Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. +++

+++ Популарен член

Ни извини нема да го избрише од меморија тоа што си му го направила. Вие девојките мислите некогаш дека поради тоа што сте девојки имате право да правите сè што сакате со мажите. Биди среќна ако одлучи во иднина да биде само пријател со тебе (со оглед на тоа дека си му се извинила).

Βικτωρία likes this.
  2. sj *O*

sj *O* Популарен член

Од авион се гледа дека не си. Прво стекни контрола врз хормоните и себе си. Сега уживај во летото, а потоа гледај заврши го средното. И гледај да не се повтори.

Βικτωρία likes this.
  3. Damata so marama

Damata so marama Истакнат член

No neznam zosto toj samo vo mene ja gleda krivicata. Da jas si priznavam ovde a i mu priznav i na nego deka jas sum kriva i jas zgresiv. No se ke bese porazlicno ako on ne me izlazese i ubavo mi kazese deka ke proseta so tie devojki a ne toj mene me izlaza deka bil izmoren od plaza i deka ke spie

Βικτωρία likes this.
  4. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Џабе е извинување... Во јавност си му удрила шамари, многу си го повредила и понижила.

Остави го некое време.
    Ако го бараш ќе излезеш уште понападна и тој скрос ќе избега од тебе... Ќе го гушиш со твоето присуство.

Ако биде спремен да ти прости, може ќе те побара сам... Но не верувам дека би сакал врска со тебе.
    Може да бидете во иднина само другари.

Многу млада си... Во иднина ќе се научиш да ги контролираш чувствата.
    Всушност, за твое добро поработи да го контролираш бесот....пошто со такви испади ништо нема да направиш.

5. elimkd

elimkd Форумски идол

@Damata so marama потегот со шамарот баш и не доликува на дама со марама, многу невоспитано си изреагирала, џабе и да се каеш и да се извинуваш, премини преку тоа и во иднина не кревај рака на никого и на ништо, млада си не се дроби ќе најдеш момче младоста е пред тебе.

6. +++

+++ Популарен член

А чекај сега, сакаш да кажеш дека тој треба за секое излегување (макар било тоа и со другари и другарки) да доставува извештај кај тебе? Прво вие (колку што разбрав) не сте ни во врска а и да сте во врска пак, треба да знаеш дека една стабилна врска може да опстои само доколку таа се заснова на доверба.
    Добро е што си ја признаваш грешката, памет за друг пат, сега ова не можеш да го поправиш и помири се со тоа. Биди среќна ако тој реши да остане понатаму пријател со тебе.

7. Damata so marama

Nemozam da ne se drobam me grize sovesta mnogu zgresiv a kolku i da mu se izvinuvam toj ne popusta. Neznam sakam da go vratam mnogu se kaaam za toa sto go storiv mnogu

Ne da dostava izvestaj no da ne laze . Toj den go pobarav na telefon i go prasav ke izleguvas li vecer i toj mi kaza ne ke spijam sum izmoren od plazata. Jas odma svativ deka laze i vecerta izlegov so drugarkite i go vidov prvo so drugarot go prasav neli ke spiel i toj mi odgovori deka dosol do prodavnica da zede cigari i ke si odel i jas rekov dobro. I potoa go vidov so devojkata i se sluci seto ona so netrebase da se sluci. No najvise me grize sovesta zatoa sto od site momcinja vaka so sum gi imala toj e bil najdobriot i me pazese i cuvase i premnogu bese dobar. No mora da go vratam

Last edited by a moderator: Aug 9, 2017
  8. +++

+++ Популарен член

А што очекуваш ние да направиме тука, да направиме да ти се врати пак? Џабе е, сè зависи од него. Ние можеме само да ти дадеме совет и ништо друго. Си се извинила и сега тоа е тоа, стрпи се и почекај и самата ќе дознаеш дали сака да биде со тебе само пријател или пак нешто повеќе од тоа.

Не си во право и помири се со тоа. Пишав и ќе пишам, ако сакаш нешто да ти успее треба да имаш доверба. Да сте биле во врска и да си го фатила на дело како те изневерува со друга личност, да. Што ако на пример таа девојка која му била другарка му се јавила да дојде да разговара со него за некаков проблем? Можеби нешто ѝ се случило на неа па решила да разговара со него за да си ја олесни душата.

Понатаму нема да пишувам, сега само ќе ти препорачам да издржиш „машки“ и да се соочиш со грешката „машки“. Како што знаеш да избувнуваш и да имаш храброст да удираш шамари така треба да знаеш и да се соочиш со последиците.

Ти посакувам многу среќа.

