. Девојче,мајка ти знае дека имаш дечко и дека имаш односи?
    Наместо да се забавуваш со друштво и да ги поминуваш најубавите средношколски денови ти се е.....ваш по ќошови,после рогле ви е крив!
    Размисли малку што правиш!

На SnowWhite8, Bitter-Sweet, Јаневски и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2017
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    535
    И и ја пееше Твоите очи лено мориии

На Trxmx, Vik'Toriah и ilyan им се допаѓа ова.
  20. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.531
    Допаѓања:
    28.812
    Јас на 15 години сеуште си играв со барбики а вие имате сексуални односи. Што да правиш на 15 години со животот?
    Наместо да се замараш со дечково,уживај во животот. Ова ти се најубавите години,тргни се од него не ти треба на 15 години дечко.
    Излегувај,забавувај се со другарки и со друштво за секс и дечко ке ти дојде време.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.