Last edited by a moderator: Aug 9, 2017
    sj *O* likes this.
  9. xnotyourbabex

xnotyourbabex Истакнат член

Девојки јас скоро пред неколку дена раскинав со дечко ми. Немавме нешто долга врска 9 ипол месеци идевме ама сепак ми падна многу криво зошто до пред 15 дена ми симнуваше ѕвезди што се вика и сеа ми раскина... некако многу си го промени однесувањето што лично мене многу ми засмета и му реков да го промени тоа инаку вака ништо нема да правиме и го прашав дали сака да не се гледаме одреден период и он ми вика не не не сакам да не се гледаме јас без тебе не можам и пред 2 дена се видовме и раскинавме и сеа мене ми е многу тешко и го сакам назад.... а он вика јас ги изгубив чувствата за тебе. Малку и ми е нереално на 9 месечна врска туку така да ги изгуби чувствата , бидејќи ви кажувам до пред 15 дена ми симнуваше ѕвезди за раскинување не сакаше ни да слушне ни ништо одма се мрштеше... ве молам кажете ми што да правам многу лошо се осеќам искачам и се но имам голема празнина бидејќи се на него ме потсеќа иако ме има повредено сепак би му дала втора шанса.

10. Damata so marama

Neznam mozebi sum dosadna no ke ve molam nekoj ako moze da me sovetuva sto i kako da mu pisam kako da mu se izvinam i da mu kazam deka ne baram da bide pak so mene nego samo da ne misli za mene nisto loso i da ostaneme vo kontakt makar kako prijateli❤

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Епа не сака он со тебе ни пријател да биде. Инаку, многу детски си се испонашала.
    Заборави го.

Tamatam and +++ like this.
  12. _minnie

_minnie Активен член

И сама велиш дека не сакал да раскинете , дека ти симнувал ѕвезди епа од која причина тогаш раскинавте, разговараше ли со него како така наеднаш да олади, да не можеби има друга ?

sj *O* likes this.
  13. xnotyourbabex

xnotyourbabex Истакнат член

Разговарав да рече друга нема со сигурност туку едноставно ете му исчезнале чувствата

14. _minnie

_minnie Активен член

Пробај пак да разговараш со него можеби има некој друг проблем.. Мене стварно не ми е јасно како така наеднаш некој да олади.. Пиши му пак да искочите обиди се на некој начин да ја дознаеш причината.

sj *O* likes this.
  15. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Во која смисла му се промени понашањето па тебе ти засмета биди подетална? Оти овде можи да е коренот на исчезнатите чувства.

16. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Ништо не се случува преку ноќ,ниту пак чувствата му исчезнале туку-така,едноставно имало нешто од предходно што му се случувало а ти поради некои х причини не си го видела тоа или не си сакала да го забележиш.Па сега он намерно вака ти вика,ти го знаеш најдобро,па процени го.

buba4e89, sj *O*, "Zoki" and 2 others like this.
  17. riri34_

riri34_ Активен член

Вака имам 18 години, сум имала доста дечковци но со ни еден од нив ништо сериозно бидејки постојано се чуствував дека тие мене не ме гледаат за сериозно и можеби поради тоа сега не им верувам ич на машките и во се се сомневам, е сега кога најмалку очекував ми се засвига некој кој не ми се свигаше ич и неможев да го замислам како мој партнер иако знаев дека тој мене многу ме свига и сега излегуваме веке месец ипол, е сега е проблемот во тоа што јас пак се сомневам и не му верувам бидејки ми нема понудено уште врска си мислам дека не сум му за сериозно и покрај тоа што прави работи сто за мене ги нема правено ни едно машко до сега, ме кочи зошто уште не ми покажува чуства и зосто не ми понуди врска ако веке ме гледа за нешто посериозно или пак јас премногу избрзувам? Ве молам мислење :)

18. sj *O*

sj *O* Популарен член

Мила, јас ти го кажав мојот одговор во лп и гледам дека сите се сложуваат со мене, ама пак сега ќе ти кажам. Чувствата не исчезнуваат наеднаш без причина. Тој сигурно има направено/му се случува нешто за кое најверојатно не сака ти да дознаеш. Ама дознај што е работата во секој случај.

_minnie likes this.
  19. shz

shz Форумски идол

Не се сите машки исти, ако бившите биле такви не значи дека ќе биде и овој таков. Рано е брзаш многу сега сте во период кога се запознавате.
    И дм ми немаше понудено врска, па еве скоро 3 години сме заедно.

riri34_ and ЕденЧлен like this.
  20. sj *O*

sj *O* Популарен член

За врска треба двајца. И доверба и од едната и од другата страна. А тоа што велиш дека си мислела оти машките не те гледале за озбилно, многу зависи како си се поставила на почеток. Ама на машките на твои години, ретко на кој му е до озбилно. Но не се сите исти, така да не можиш кон сите да имаш ист пристап. И не брзај.

+++ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.